Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-31-2010, 23:22   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu Dalgaya Aldı
Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu dalgaya aldı

Kılıçdaroğlu'nun paketi eleştirirken kayısı ve fındık örneği vermesi Başbakan Erdoğan'ın gündeminde.

Başbakan Erdoğan CHP liderinin Anayasa metni ile yemek kitabını birbirine karıştırdığını savunarak, "Hatay'a gelirse, eminim size de şunu soracaktır, 'Bu Anayasa değişikliği Hatay künefesine çare olacak mı?" diye soracağını iddia etti.

Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun gittiği yerlerde halka, o bölgenin sorunlarını hatırlatarak “Anayasa çare olacak mı?” şeklinde hitap etmesini eleştirdi.

'SEN, KÜNEFEDEN NE ANLARSIN?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Malatya'da ''Anayasa değişikliği kayısıya çare olacak mı?'', Ordu'da 'Anayasa değişikliği fındığa çare olacak mı?'' diye sorduğunu hatırlatan Erdoğan, ''Yarın öbür gün buraya, Hatay'a gelirse, eminim size de şunu soracaktır, 'Bu Anayasa değişikliği Hatay künefesine çare olacak mı?' Böyle bir liderlik, genel başkanlık olur mu? Sen ne anlarsın Hatay künefesinden? Bu anayasa değişikliğine sokulur mu? Çünkü bunlar anayasa metniyle yemek kitabını birbirine karıştırıyorlar'' dedi.

İnternet Haber 31.07.2010

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-31-2010, 23:27   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
basbakanim sen bizi güldürdün, insallah bizde seni 12 eylülde güldürecegiz.. ya basbakanimi dinledikce duygulaniyorum, icim bir hos oluyor..
evet daha öncede belli liderleri sevdim, onlarin pesinden kostum ama erdogana karsi öyle bir gönül bagim varki ismini duyunca benim icin akan sular duruluyor..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2010, 01:02   #3
Kullanıcı Adı
akobalı-akkurt
zavallı zübükzade ye bak acıdım şimdi...

yahu bu zavallıyı nasıl genel başkan yaptılar ,çokmu aradılar, yoksa adam kalmadıda ...

.
akobalı-akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2010, 01:10   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zavallı zübükzade ye bak acıdım şimdi...

yahu bu zavallıyı nasıl genel başkan yaptılar ,çokmu aradılar, yoksa adam kalmadıda ...

Etro Kemal, CHP'nin tarihindeki gelmiş geçmiş en zayıf ve en başarısız genel başkandır. Etro Kemal'in; liderlik özelliği yoktur, karizması yoktur, halkta karşılığı yoktur, kuvvetli hitabeti yoktur, geçmişinde başarısı yoktur. Etro Kemal yalancı ve müfteridir. CHP kendine genel başkan olarak Etro Kemal'i seçmekle büyük hata yapmıştır.
Alt 08-01-2010, 01:10   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Yazık be Acıdım...
Denk güçlerin kavgası olmuyor ki ama şimdi...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2010, 01:11   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Ne hatası yahu...
Kendilerine yakışan buydu...

Başkası Cehapeye yakışmaz...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2010, 01:19   #7
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne hatası yahu...
Kendilerine yakışan buydu...

Başkası Cehapeye yakışmaz...

CHP, siyasi kişilik olarak hemen hemen hiçbir özelliği olmayan bir şahsı (Etro Kemal) kendisine genel başkan seçti. Siyasi kişilik olarak hemen hemen hiçbir özelliği olmayan Etro Kemal, CHP'ye yakışabilir; ama CHP yapmış olduğu bu hatanın bedelini önümüzdeki aylarda ve yıllarda ödeyecektir diye düşünüyorum.
Alt 08-01-2010, 01:12   #8
Kullanıcı Adı
unnamed
(:
etro sevinsin bence..
bizim başbakan onu muhattap alıyor..
için için seviniyordur o şimdi(:
!2 Eylül'de gitsin, kayısı yesin...
gerçi o zaman ancak kuru kalır ama olsun..
o hezimetten sonra o bile fazla(:
Alt 08-01-2010, 01:50   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
(:
etro sevinsin bence..
bizim başbakan onu muhattap alıyor..
için için seviniyordur o şimdi(:
!2 Eylül'de gitsin, kayısı yesin...
gerçi o zaman ancak kuru kalır ama olsun..
o hezimetten sonra o bile fazla(:
Eğer 12 Eylül 2010 Referandumunda yüksek oranda Evet çıkarsa, CHPliler Etro Kemal'i CHP'nin Genel Başkanlığı'ndan atabilirler ve CHP, 2011 Genel Seçimine Etro Kemal'in dışında başka bir genel başkanla girebilir.

Alıntı:
Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ödesin benimde istediğim o zaten...
Beter olsunlar...
Evet, CHP daha beter olsun inşaallah. Çünkü CHP kurulduğu zamandan bugüne kadar Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hep zulmetti. CHP imkân bulduğu müddetçe Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne zulmetmeye hâlâ devam ediyor.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)