Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: sizce 21.yy da yıldızı parlayan ülke hangisi olacak
çin 4 16.67%
rusya 1 4.17%
amerika 1 4.17%
türkiye 18 75.00%
Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 11-29-2007, 20:20   #1
Kullanıcı Adı
erenon
Standart 21.yy
oy kullanan arkadaşlar nedenlerini yazarlarsa sevinirim

erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-30-2007, 13:17   #2
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart 21.yy
Turkiye olacak Akparti iktidari ile her alanda ozellikle cumhurbaskanimiz ile de dis politika da onemli atilimlar beklentisi icerisindeyim
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2007, 14:55   #3
Kullanıcı Adı
MaU_95
Standart 21.yy
Türkiye!!!
Bilim,
Ekonomi,
Spor,
Eğitim,
Yer altı kaynaklarının doğru kullanılması.
Kendine güvenen, tarihi ile barışık, devleti ile barışık bir halk.
Ak Parti iktidarları ile inşallah tüm bunları başaracağız.
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2007, 14:58   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart 21.yy
bende Hukumetimizden reformları daha cabuk ve hızlı bir şekilde hayata geçirmesini bekliyorum Cumhurbaşkanlığı Secimleri Genel Secimler Sınır ötesi derken yerimizde sayıyoruz biran once reformları eskisinden daha hızlı bir şekilde surdurmemiz gerektigi kanaatindeyim...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2007, 20:41   #5
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart 21.yy
Daha çok çalışırsak saçma sapan işlerle uğraşmazsak Türkiye olacak inş..
Alt 11-30-2007, 22:24   #6
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart 21.yy
zaten türk milletinden de bu ankete farklı cevap beklenmezdi... :D
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2007, 22:27   #7
Kullanıcı Adı
erenon
Standart 21.yy
yok bu sayfada farklı cevab beklenemezmiş onu anladım dışarada çinin süper güç olacağından yada hızla serbest piyasa ekonımisine yönelen rusların süper güç olacağından o kadar çok bahs eden var ki ,hiç kimsenin, türkiye 21. yy da lider ülke olma durumunu yakıştırmadığına üzülüyordum
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2007, 22:33   #8
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart 21.yy
arkadaşlar duygusal oy kullanılmış sanırım.. bazı gerçekler görmezden gelinemez, bu gün nufus yapısı olsun, ekonomik durumu olsun, dış politikada tutarlılığı olsun gelecekte yıldızı parlayacak olan ülke çin olacaktır... öylesine geleceğe dair planlar yapıyorlarki, amerikanın tekelinde bulunan herşeyi tek tek yıkıyorlar, az kaldı internette amerikan tekelide yıkılacak, microsoft seviyesinde çin yazılımıda çıkacak. aslında içimden rusyada diyesim geliyor lakin, soğuk savaşta başarısız bir millette pek fazla gelecek aramak yanlış olur sanırım... peki Türkiye bu konumda yeri ne olur... işte burası tartışılır
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2007, 00:13   #9
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart 21.yy
çinnnn
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2007, 00:20   #10
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart 21.yy
Çin olacak eğer bu şekilde büyümeye devam ederse... Bilim adamlarının açıklaması bir yerde okumuştum'' Çin de kişi başına gelir 10 000 dolara ulaşınca dünyanın sonu gelecektir'' Diyordu.. Bence haklı çin tüketmeye başladığında dünyanın ne hale geleceğini düşünemiyorum...

Çin olacak çünkü en önemli güc insan dır.. Çin eğitim seviyesini batı standartlarına çıkardığında 1 milyarlık eğitimli insan gücü ile dünyaya damgasını vuracaktır..

Ama bir eksik var.. HİNDİSTAN eğer ki çıkıpta ineklere güneşe ateşe tapma dan kurtulabilirse oda adaylar arasında olabilr .. (Eğitim şart... )

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)