Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-16-2009, 18:02   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Yahudiler Erdoğan'a kin kustu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'in Gazze'deki vahşetini eleştiren sözleri nedeniyle İsrail'deki Yahudiler adeta çılgına döndü.Erdoğan'ın ‘İsrail BM'den atılmalı” sözlerini okuyucularına ‘flaş' haber olarak duyuran İsrail gazeteleri, Erdoğan'ın “Birleşmiş Milletler'in kararlarına uymayan bir ülke, nasıl olur da BM kapısından içeri giriyor” sözlerini öne çıkardı.

‘İSRAİL, PKK VE ERMENİLERİ DESTEKLESİN'

İsrail'in şiddet yanlısı Jerusalem Post gazetesinin haberine yazılan yorumlarda Yahudilerin Erdoğan'a büyük bir kızgınlık gösterdiği görüldü. Erdoğan'a hakaret içeren yorumlar yapan Yahudi okuyuculardan bazıları, İsrail'in PKK ve Ermenileri Türkiye'ye karşı desteklemesi önerisinde bulunurken, bazı okuyucular da, “Silaha gelince İsrail'in arkadaşı oluyorsunuz ama şimdi İsrail'i kınıyorsunuz. Umarım Türkiye için karanlık günler gelir” ifadelerini kullandı.

HAHAM'DAN ERDOĞAN'A AĞIR HAKARET

Erdoğan'ın sözlerine en sert tepkiyi ise Jerusalem Post gazetesinin haberine yorum yapan Haham Izzy Lahm yaptı. Erdoğan'a ‘yumurta kafa' diye hakaret eden Haham Lahm, “Sizin ülkeniz ne zaman Filistinlileri terörden vazgeçirmeye çalıştı. Yahudilerden nefret eden bir Müslüman. Kürtlere iyi dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

/ habervaktim.com

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-16-2009, 18:07   #2
Kullanıcı Adı
Gölge
Bende hergün lanet ediyorum israil'e beddua ediyorum kin kusuyorum tüm müslüman kardeşlerimiz gibi biz oyumuzu kullandık Akpartiye ama bu yeterli değil ettiğimiz dualarla destekliyoruz liderlerimizi Başbakanımızı yanındayız Başbakanım ( Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda ) Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ......
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-16-2009, 23:01   #3
Kullanıcı Adı
son durak
Yahudiler ödül vermiş diye Başbakanı nelerle itham edenler okusun bu haberi..............

Bırakın yahudiler söylesinler fikirlerini ve bazılarıda bunları duysun. .......

Duysun ki: Münafıklık ve siyonistlerle işbirliği yakıştırmasını yaptıkları bir mümin hakkında daha dikkatli konuşmaları gerektiğini öğrensinler. ...........

Koskoca örgütü mahfetti şu anda Türkiye, onun mesaj yolladığı pkk hiç birşey yapamaz..............
son durak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-16-2009, 23:09   #4
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
ödül aldığı doğru değilmi??

ama şu anda erdoğanın yerinde olmak iserdim..yahudiler tarafından nefret edilmek..büyük bir haz olsa gerek..
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-16-2009, 23:51   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Tarihte iki kez yok olmaktan kurtardık bunları. Soysuzlar!
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)