Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-08-2009, 10:33   #1
Kullanıcı Adı
PROFİTEROL
Standart Böyle Hukuk Dünyada Yok
KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Ümraniye soruşturmasıyla ilgili bir soruya “Hukukçu olarak söylüyorum; ’Sen içeride yat, ben senin aleyhine delil arayayım’... Böyle bir hukuk yok. Delilin varsa beni içeri...

KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Ümraniye soruşturmasıyla ilgili bir soruya “Hukukçu olarak söylüyorum; ’Sen içeride yat, ben senin aleyhine delil arayayım’... Böyle bir hukuk yok. Delilin varsa beni içeri alırsın, yoksa ’Git’ dersin” cevabını verdi.

Böyle hak hukuk dünyada yok’
KKTC’nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Atatürkçü Düşünce Derneği Kemer Şubesi’nin davetlisi olarak geldiği Antalya’nın Kemer ilçesinde konakladığı otelde basın toplantısı düzenledi. KKTC ile Rum Kesimi arasınraki müzakere sürecine değinen Denktaş , yolun sonunda hayır görmediğini ifade etti. Rumların en büyük isteklerinin Türk askerinin Ada’dan ayrılması olduğunu söyleyen Denktaş “TSK mağlup olmuş gibi, sancağını ve şehitlerin kemiklerini alıp gitmemelidir” dedi. Daha sonra soruları cevaplayan Denktaş, bir gazetecinin “Ergenekon’da yeni bir dalga bekliyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Dalgalar çok. Ama hukukçu olarak söylüyorum, ’Burada senin ne kadar kalacağın belli değil. Ben delil arıyorum, otur oraya bekle bir ay, üç ay, sekiz ay, 13 ay, bundan sonra seni eve göndereyim ölmek için. ’Böyle hak, böyle hukuk yoktur dünyanın hiçbir yerinde. Delilin varsa beni içeri alırsın, veyahut şüpheyle içeri almışsan 2 hafta, üç hafta bir ay, hadi git bulamadım dersin. Böyle kanun ben görmedim. Ben hukukçuyum dünyanın hiçbir yerinde görmedim.” Bir gazetecinin kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek istemesi üzerine Denktaş, “Tamam, hiç olmazsa beraber gideriz içeriye” diye espri yaptı.

Denktaş, konferans için gittiği Antalya’da Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti.

Yeniçağ

PROFİTEROL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-08-2009, 10:53   #2
Kullanıcı Adı
PROFİTEROL
Sayın DENKTAŞ bile anlamış TURK HUKUK SİSTEMİNİN TÜRK GUGUK SİSTEMİ haline geldiğini. Önce içeri al sonra delil araştır gerçekten de bu nasıl mantı9k böyle bilmem
PROFİTEROL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)