Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Resim & Fotoğraflar Resim ve Fotoğraf paylaştığımız bölümümüz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-12-2009, 23:59   #1
Kullanıcı Adı
ressam
Standart Başka karakalem çalışmalarım

ressam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-13-2009, 01:09   #2
Kullanıcı Adı
Jurnal
Eline, koluna sağlık kardeş. Ustalara taş çıkartırcasına çizmişsin. İnşallah muvaffak olursun.
Jurnal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2009, 01:24   #3
Kullanıcı Adı
Seyyah
Sait bey elinize sağlık sergilik resimler hepsi birbirinden güzel. Sizden bir ricam var eğer elinizde varsa en başdan aşama aşama kroki cıkarırken ve tonlamaya başlarken sonra aşama aşama resim varsa bana yollarmısınız. İnce detayları öğrenmek için.Benim çizgiler sert yumuşatınca görünmüyecek gibi geliyor.Busene Resim öğr. sınavına gircem yine.Elinizde varsa atarsanız cok sevinirim.

Konu dilemma tarafından (05-13-2009 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: e-posta adresi, msn'yi özelden verelim lütfen
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2009, 10:53   #4
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
[quote=turkuas;609021]Sait bey elinize sağlık sergilik resimler hepsi birbirinden güzel. Sizden bir ricam var eğer elinizde varsa en başdan aşama aşama kroki cıkarırken ve tonlamaya başlarken sonra aşama aşama resim varsa bana yollarmısınız. İnce detayları öğrenmek için.Benim çizgiler sert yumuşatınca görünmüyecek gibi geliyor.Busene Resim öğr. sınavına gircem yine.Elinizde varsa atarsanız cok sevinirim. mail:

Mail paylaşımı yasaktır ve sadece özelden verebilirsiniz arkadaşlar ;)
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2009, 17:40   #5
Kullanıcı Adı
Seyyah
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mail paylaşımı yasaktır ve sadece özelden verebilirsiniz arkadaşlar ;)
Kusuruma bakmayın bilmiyordum.
Sait bey sabırsızlıkla bekliyorum. Zahmet veriyorum ama mazur görün
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2009, 10:48   #6
Kullanıcı Adı
ressam
Tabiiki Turkuas neden olmasın ama bir şeye dikkat etmeni istiyorum ''tonlama vede perspektif'' tonlama yaparken siyahın koyuluğunu bulmak için illaki kalemi bastırıp taramaya gerek yok sadece resim yaparken objelere dikkat etmek gerek renkler nerde kullanılır ve ne şekilde çizim yapılır bunlara biraz dikkat edilip çokda eksiz çalışılırsa çok güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır başarılar...
ressam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2009, 10:53   #7
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Gerçekten çok profesyonel çalışmalar ellerinize sağlık.
Devamıda gelir inşallah..
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2009, 10:52   #8
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Emeğinize ve kaleminize sağlık gerçekten hayranlıkla bakıyorum sanat eserlerinize. Ciddi bir çalışma yapıyormusnuz bilmiyorum ama eğer yapmıyorsanız yapmalısınız her bir resimin ayrı bir emeği var ve ne kadar değeri biçilmese de değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2009, 12:28   #9
Kullanıcı Adı
_SoN_
Çok güzel çalışmalar,tebrik ederim.
Alt 05-13-2009, 12:33   #10
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Üstad harikasınız ama birşeyi merak ediyorum ,çalışmalarınıza bazı programlardan ayar yapıyor musunuz .
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)