|
![]() |
#1 |
![]() arkadslar bilmiyorum izleyeniniz var mı dün aksam ki çapraz ates programını.ben zevkle izledim partimizi temsilen sanatçı ve milletvekili adayımız osman yağmurdereli vardı..öle güzel temsil edioki bizi tekrar gurur duydum partimiz adına...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İZLEYEMEDİM AMA EĞER DEDİĞİNİZ GİBİYSE NE MUTLU.
TEŞEKKÜRLER |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() izledim oldukça sağduyulu hele cin meselesi baya iyiydi formu hakan şükürü savunmasıda ilginçti
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tekrarı çıkarsa mutlaka izleyeceğim gececi arkadaşlar bu tür programları bize haber verse bizde baksak dün gece TV de hiç bir şey yok sandım keşke birisi söyleseydi !!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() osman yağmurdereli şaşırttı beni açıkçası ama çok iyi bi karar vermiş tebrik ederim kendisini
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya geçen gün Başbakanımızda cnn deymiş galiba =(
benim haberim olmuyor bize de haber verir misiniz programları ![]() bu arada o çapraz ateş programında uzun saçlı bir kadın var (ben o kadını bi kaşık suda bogarım > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bazen ntv de sayin erdoganin biografisini hayat oykusunu siyaset hayatini veriyorlar ve genellikle haftasonu oluyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() osman yağmurdereli gecen günki konuşmasında 54 yıllık hayatım boyunca hiç bi zaman sol partiye oy vermedim dedi zaten osman yağmurderlinin babası eski demokrat parti milletvekili.ve osman yağmurdereli chp yle sürekli dalga gecer bi halde konusuyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Osman Abimizi Tebrik Ediyorum "Akp"ye Katılmakla Gurur Duyorum
DURMAK YOK YOLA DEVAM |
|
![]() |
![]() |
![]() |