|
![]() |
#1 |
![]() Gökçek: Kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü gördük
![]() Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'de 'gerçek yüzünü' gösterdiğini iddia ederek MHP'nin tabanına seslendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'de 'gerçek yüzünü' gösterdiğini iddia ederek, ''Ben, CHP'nin tavrını anlıyorum; ama MHP'li kardeşlerim, 'PKK'ya af' diyen bir kişinin dediğine evet diyebilir mi?'' dedi. AK Parti İlçe Teşkilatının açılışı için Ankara'nın Çubuk ilçesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ile gelen Gökçek'i, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan karşıladı. Parti otobüsüyle Atatürk Caddesi'nden geçen Gökçek, burada yaptığı konuşmada, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde çok sayıda yasa dışı örgüt üyesini kurumda işe aldığını öne sürdü. Kılıçdaroğlu'nun, 'gerçek yüzünü' Tunceli'de gösterdiğini ifade eden Gökçek, ''Dedi ki 'genel af'. Peki bunu kime dedi? 'PKK'ya af' dedi. Ben, CHP'nin tavrını anlıyorum; ama MHP'li kardeşlerim, 'PKK'ya af' diyen bir kişinin dediğine evet diyebilir mi?'' diye konuştu. Referanduma da değinen Gökçek, halk oylamasında vatandaşın 'Hayır' oyu kullanmasını isteyen muhalefet partilerinin hangi maddeye karşı çıktıklarını söylemediklerini belirterek, şunları kaydetti: ''Sadece Kılıçdaroğlu'nun söylediği bir laf var; diyor ki, "Hâkimler Savcılar Yüksek Kurulu'nu (HSYK) değiştireceksiniz." Bundan yirmi yıl önce Mehmet Moğultay, "Biz iktidar dönemimizde örgütleniyoruz. Bu örgütlerimiz bir gün belli yerleri işgal edecek. Seyfi Oktay 2 bin, ben de Mehmet Moğultay olarak üç bin hâkim aldım. Biz bunu kendi yandaşlarımıza vermeyeceğiz de ülkücülere, Refah Partililere mi vereceğiz?" diyor. O gün işgal ettikleri kurumları bugün korumak için 'Hayır' diyorlar.'' AFİŞ TARTIŞMALARI Referandumda, MHP'lilerin 'Hayır' diyeceklerine inanmadığını ifade eden Gökçek, ''Kızlarımıza rahibe gibi bakan bir zihniyetin mi arkasına gideceksiniz? Milliyetçi kardeşlerime bu dokunmuyor mu? Elbette dokunuyordur. Ben inanıyorum ki vicdanının sesini dinleyen bütün MHP'li kardeşlerim bu referandumda 'Evet' diyecektir.'' diye konuştu. Melih Gökçek, Çubuk'a yapılan yatırımlara da değinerek ilçenin altyapısının tamamen değişeceğini söyledi. Çubuklu'lardan referandumda tam destek isteyen Gökçek, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi için de kendilerine düşen her türlü görevi yapacaklarını bildirdi. Konuşmanın ardından AK Parti İlçe Teşkilatı binasının açılışına geçilirken, Gökçek, açılıştan önce ilçeden ayrıldı. Açılış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, partililer ve vatandaşların katılımıyla yapıldı. Haber 7 08.09.2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|