|
![]() |
#1 |
![]() Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu dalgaya aldı
![]() Kılıçdaroğlu'nun paketi eleştirirken kayısı ve fındık örneği vermesi Başbakan Erdoğan'ın gündeminde. Başbakan Erdoğan CHP liderinin Anayasa metni ile yemek kitabını birbirine karıştırdığını savunarak, "Hatay'a gelirse, eminim size de şunu soracaktır, 'Bu Anayasa değişikliği Hatay künefesine çare olacak mı?" diye soracağını iddia etti. Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun gittiği yerlerde halka, o bölgenin sorunlarını hatırlatarak “Anayasa çare olacak mı?” şeklinde hitap etmesini eleştirdi. 'SEN, KÜNEFEDEN NE ANLARSIN?' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Malatya'da ''Anayasa değişikliği kayısıya çare olacak mı?'', Ordu'da 'Anayasa değişikliği fındığa çare olacak mı?'' diye sorduğunu hatırlatan Erdoğan, ''Yarın öbür gün buraya, Hatay'a gelirse, eminim size de şunu soracaktır, 'Bu Anayasa değişikliği Hatay künefesine çare olacak mı?' Böyle bir liderlik, genel başkanlık olur mu? Sen ne anlarsın Hatay künefesinden? Bu anayasa değişikliğine sokulur mu? Çünkü bunlar anayasa metniyle yemek kitabını birbirine karıştırıyorlar'' dedi. İnternet Haber 31.07.2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() basbakanim sen bizi güldürdün, insallah bizde seni 12 eylülde güldürecegiz.. ya basbakanimi dinledikce duygulaniyorum, icim bir hos oluyor..
evet daha öncede belli liderleri sevdim, onlarin pesinden kostum ama erdogana karsi öyle bir gönül bagim varki ismini duyunca benim icin akan sular duruluyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() zavallı zübükzade ye bak acıdım şimdi...
yahu bu zavallıyı nasıl genel başkan yaptılar ,çokmu aradılar, yoksa adam kalmadıda ... . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Etro Kemal, CHP'nin tarihindeki gelmiş geçmiş en zayıf ve en başarısız genel başkandır. Etro Kemal'in; liderlik özelliği yoktur, karizması yoktur, halkta karşılığı yoktur, kuvvetli hitabeti yoktur, geçmişinde başarısı yoktur. Etro Kemal yalancı ve müfteridir. CHP kendine genel başkan olarak Etro Kemal'i seçmekle büyük hata yapmıştır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yazık be Acıdım...
Denk güçlerin kavgası olmuyor ki ama şimdi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ne hatası yahu...
Kendilerine yakışan buydu... Başkası Cehapeye yakışmaz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
CHP, siyasi kişilik olarak hemen hemen hiçbir özelliği olmayan bir şahsı (Etro Kemal) kendisine genel başkan seçti. Siyasi kişilik olarak hemen hemen hiçbir özelliği olmayan Etro Kemal, CHP'ye yakışabilir; ama CHP yapmış olduğu bu hatanın bedelini önümüzdeki aylarda ve yıllarda ödeyecektir diye düşünüyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() (:
etro sevinsin bence.. bizim başbakan onu muhattap alıyor.. için için seviniyordur o şimdi(: !2 Eylül'de gitsin, kayısı yesin... gerçi o zaman ancak kuru kalır ama olsun.. o hezimetten sonra o bile fazla(: |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Evet, CHP daha beter olsun inşaallah. Çünkü CHP kurulduğu zamandan bugüne kadar Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hep zulmetti. CHP imkân bulduğu müddetçe Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne zulmetmeye hâlâ devam ediyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|