|
![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Nasıl olacak o iş...
evlenmek için para lazım para... ![]() beleş olmuyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hocayı iyi dinlememişin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evleniriz kardeşim zamanı gelince
![]() daha genciz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Dün de cnn türkte 'ikna et beni' programında ''evlilik modası geçmiş bir kurummudur'' başlığı altında yarışma vardı.
Kurum ise nasıl moda oluyor ki ? Moda ise nasıl kurumlaşıyor aklım ermedi ![]() Şuan programın tekrarı var,kıçlarını yırtıyorlar neyi ikna etmeye çalışıyorlar anlamadım. İnsanımız mallllllllllllll ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kismen katiliyorum. Ama bana öyle geldi ki sanki biz bayanlari sucluyor, sanki sirf bizim isteklerimiz erkeklerin gec evlenmesine sebeb oluyor.
Ne yalan söyleyim pek samimi bulmadim bu konusmayi. Ragmen, Allahin izniyle kalelerden büyük bir kale yapmaya hazirlaniyorum(z). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Hamd olsun maddiyattan önce maneviyata önem verip ona göre evlilik kararimizi aldik. Darisi tüm akli basinda bekar bacilarim ve kardeslerimin basina. 5i bi arada'ya gelince. Nice dügünler gördüm gelini altin yagmuruna damadi para yagmuruna tuttular. Bi kac sene sonrada 'bosandilar' haberlerini duyduk. Allah böylesinden korusun. Kolumda ki bilzelikler degil, yuvasina dönünce gönlü gibi yüzü de gülen bi insan yüregimi hosnut tutar. Ama egri oturup dogru konusalim, evlilik belli bir miktarda maddiyatta istiyor. Asiriya kacmamak sartiyla tabi ki (misal 50 bin + 50 bin borc??...). Lüks icinde huzursuz bi evlilik yürütecegime, yorganima göre ayagimi uzatirim iki yemek takimi degilde bi yemek takimi alirim 25 tane ayakkabi yerine 2 cift ayakkabi alirim rahatima bakarim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bu kız evlerinin kuralları oldukça evlenm biraz zor gibime geliyor...
istekleri hiç bitmiyor... adama demiyorlarki durumun varmı? yok beşi bir yerde , çeyizliği, salon takımı, gümüşlüğü? ama sormaz namaz kılıyormu? kızımın hakkını gözetirmi? o yüzden evlenmek biraz zor... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|