|
![]() |
#1 |
![]() .
. Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Haber Ankara programına bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin konuk oldu. CHP Genel Merkezi'nden gerçekleştirilen canlı yayında Abdullah Abdulkadiroğlu, Gürsel Tekin'e CHP'nin 2011 seçimlerinde alacağı oy oranını sordu. Tekin'in cevabı bakın nasıl oldu: "Hiç bir araştırma yaptırmadık. En iyi araştırma benim. Ben vatandaşın duygularını bilirim. Şu anda yüzde 32-33'ün civarında, 4 ay sonra % 40'ı çok uzak görmüyorum. Yükselişi görüyorum." Tamamı İçin Buyurun: http://www.samanyoluhaber.com/h_5056...40-alacak.html [Konum Yanlış Yerde Olduysa Kusura Bakmayınız... ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() neden olmasin!.. havalar bu siralar sicak ama yinede ellerini göge dogru acip dua etsinler bi ihtimal kemik pardon yagmur yagabilir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Chp'li gürsel tekin samanyolu haberdemi
uf chp'de gelişme var ya ![]() Normalde cnn türk harici yerlere çıkmazlardı |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben sana birsey söyleyim bu gürsel tekin cok tehlikeli bir adam yani erdoganin, chp versiyonu gibi birsey.. yani chp ye oy kazandirirsa bu adam kazandirir cünkü varoslara gidiyor, basörtülüleri yanina aliyor, kürt sorununu dile getiriyor, gariban edebiyati yapiyor, ergenekona dokunmuyor, stv dahil bütün muhafazakar kanallara cikiyor.. ama onun karsinda önder sav gibi birisi var o acidan en ufak yanlisinda ayagini kaydiracaklar ;).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
CHP'nin Erdoğan'ı olabilir. Lakin halk yemez. ![]() Hocam üstelik bunların ayağı en baştan kaymış. Tek tek içlerinden birilerinin ayağı kaysa ne olur. Kaymasa ne olur. ![]() Bir Fenerbahçe Bir de CHP. Gerçi Fener'in Türkiye Kupası aldığını gören vardır emme CHP'yi en son iki ayak üstünde gören kaç kişi vardır? onlarkackisi.com. : ) [ Fenerli arkadaşlar kızmasın. Yeri geldi diye şeyedeyim dedim. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Kılıçdaroğlu bile çıktı Samanyoluhaber'e. Hatta arkadaşlara çıkıcak demiştim. İnanmadılar. Çıktıktan sonra da "Aman sanki çok mu önemli?" dediler. Dalga geçiyorum sanmışlardı. : ) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kendi oy oranları hakkında tahminde bulunacak kadar cesaret elde etmiş görüyorum şahısları.
Bi aralar varsa yoksa AKP'nin oy oranıydı dillerinde: "Şunu alır, bunu alır, şu kadar alamazsa başarısızdır." Doğru yolda ilerliyorlar bence. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Chp 12 haziran da rüyaya yatıcakmış
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |