|
![]() |
#1 |
![]() ![]() 19 Eylül 2010 14:27 Teröristbaşı Öcalan, avukatları aracılığı ile, örgüt yandaşlarının devletin üzerine yıkmaya çalıştığı hain saldırının PKK tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğine değindi ve kendisi ile yapılan görüşmelere dikkat çekti. Teröristbaşı Abdullah Öcalan, 9 kişinin hayatını kaybettiği Hakkari'deki bombalı saldırıyı eleştirdi. Öcalan'ın avukatları ile yaptığı görüşmenin notları, terör örgütüne yakın bi rinternet sitesinde yayınlandı. Sitede yer alan habere göre Öcalan, Hakkari'deki patlamaya tepki göstererek kendisiyle yapılan görüşmelerin dinamitlendiğini belirtti. Öcalan, Hakkari'deki saldırının PKK'nın içerisine sızmış jitem-kontra tarzı bir ekibin veya PKK içinde yönlendirilen başıboş bir grubun işi olabileceğini ifade etti. Hakkari'deki saldırının, geçtiğimiz günlerde Batman'da öldürülen Salih Özdemir olayı gibi de olabileceğini ileri süren Öcalan, köylü intikamcılığının bir sonucu olabileceğini kaydetti. Devlet içerisinde devletten kaynaklı bir olay olabileceğini de ihtimaller arasında saydı. Olayı duyduğunda şok olduğunu, şu andaki ruh halinin kaos gibi olduğunu, anlamaya çalıştığını söyledi. Öcalan, saldırıyı, Güçlükonak'ta minibüs taranması olayına benzetti. Patlama olayının mutlaka aydınlatılması gerektiğini belirtti. Saldırının hedefinin kendisi ile yapılan görüşmeler olabileceğine işarete etti. Bulunduğu yerde oldukça anlamlı görüşmeler yaptığını, çok anlamlı sonuçlar olabileceğini ileri süren Öcalan, tam bu esnada Hakkari'de patlama meydana geldiğine dikkat çekti. CİHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Nasıl yani ben anlamadım. Şimdi bu vahşi olay, bu adam (adam diyorum ama tabi lafın gelişi) tarafından yönlendirilen, yönetilen pkk tarafından yapılmış olduğu ortaya çıktığına göre, neyi bilmemezlikten geliyor!
Bir de kalkmış mütemadiyen demeç veriyor avukatları aracılığıyla.. Acaba ben mi çok sığ düşünüyorum. Ama bu konuda bir hazımsızlık içersinde olduğum kesin.. Baş belası bir terör örgütünün elebaşının bu şekilde pervasızca hapisten de olsa bildirilerinin yayınlanması beni sinir etmiyor değil.! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Pkk kendi içinde ikiye ayrılıyor.Şahinler ve güvercinler diye.
Pkk içinde de farklı görüşler ve tutumlar var. Sonra kalkıp barış martavalları okuyup her fırsatta hükumeti suçluyorlar. Bunların tutumları tezat ve riyakarlık kokuyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Birisi mi konuşmuş..? Ben niye göremiyorum yoksa körmü oluyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Pkk'nın üç Kanadı mevcut...!
1) Ergenekon Kanadı... 2) Almanya ve Fransa İstihbaratları üzerinden Masonların yani İlluminati'nin Kanadı... 3) Ülke içine haiz Kürt Kanadı... Apo'yu kendisi bir ermeni olduğu için yönetip organize eden 2nci kanattır... Ama Apo 3ncü kanada geçmeye çalışıyor ki bu o kadar kolay değildir ! İran yapmıştır demişse kendisi eğer ! 2nci Kanadın açıklaması olarak değerlendirilmelidir ! Çünkü İran-İsrail mücadelesinin sertleştiği anlamına geliyor yani İsrail'in hazımsızlığı desek yeridir ! İsrail Adabank ihalesinde İran'ı devre dışı bırakmaya çalışıyor ! Ayrıca Türkiye'nin İran bağlantılı ortaklaşa iş yapması bu ikinci kanadı ileride olası İran savaşına karşı tehlikeli buluyor ! Bir taraftanda Dubaideki Masonların İran'ı bankalar aracılığıyla sıkıştırmasına karşılık Türkiye'nin İran'a yol açmasını engellemeye çalışıyor ! Birde Pkk'nın İlluminati kanadının tasviyesini Halkın Mücahidlerini Kandile yerleştirmek şartına bağlıyor ! Türkiye ise orta yolu tercih eden Ak Partiye dua etmeli kanaatindeyim... MaşaAllah diyorum ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Son 10 yılda kürt halkına yapılan zulumlerden kesitler pkk neden bitsinki ?
