|
![]() |
#1 |
![]() Yaşar Nuri Öztürk yoğun bakımda!
![]() İlahiyat profesörü ve yazar Yaşar Nuri Öztürk rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Yaşar Nuri Öztürk, yoğun bakıma alındı. Sabah
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() namaz kılmamak için numara yapıyordur gavat inanmayın...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Forumda da iki gündür bu adamı konuşuyorduk. Çok mu beddua ettik yoksa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Rabbim onun icin ne hayirlisiysa onu versin.. Duada etmem, bedduada sadece temennnide bulunurum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() başta kendisi, temsil ettiği yer ve tesir etmeye çalıştığı topluluk için ne hayırlısı ise o olsun...
bize Rabbimizden şifa dilemek düşer... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bostancinin agrina gitmis demek ki...
bu adamin konusunda guzel bi kissa paylasmistim... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() heap günü yaklaşıyor yaşar bey , bende öldü zanlettim bi an
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bundan ders alsa da hayata dönüp yanlışlarını düzeltse keşke...Hayat insana verilen tek şans bu şansı kimsenin kaybetmesini istemem
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Bunu şu nedenle söylüyorum. Sanırım Yaşar Nuri Hoca hastalanmadan önce en son Hakkı Devrim'e çok güzel cevaplar vermişti. Bence çok da iyi yaptı. Eğer hastaneden çıkamazsa, belki de bütün bir ahiretini o sözleri kurtaracak. Kim bilebilir. Bu nedenle sağlığında onun için çok şey söyledik ama şu günlerde susmak ve böyle güzel temennilerde bulunmak sanırım en doğrusu olacaktır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Vakit saat geldiyse gidicisin Yaşar sonra nasıl bilirdiniz diye soracaklar
![]() Daha dün Padişahlar hakkında mesnetsiz sözlerini eleştirmiştik ertesi gün bu olay enteresan.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|