Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-28-2009, 01:46   #1
Kullanıcı Adı
orpi
Standart Recep Tayyip Erdoğan: `Ya sev ya terk et`in patenti MHP`ye ait...
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, `Tayyip Erdoğan, bugüne kadar hiçbir yerde `ya sev ya terk et` ifadesi kullanmamıştır. Bunun patenti MHP`ye aittir, AK Parti`ye ait değildir. Tayyip Erdoğan`a da ait değildir. Ben bu ifadenin karşısında olan biriyim`dedi...

HAKKARİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEM İFADE EDİYOR

Erdoğan, Hakkari`nin kendisi için çok önem ifade ettiğini belirterek, `Niye?` diye sordu. `Terör örgütü ve onun yandaşı olanlar... Bunun altını çiziyorum. Çıkıp da sağda, solda, toplantılarda, sağolsun bazılarının da destekleriyle yaptıkları açıklamalar hakikati ifade etmiyor` diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
`Tayyip Erdoğan, bugüne kadar hiçbir yerde `ya sev ya terk et` ifadesi kullanmamıştır. Bunun patenti MHP`ye aittir, AK Parti`ye ait değildir. Tayip Erdoğan`a da ait değildir. Ben bu ifadenin karşısında olan biriyim. Benim dediğim nedir? Hemen bunu, televizyonlarla görüşür ederler, oralardan bunun açılımını yaparlar, ne söylediğim orada daha yakından dinlerler ve görürler. Benim söylediğim nedir? Benim söylediğim şu; Biz bu ülkede Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Gürcüsüyle, Abhazasıyla, Boşnağı ile biriz, beraberiz. Hiçbir etnik unsur, bir diğer etnik unsura üstünlük mücadelesi vermemelidir, veremez. Bizim bir üst kimliğimiz var. Bu üst kimlik de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığıdır. Biz yola çıkarken bir şey söyledik. Tek millet dedik, tek bayrak dedik, tek vatan dedik, tek devlet dedik. Buna karşı olanlar var mı? Kimse, `Hayır, tek millet değil` veya `tek bayrak kabul etmiyoruz`, bunu diyebilir mi? Bunu beğenmiyorsa, o zaman buyursun beğendiği yere gitsin. Dediğim budur. `

orpi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)