|
![]() |
#1 |
![]() Iraklı Şii lider Mukteda Sadr, Amerikan kuvvetlerinin belirlenen tarihte ülkeden çekilmemesi halinde faaliyetini dondurmuş olduğu Mehdi ordusunu aktif hale getirerek silahlı direnişe tekrar başlama tehdidinde bulundu.
http://www.haber7.com/haber/20110409...kudu-VIDEO.php
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sizce böyle bir olasılık varmı Haarp?
Irak'taki petrol rezervlerinin 7 trilyon dolar civarında olduğunu varsayınca ben İlluminati'nin Irakdan vazgeçeceğine inanmıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Elbette... Çünkü Sadr grubu Abd Irak'ta savaş halinde iken Abd'ye savaşan gruptu ! Bir fitne çevirdiler ve Sadr'ın grubunu savaşmaktan durdurdular... ! Es Sadr ise Savaşın Farz-ı Ayn olduğunu ifade ediyordu... Normal karşılıyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnşAllah ben yanılmış olurum ama,
İhtimal vermiyorum ki ABD ( Elitistlerin Ordusu ) Irak'dan çıksın, Vaad edilen toprakların en büyük tehtidi olan İran'ın komşusu konumunda Irak yani ABD ordusu, Irak'a girebilmek için yapılan onca plan, uygulama... Bu adamlar ordan cıkmaz değil Şii'ler Rusya saldırsa yine çıkmaz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bende aynı görüşteyim, o zaman Mehdi ordusu harekete geçecek, Şii lider ABD 'nin oradan çıkmayacağını bile bile bu açıklamayı yaptı ise hareketli günlerin geçeceğini söylesek abartmış olmayız heralde.
Allah İslam alemine birlik, iman versin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
En doğrusunu Rabbimiz bilir... |
||
![]() |
![]() |
![]() |