|
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Eline, koluna sağlık kardeş. Ustalara taş çıkartırcasına çizmişsin. İnşallah muvaffak olursun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sait bey elinize sağlık sergilik resimler hepsi birbirinden güzel. Sizden bir ricam var eğer elinizde varsa en başdan aşama aşama kroki cıkarırken ve tonlamaya başlarken sonra aşama aşama resim varsa bana yollarmısınız. İnce detayları öğrenmek için.Benim çizgiler sert yumuşatınca görünmüyecek gibi geliyor.Busene Resim öğr. sınavına gircem yine.Elinizde varsa atarsanız cok sevinirim.
Konu dilemma tarafından (05-13-2009 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: e-posta adresi, msn'yi özelden verelim lütfen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() [quote=turkuas;609021]Sait bey elinize sağlık sergilik resimler hepsi birbirinden güzel. Sizden bir ricam var eğer elinizde varsa en başdan aşama aşama kroki cıkarırken ve tonlamaya başlarken sonra aşama aşama resim varsa bana yollarmısınız. İnce detayları öğrenmek için.Benim çizgiler sert yumuşatınca görünmüyecek gibi geliyor.Busene Resim öğr. sınavına gircem yine.Elinizde varsa atarsanız cok sevinirim. mail:
Mail paylaşımı yasaktır ve sadece özelden verebilirsiniz arkadaşlar ;) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Tabiiki Turkuas neden olmasın ama bir şeye dikkat etmeni istiyorum ''tonlama vede perspektif'' tonlama yaparken siyahın koyuluğunu bulmak için illaki kalemi bastırıp taramaya gerek yok sadece resim yaparken objelere dikkat etmek gerek renkler nerde kullanılır ve ne şekilde çizim yapılır bunlara biraz dikkat edilip çokda eksiz çalışılırsa çok güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır başarılar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Gerçekten çok profesyonel çalışmalar ellerinize sağlık.
![]() Devamıda gelir inşallah.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Emeğinize ve kaleminize sağlık gerçekten hayranlıkla bakıyorum sanat eserlerinize. Ciddi bir çalışma yapıyormusnuz bilmiyorum ama eğer yapmıyorsanız yapmalısınız her bir resimin ayrı bir emeği var ve ne kadar değeri biçilmese de değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Çok güzel çalışmalar,tebrik ederim.
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Üstad harikasınız ama birşeyi merak ediyorum ,çalışmalarınıza bazı programlardan ayar yapıyor musunuz .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|