Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-17-2009, 16:17   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart AK PARTİ Beşiktaş ilçe başkanı istifa etti
Partilerde liste krizleri ve kırgınlıkları artarak sürüyor. AK PARTİ Beşiktaş İlçe Başkanı Av. Bülent Gökçen görevinden istifa etti.

Gökçen, "Girmiş olduğumuz seçim dönemi ve Belediye Meclis Aday Adaylığı sürecinde teşkilatıma ve çalışma arkadaşlarıma yapılan haksızlıklara daha fazla dayanamayarak istifa ettim" dedi.
Gökçen, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "İki yıldır büyük bir onurla sürdürdüğüm ilçe Başkanlığım süresince tüm faaliyetlerimize verdiğiniz destekler için sonsuz teşekkür ederim. Girmiş olduğumuz seçim dönemi ve Belediye Meclis Aday Adaylığı sürecinde teşkilatıma ve çalışma arkadaşlarıma yapılan haksızlıklara daha fazla dayanamayarak İl Başkanımız Aziz Babuşcu'ya istifamı teslim ettim, ancak parti üyeliğim devam etmektedir. Ülkem ve milletim için çalışmalarıma devam edeceğim."

(ANKA)

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-17-2009, 16:21   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Büyük bir ihtimalle NİHAT DOĞAN ilçe başkanlığına getirilecektir..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 16:24   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Büyük bir ihtimalle NİHAT DOĞAN ilçe başkanlığına getirilecektir..

Evet öyle gözüküyor ama inşALLAH öyle olmaz... çok tecrübesiz birisi daha hazır olduğuna inanmıyorum... çok acemice davranabiliyor... hayırlısı artık...
Alt 02-17-2009, 16:31   #4
Kullanıcı Adı
milletinadami
gelene niye geldin gidene niye gittin demeyiz...
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 16:48   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet öyle gözüküyor ama inşALLAH öyle olmaz... çok tecrübesiz birisi daha hazır olduğuna inanmıyorum... çok acemice davranabiliyor... hayırlısı artık...
Öyle deme meçhul Nihat Doğan'ın eylem ve söylemleri AK Partinin ta kendisidir.AK Partiye geçtikten sonra hal ve hareketleri çok değişti.
Alt 02-17-2009, 16:56   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öyle deme meçhul Nihat Doğan'ın eylem ve söylemleri AK Partinin ta kendisidir.AK Partiye geçtikten sonra hal ve hareketleri çok değişti.

evet ama tecrübesiz olduğu da bir gerçektir...

bide tecrübesiz olması önemli olmayabilirdi fakat seçimler çok yakın onun için biraz ilçenin tanıdığı bir isim daha doğru olacaktır...
Alt 02-17-2009, 17:22   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
1973 Bursa doğumlu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Avrupa Birliği Patent Vekilliği ve Avukatlık yapıyor. Topkapı Sarayı Derneği Başkanı. Balmed (Balkanlar Medeniyet Merkezi) Yön.Kur.Üyesi, Batı Trakya Derneği, Rumeli Vakfı, Rumeli Konfederasyon üyesi. AK Parti Logo tescilini gerçekleştirdi. Siirt seçimleri PERVARİ sorumlusu olarak görev aldı. Ak Parti Siyaset Akademisi Mezunu. Ak Parti Şişli İlçe Yönetiminde görev aldı. Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Seçim İşleri Birim Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve İngilizce biliyor.
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı
Av. Bülent GÖKÇEN
bgokcen@akparti.org.tr

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)