|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Başbakan Erdoğan, CHP lideri Baykal'ın istifa kararını açıkladığı toplantıda ortya attığı iddialara cevap veriyor. İşte Erdoğan'ın açıklamasının satırbaşları: Ben de herkes gibi hayretle izledim. İlk andan itibaren ilkesel duruşumuzu samimiyetle ortaya koyduk. TBMM’de arkadaşlarım bu haberi bana getirdiği zaman hemen Ulaştırma Bakanıma talimat verdim ve engellenmesi için ne yapılması gerekiyorsa bunu yapın dememe rağmen gelişmeler hayret uyandırıcı. Toplumun genel ahlak yapısı tahrip edici bu yayına seyirci kalamazdık ve bunu ifade ettik. Böyle bir gizli çekimin yapılması ve internet marifetiyle yayılması insan, ahlaki ve hukuki olarak kabul edeceğimiz tahammül edeceğimiz bir durum değildir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İzledim,beklediğim gibi bir açıklama yaptı başbakanımız.
Söylediklerinde çok haklı,böyle bir şeyin üstüne partili olarak yorum yapmamamız lazım. Ama baykal çirkinliğini iftira atarak kapatma yoluna girdiğinden haketiği yorumuda yapmamak elde değil. Gerek alaycı,gerek acıyarak,gerekse burnunu sürterek. Bugün alaycıyım,yarın bakalım nasıl takılırım ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (05-10-2010 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Düştüğü foseptik çukuruna bizide çekmeye çalışan baykala hakettiği cevabı vermiştir... Hala sağduyuya davet eden arkadaşlarıda anlamıyorum... Adam düşmüş poh çukuruna bizide içine çekmeye çalışıyor ve susalım diyorsunuz... Neyse hakedene hakettiği şekilde cevabını vermiştir sayın Başbakanımız... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İzlemek İçin: http://analiztv.aktifhaber.com/news_detail.php?id=14760
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() adamlarda utanma yok. baykal bi halt etti, hala hükümeti suçluyor. halt ettiğini kabul etmiyor bilakis üste çıkmaya çalışıyor.
zina hürriyetim elimden alınıyor, bu anayasaya aykırı diyip anayasa mahkemesine gitmese bari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() sayın Başbakanımız,chp ve lekeli genel başkanlarının içine düştükleri çukurdan çıkmak için sağa sola iftira atmaları karşısında,oldukça sert ve okkalı bir cevap vererek üzerine düşen sorumluluğu birkez daha yerine getirerek davasına sahip çıkmıştır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Büyüksün başbakanım gereken cevap verilmiştir... |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Deniz Baykal'ın, içine düştüğü kötü ve zor durumun suçunu AK Parti hükümetine atması yanlıştı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Baykal'a hak ettiği cevabı vermiştir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|