http://www.facebook.com/video/video....0783090&ref=mf |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Abi siyasi zemin diyorsun adamlar iyi kötü hatalı doğru bir siyasi partiye destek veriyorlar partiyi devlet kapatıyor terör yandaşlığı
eee zaten adamlar senin gözünden bakmıyorki ne pkk yı terör örgütü görüyorlar teröristler bu insanlara göre hak arama mücadelesindeki gerillalar Savunmayan kanadın zaten güvenliği sağlanamıyor devlet sözde var özde yok bölgede emniyet teşkilatı ve devlet asker zaten dağlarda Bir referandum yapalım dedik bölgede durum kepaze devlet seçim bile yaptıramıyor Bu saldırı kim yaptı kim karıştırdı ortalık karıştı şu oldu vah hasanım gitti şiwanım falan kaçmadır Televizyonda yapılan lugat arka fon müziği edebiyattır Gerçek olan bu halktır ve bu toprakları kazandılar üstünde rahatça özlük hakları talepleri karşılanmış bir biçimde yaşamak istiyorlar. Bu devlet verirse devlet çatısında örgüt verirse örgüt çatısında yaşarlar İnsanlardan çok stratejik düşünmeyi beklemek abes bence Dağdaki çoban dış güçleri italyayı almanyayı bilmez aysun kayacı dilinden oldu ama öyle Ne ister vatandaş Huzur ister Güven ister Özlük haklarını ister Çalışmak için iş ister Televizyonlarda gördüğü denizlere gitmek ister Ama malum gazete gibi türkiye türklerindir dersek ölen ölür kalan sağlarda günü gelince ölür ölmeye ve öldürmeye devam ederiz. Oyalama yapmasın devlette hükümette Az laf çok icraat 30 sene olmuş dayanacak gücü kaldımı ordaki insanların bilmiyorum ama benim karşıdan dayanacak gücüm kalmadı pek |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Abi siyasi zemin diyorsun adamlar iyi kötü hatalı doğru bir siyasi partiye destek veriyorlar partiyi devlet kapatıyor terör yandaşlığı
eee zaten adamlar senin gözünden bakmıyorki ne pkk yı terör örgütü görüyorlar teröristler bu insanlara göre hak arama mücadelesindeki gerillalar Siyasi zeminimiz mutlaka dediğiniz gibi önü tıkalı ama günden güne yaşanılan gelişmelerden elbette bu zeminde nasibini alacaktır alıyorda. Kürt milliyetciliği yapan partilerin kapanması da tartışmaya değer hakikaten sorunların çözümü içinmi uğraşıyorlar yoksa pkk nın sözcülüğünümü yapıyorlar diyemi sorun yaşıyorlar. İdeolojik sistemin rahatsızlığını yok saymayalım ama bdp ve diğer kapanan partilerinde hiç hassasiyet göstermeden bu cevrelerin oyununa geldiğinide düşünelim. Savunmayan kanadın zaten güvenliği sağlanamıyor devlet sözde var özde yok bölgede emniyet teşkilatı ve devlet asker zaten dağlarda Bir referandum yapalım dedik bölgede durum kepaze devlet seçim bile yaptıramıyor Zaten devlet otoritesinin boşluğundan nemalanıyorlar büyük oranda bu konuda da haklısınız. Devletin ve kurumlarının kendilerine olan uzaklıklarını istismar edenler ordaki halkı sindirebiliyor bunu görebildik . Aslında merak ettiğim bir şey daha var hakikaten bu halk pkk dan korktuğu içinmi bu şekilde davranıyor yoksa pkk nın eylemlerini bir kazanç olarak görüp inandıkları davanın zaferine giden bir yol olarakmı . Burda yine samimiyet söz konusu gerçekten pkk ve her tür eylemden rahatsız olan halk bunu bir şekilde bizlere izah etmesi gerek. Bu saldırı kim yaptı kim karıştırdı ortalık karıştı şu oldu vah hasanım gitti şiwanım falan kaçmadır Televizyonda yapılan lugat arka fon müziği edebiyattır Gerçek olan bu halktır ve bu toprakları kazandılar üstünde rahatça özlük hakları talepleri karşılanmış bir biçimde yaşamak istiyorlar. Bu devlet verirse devlet çatısında örgüt verirse örgüt çatısında yaşarlar İnsanlardan çok stratejik düşünmeyi beklemek abes bence Dağdaki çoban dış güçleri italyayı almanyayı bilmez aysun kayacı dilinden oldu ama öyle Evet hakları geçmişte gasp edilmiş bugünde bir takım refleksler bir tür haklarını istenilen düzeyde veremiyor ama bunların sorumluluğu dağdaki askeremi aittir veya bu hakların kazanımı için kan illaki gereklimidir. Şimdi örgüt bu halka ne veriyor ki sence kardeşim ,kan ve göz yaşından başka tamam örgüt tarafına ilgi varsa bu araştırılsın bunun için bir şeyler yapılsın ama bakıyoruz ki örgüt bir çok dış güç mihraklar tarafından kullanılıyor politik siyasal ekonomik yönden kullanılan taşören örgütün davası olurmu Allah aşkına. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|