Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-02-2009, 15:42   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart İşte Başbakan'ın Bahsettiği o "mutlu" İsrail Başbakanları
Filistinlileri ezmekten mutlu’ olan İsrail Başbakanı!

BAŞBAKAN Erdoğan’ın Davos’ta dile getirdiği ‘tank üzerinde Filistin’e girmekten mutluluk duyuyorum’ diyen eski Başbakanların Ehud Barak ile Ariel Şaron olduğu ortaya çıktı.

Ortadoğu uzmanı gazeteci Hüsnü Mahalli, ‘Ariel Şaron, Mescid’i Aksa’nın işgalinden sonra yaptığı ziyarette ‘Filistinliler’i ezmekten mutluluk duyuyorum’ demişti’ dedi.

1982’de İsrail Savunma Bakanı olarak Lübnan’da Sabra ve Şatila kamplarında Filistinli mültecilerin katledilmesinin emrini veren Ariel Şaron, adını tarihe Filistinliler’e yaptığı katliamlarla yazdırdı. Şaron’un, 28 Eylül 2000’de Mescid’i Aksa’yı ziyaret etmesinden sonra çıkan olaylarda 1000’e yakın Filistinli hayatını kaybetmişti. Şaron, ‘Yahudi halkının en kutsal mekanlarından birinde neler olduğunu görmeye geldim’ demişti. Dönemin Başbakanı Ehud Barak, Mescid’i Aksa katliamının ardından şu açıklamasıyla dikkat çekmişti: ‘Bana Gazze’de, Batı Şeria’da ve diğer mıntıkalardaki çatışmaların nasıl dineceğini sormayın. Filistinli kalabalıklara karşı her türlü aracı kullanmak meşrudur. Kaç Filistinlinin öldüğü beni alakadar etmez. Benim için önemli olan halkımın emniyetidir.’ Ariel Şaron başkanlığında kurulan Ulusal Birlik Koalisyonu’nun ortaklarından aşırı dinci Şas Partisi’nden haham Ovadia Yosef’ten gelmişti. Yosef ‘’Araplara acımamak ve üstlerine füze yağdırmak, bu kötü adamları, bu uğursuzları yok etmek gerekir’ demişti.

StarGazete

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-02-2009, 17:58   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Kökleri kurusun inşaallah.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 18:12   #3
Kullanıcı Adı
halil_han
İnsanlıktan nasibini alamamış aşşağılık köpekler.
halil_han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
airel şaron, ehud olmert, işte o başbakanlar

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)