|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Adana'da terör örgütü yandaşları bir evde boru tipi parça tesirli bomba yaparken havaya uçtular. Adana'da terör örgütü PKK lehine düzenleyecekleri izinsiz gösteride kullanmak için evde yapmaya çalıştıkları boru tipi bombanın patlaması sonucu arkadaşı ölen, kendisi de yaralanan şahıs hastanede hayatını kaybetti. Patlama Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Ova Mahallesi'ndeki 44020 Sokak'ta akşam saat 21.30 civarında meydana geldi. Bir düğüne giden akrabası F.K.'nin 3 katlı evinin 3'üncü katındaki dairede toplanan Bilal Uçar, Fırat Ağrak, Halil İbrahim Karabulut ve Ahmet Genç, parça tesirli boru tipi bomba yapmaya başladı. Bu sırada meydana gelen patlamada sağ kolu kopan Bilal Uçar ve Halil İbrahim Karabulut Adana Devlet Hastanesi'ne, değişik yerlerinden ağır yaralanan Fırat Ağrak ve Ahmet Genç, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaynak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ne diye hastaneye goturuyorsunuz ki?
birakin olsun serefsizler... iyi olmus...valla cok sevindim... patlamasaydi acaba kac annenin yuregini yakacaklardi.... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bdpliler için yeni taziye evi. Acaba gittiklerine ailelerine ne diyorlar? Çok merak ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() oglunuz geberdi...
derler herhalde... lazimlik kanalizasyon yolunda kirildi.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() öldüğünde insanların seviniyor olması çok acı
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Beceriksiz herifler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Boru tipi bomba.
Dayanamayıp üstüne oturdularsa patlar elbet. Bir polis amiri vs. olsam ve olay yerine gitsem müdahaleyi geç,çok geç yaptırırdım ki ölsünler. Bizim vergimizle kıçındaki hasarı gideriyor devlet,ama bunlar devleti vuruyor. Deniz otobüsünü kaçıran lavuğu SAT'lar ne güzel 6 mermiyle vurmuş 3 kafaya 3 gövdeye,işlerini biliyorlar. Polis amirliklerine bu insanları vermek lazım deli gibi yönetirler kan alırlar. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Madem uçmayı bilmiyon, niye... neyse
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() boru tipi bombayı görünce dayanamamış oturmuşlardır üstüne..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|