|
![]() |
#1 |
![]() İstanbul Üniversitesi Kardiyolji Enstitüsü Müdürü Erhan Kansız tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi.
Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan eski Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın mahkemeye gönderilmeyen sağlık raporuna ilişkin soruşturma kapsamında, savcılıkça ifadesi alınan Prof. Dr. Erhan Kansız, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde, yaklaşık 2 saat, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen tarafından sorgulanan İstanbul Üniversitesi (İÜ) Kardiyoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kansız, sorgusunun ardından İstanbul Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edildi. Daha önce “şüpheli” sıfatıyla ifadesi alınarak serbest bırakılan Kansız'ın, soruşturma kapsamında dinlenilen tanıkların beyanı kapsamında, “örgüte yardım ve yataklık etmek” iddiasıyla, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.. aa (NOT: Ayrica Haberal'ın yattığı hastanenin müdürü de, tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilmiş.)
![]() Konu Feride tarafından (01-11-2011 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() soyisimlere ve isimler hakkında yorum yapmayı sevmeyen biri olarak bu adamın soyismi dikkatimi çekti ama yine yorum yapmayıp susuyorum...
kimmiş doktoru: Prof. Dr. Erhan Kansız |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Fatih Altaylı da Altaylı değil Galatasaraylı ... İnsanlara hakaret etme. Şimdi diyeceksinki ben ne dedimki ... kendi yazdıklarını oku anlarsın. Adama resmen hakaret anlamında kullanılan kansız diyorsun. Bu yazımdan sonrada göreceğiz bakalım sizin adalet anlayışınızı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Kimin neden gocundugu ortada rikopasa.kimin ne oyunlarla bu millete ne yaptıgı ortada bunları yapanların yanında kar kalmaycagini öğrenmeye devam edeceksiniz.Sana birsey sordum es gecmissin senindemi soyadın kansiz?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Soyadım kansız değil. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Cokmu içlendin rikopaşa
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Fikirler savaşırsa kazananı olur. Nefisler savaşırsa kaybedeni çok olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ben gayet musterihim.milletin kanını emen bu yapıda kim varsa benim gözümde kansizdir..bu yapıyı ve içindekileri savunacaginiza kimden yanasın ona karar ver..Benim safım belli sende safını belli et..safını bilelim rikopasa...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|