|
![]() |
#1 |
![]() arkadaslar ben haberler bölümüne o kadr haber yolladım bir allahın kulu okumadı bile sizce yeterli önem varmı bunu ögrenmek istiyorum ilgili olan herkes oylamaya katılsın lütfen............
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bence yeterli önem var kendi adıma söylüyorum foruma girdiğim de ilk haberlere bakıyorum.... yorum yazılmıyorsa bile haberlerin okunduğuna eminim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yarama tuz bastın bayonet
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ahh kanayan yaramız gerçekten!!!ilgilenen kişi sayısı iki elin parmakları kadar..o bakımdan o arkadaşlara teşekkür ediyorum...ilgi arkadaşlar ilgi!!!gündemi takip etmeden tartışmadan siyaset mi olur
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu birazda haber sitelerinin çokluğundan kaynaklanıyor sanırım. Buraya eklenen konuları daha önceden Haber7 de okumuş oluyorum, sonrasında okuma ihtiyacı duymuyoruz tabiki ama yorum yapma hakkında haklısınız.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() tabii ki de necip fazıl okumuş oluyoruz yada tvde izliyoruz ama o güzel düşüncelerinden bizi mahrum etmesin üyelerimiz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu konuda bir çalışma yapılmalı, özellikle siyasi konularda yorum yapma alışkanlığı forumumuzun geneline yayılmalı.Şahsen ben bu geceden itibaren buna dikkat etmeye çalışacağım.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Evet haberler genelde okunmuş oluyor ama en azından o konuda ki düşünceleri nelerdir yazmalarında fayda var diye düşünüyorum..
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ben azda olsa önem var diyorum bunu da yaş ortalamasının biraz düşük olmasına bağlıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() evet arkadaslar okunuyor ama yorum yazan arkadaslar az onu belirtmek için yaptın bu anketi katılan herkse tesekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|