Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-17-2010, 23:39   #1
Kullanıcı Adı
ali_1907
Standart CHP^nin oy oranı Yüzde 30'mus :))) haha
Adil Güre göre CeHePe yüzde 31 alacakmış sizcede çok değilmi. Ama cehepeliler buna bile seviniyor aynı ankete göre Akparti yüzde 44 almış olduğu cehepe zihniyetini destekleyen ailem ankete sevindi...Bu zihniyetle cehepe yüzde 20yi geçemez aileme nekadar anlatsamda hala bu partiyi nasıl destekliyorlar bilemiyorum..

ali_1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-17-2010, 23:48   #2
Kullanıcı Adı
Gönülden
Adil Gür'ün yaptırdığı bir anket...
CHP'nin %31 alacağını düşünmüyorum 10 puanlık bir artış yani bayağı abartılı geldi bana...elindekini korusa iyi derim...

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2010, 23:59   #3
Kullanıcı Adı
ali_1907
aynen yaa şu chp yi her seçim öncesi şişiriyorlar sonra hüsran oluyorlar ne gerek var milletten gerçekleri saklamanın alemi ne
ali_1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2010, 00:06   #4
Kullanıcı Adı
BlueMoon
yönlendirme anketleri piyasada çok dolaşıyor. umursamamak gerek...
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2010, 01:19   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Chp'nin anketinden partimize %44 oy çıkmışsa, durumumuz gayet iyi demektir.

Bence bu ankette, partimizin lehine, chp'nin de aleyhine olmak üzere 4 ila 8 puanlık bir oynama olur. Yani bu seçimlerde partimiz muhtemelen %48-52 oy alır. Chp'de %23-27 civarlarında kalacaktır.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2010, 01:24   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Bu anketi yapan şaşı galiba...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2010, 01:35   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Demin izledim,ak parti % 45 oy,chp %30,mhp ise %10 oy alacak diye çıkmış ankette.
35 il gezmişler,2500 civarında kişiye sorulmuş.
Her zaman dediğim gibi,anketlere asla güvenmem.Şans işi bu,anket yapılan kişiler chp li çıkarsa %60 oranı da rast gelir

Ak partinin önde kapadığıanketlere de güvenmem.Anket bu,milyonlarca kişinin görüşünü 2 bin kişi belirleyemez,bununla yola çıkıp 'şu parti bu kadar oy olacak' denemez,benimmantığıma ters bu tür şeyler.

+
Ak partinn oyu aynı ama mhp den oy çalmışlar izlenimini veriyorlar.
mhplilerin chp ye oy vereceğini sanmam ama ak partiyle başa çıkılması için verme düşüncesi içeriside olabilirler ammma mhp ninde geri kalmaması için bunu da göz ardı ederler,verseler verseler hepar mı ne ona verirler
Alt 01-10-2011, 15:50   #8
Kullanıcı Adı
fatmaS
Bana göre; %0,00001 oy alırsa sevinçten uçsun ama alır oy .s
fatmaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)