![]() |
#1 |
![]() ![]() OY KULLANDIĞI SANDIKTA BİLE PARTİSİNDEN KİMSEYİ GÖREMEMİŞ Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 gün İstanbul'da seçim sonuçlarını değerlendirdi. "Canını sıkan bir olayı" partililerle paylaştı. İstanbul il başkanlığında 3 gün boyunca İstanbul'da belediye başkan adayları ve seçilen başkanlarla tek tek görüşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da sonuçları masaya yatırdı. Özelikle "teşkilatı uyaran" Başbakan'ın, seçim günü yaşanan bir olay canını bir hayli sıkmış. "BENİM OY KULLANDIĞIM SANDIKTA DURUM BÖYLE İSE..." Başbakan 29 Mart’ta oyunu evinin hemen yakınındaki Burhaniye İlköğretim Okulu’nda kullandı. Başbakan ve Eşi Emine Erdoğan oy kullanmak için gittiği okulda hiçbir parti ve sandık görevlisi tarafından karşılanmadı. Başbakan’ın bu duruma çok kızdığı ve “sandıkta bir görevli bizi karşılamadı, benim oy kullandığım sandıkta durum böyle ise kim bilir diğer sandıklarda durum nasıldır” diye tepki gösterdi. Başbakan’ın İstanbul’daki sonuçlardan memnun kalmadığı belirtiliyor. İstanbul il yönetimiyle yaptığı toplantılarda başarısızlığın sebeplerini masaya yatırdığı ve oldukça sert uyarılarda bulunduğu da kaydediliyor. CAFER TAYYAR KALA - SAMANYOLUHABER.COM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kendi ilçemde de aynı sorun vardı.
Daha önceki seçimlerde fazlasıyla müşahit ve gözlemci oluyordu. Bu seçimlerde yeterli çalışma yapılmamış. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() E tabi, şunun bunun rızasıyla, eş-dost ısrarıyla yapılırsa müşahit seçimleri, sonuç böyle olur... Adam akşam toplantı yapıyor liste belirliyor, sabah teslim edeceği listeyi gece değiştirip öyle teslim ediyor. Benim mahallemde durum böyleydi ve ben mağdurdum... Böylelerini bir temizlemek lazım teşkilat içinden...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Tayyip Bey Refah Partisi il başkanı vs. iken teşkilatını müthiş organize ederdi.
Tayyip bey bu müthiş başarısını, becerisini, teşkilatçılığını akp teşkilatına tam olarak yansıtamamış demek ki veya akp teşkilatı bu işin ciddiyetini kavrayamamış hala. Sandığa sahip olmayan, olamayan partilerın zarar etmesi mutlaktır bu ülkede. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya sorun... ysk nın başörtülüler sandık başında duramaz demesinden kaynaklandı.Bizim mahallede annem ve bir kaç başörtülü bayan duracaktı ama bu karardan sonra alel acele toplandılar. Acele bir şekilde yeni kişiler getirildi sandık başına
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Çok kötü gerçekten...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() haklııı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kaala alınmayacak insanlar'ın üzerinde durmasak daha iyi olur.
Konu Supraliminal tarafından (04-09-2009 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() başbakanımız yerden göğe kadar haklı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Hayranlıkla saçmaladığın o kişi memleketi Afyonda olan deprem sonrası afet noktasına gidipde makam otosundan çıkmayan Ahmet nejdet sezer bey... gelip burada yalan konuşmak sana bişey kazandırmaz kimseyide kandıramazsın... zaten deminde Feytullah gülen hoca efendiye saygısızlık etmişsin.. yalan yanlış işlerin peşinden koşma.. dünyanın dört bir yanında açtığı türk okullarınıda kötüleme girişiminde bulunma |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|