![]() |
#1 |
![]() Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, mitinglerde öfkeli kalabalıklara kendisini hedef göstermekle suçladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu.
Uğur Dündar’ın avukatı Vural Ergül aracılığıyla savcılığa sunulan dilekçede, Dündar’ın, Melih Gökçek hakkında kendisine ulaşan onlarca belge ve iddiayı kamu yararı doğrultusunda, evrensel habercilik ölçütlerinde haber yaptığı belirtildi. (kaynak:hürriyet)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu haberi hürriyette okudum yorum yazdım tam 3 kere yayınlamadılar. oradaki yorumları bi okudum o da ne hepsi ugur dündarı öven yorumlar bir tane bile melih gökçeği öven yorum yok bi tane bile . bende buraya yayınlayıp tepkimi bari burada belli edeyim dedim. yanlı yayıncılık yapıyorlar. sonra bir yorum daha yazdım dedim ki eger birazcık onurunuz varsa bunu yayınlarsınız dedim yorumumu neden yayınlamıyorsunuz bu mudur tarafsız gazetecilik dedim ses yok tabiki yayınlamamışlar.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Uğur dündar'da zerre kadar utanma duygusu varsa, zerre kadar ar ve haysiyet duygusu varsa ilk önce kendisi hakkında suç duyurusunda bulunması lazım.
O ilk önce Yardımedici hocanın nasıl intihar ettiğinin, kimin sebep olduğunun hesabını versin, sonra başkaları hakkında suç duyurusunda bulunsun. Utanmaz, arlanmaz adam! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ecel terlerin bunlar senin...
Hayat kalemin değil ama ''hayatını CHP'yle mücadeleye adayan'' Gökçek başkan senin YALAN KALEMİNİ kırar... KIRAR. KIRAR. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Uğur Dündar tarzı araştırmacı gazetecilik sürekli kurban istemektedir. Şerafettin Yardımedici bu kurbanlardan biridir. Yardımedici, Uğur Dündar'ın gizli kamera yöntemleri ile bütün Türkiye'ye rezil edildikten sonra seccadesinin başında başına sıktığı bir kurşunla intihar etti.
Olay kısaca şöyleydi: Büyü bozmakla suçlanan hoca Şerafettin Yardımedici, gizli kameraya çekilen görüntülerde bir kadına sarkıntılık ediyordu. Haberin Arena isimli programda yayımlanmasının ardından, Şerafettin Yardımedici intihar etti. Kadın Doç. Dr. unvanlı bir akademisyendi ve Yardımedici'yi tuzağa düşürmüştü. (Bu olay gazetecilik okullarında mutlaka okutulması, incelenmesi, genç gazeteci adaylarına mutlaka hatırlatılması gereken acı bir örnek olaydır.) Bu olay hiç aklımdan çıkmıyor. Uğur Dündar bu olayı unutmuşsa hatırlamasında fayda var ki, bir gazetecinin haberlerini yaparken sonuçlarını da önceden kestirebilmesi, neler olabileceğini öngörebilmesi gerekir. Nuh Gönültaş http://www.haberalemi.net/makale_yaz...p?Yazi_id=1240 Uğur Dündar; beter olasın inşaallah! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Uğur Dündar; beter olasın inşaallah![/quote]
aminnnnnnnn selam ve dua ile... huzura ereceğiz birazcık sabır..... az kaldı .çok az kaldı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|