|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'çocuklar dindar değil de tinderci mi olsunlar?' tartışmasına tinerciler de katıldı. Cüneyt Özdemir'in hazırladığı 5N 1K'ya konuk olan tincerci genç Başbakan'ın sözlerini eleştirdi. Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, Başbakan'ın sözlerine alındıklarını ifade eden tinerci çocuk, "Biz sokaklarda aç, susuz kalırken yanımızda dindarlar yoktu. Allah vardı" dedi. "Ben çok kırıldım, arkadaşlarım da çok kırıldı. Biz sokaklarda üşüyerek kalırken, soğuktan arkadaşlarımızı kaybederken, gidip esnaflardan ekmek isteyerek geçimini sağlarken, sokaklarda perişan olurken dindarları yanımızda göremedik. Biz dindarlar değiliz ama tinercileri kimse kötülemesin. Ben 10 yıl boyunca sokata yaşadım şimdi 19 yaşındaydım. 10 yıldır sokaklarda çocukların olduğu biliniyordu. Ama 10 yıldır neden kimse elimizden tutmadı, dindarları neden yanımızda göremedik?" Kaynak : internethaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() dindarlarımızda problem var onu vurgulamış =)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ezberletebilmişler aferin
![]() sizi oraya çıkartanlar utansın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
söylemediği şeylerde var... ama söyledikleri çok doğru... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
hangi dindar tinerci aklı başında olmayan birinin yanına gidip yardım etmeye cesaret edebilirki... çıkıp bi programa ezberlettikleri birkaç sözle derdini izah edebiliyorsa, sığınacağı kurumlarada gayet anlatabilir... tekrar diyorum o çocukları oraya çıkaran zihniyet utansın! asıl bir tinerci olarak bugüne kadar yüzüne bakmayıp, siyasi menfaati için tutup kolundan o programa çıkaranlar utansın! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() cüneyt özdemir o tarz bir adam değil...
sırf birilerine muhalefet olsun,hükümeti zedelemek olsun diye bir tinerci çocuktan menfaat ummaz... tüm doğan medya,ulusalcılar,kemalistler mavi marmara hakkında dezenformasyon yaparken cüneyt özdemir günlerce mavi marmarayı en fazla savunan ve en doğru haberleri veren programlardan birisini yapmıştı... Yine başörtüsü sorunu çözülmeye başladığında tüm ulusalcı kemalistler eleştiri başlattığında cüneyt özdemir başörtüsü serbestliğini savundu,annesine şiir yazdı... sokaklar tinerci dolu ve insanlar sadece yanlarından geçip gidiyor... osmanlıda olsa bu sorun sırf tinerciler için bir vakıf açılırdı... kim adam yerine koyuyor tinercileri daha bundan bi kaç öncesine kadar sığınsın dediğimiz devletin bir polisi durduk yere telsiziyle gözünü çıkardı çocuğun... tinercilere sütten çıkmış ak kaşık demiyoruz,kaç insana zarar verdiler,kaç suça karıştılar Allah bilir... ama insanda keyfinden tinerci olmuyor ki... |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
başbakan dindar olmasında tinercimi olsun derse,gazetecide çıkartır çocuğu... yanlışmı yapmış ? bence yanlış yapmamış... bence tak diye koymuş lafı çocuk... bu çocuk kurtuldu tinercilikten bazı müslümanların hizmeti sayesinde ya kurtulamayanlar ? siz başbakanın yaptığı gafı görmezden gelin cüneyt özdemire yüklenin... ak parti iyi bir noktaya gitmiyor.Tahammülsüzler muhalefete... başbakan kendi söylediğini kabul etmeyen insanları hemen çiziyor... ha keza tabanda aynı şekilde... Başbakana çıkıp biride demiyorki madem tinerciler kafir çık önce tinerciliği bitir... ama yok dindar yetiştirmeyelimde tinercimi yetiştirelim... dindarlığın zıttı tinercilik mi ? |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
o tarz bir insanda değil... bu adam herkesle ilgili yanlış gördüğü herşeyi eleştirebilen bir adam... en basitinden twitter hesabına bakıp görüşlerini görebilirsiniz... chp ve kk hakkında pek çok şeyler yazdı başbakan ve akparti için yazsa aynılarını ne tepkiler verilirdi... yada kendince doğru gördüğü herşeyi savunan bir adamdır. kemalistler ve kartel medya mavi marmarayı itibarsızlaştırırken bu adam kartel medya içinde tek başına mavi marmaranın savunucusu ve sesi oldu... aynı şekilde başörtüsü konusunda yazdığı yazıyı günlerce konuştuk bu forumda öve öve bitiremedik... ulusalcı paşa ramiz ilkeri yayından nasıl aldığını falan hatırlıyoruz herhalde... o yüzden cüneyt özdemir hükümeti yıkmak istiyor falan bunları bi geçin hele... tinerci bir gencin yıkacağı,yıpratacağı hükümet kendini fesh etsin zaten... en kuvvetli araç dindir ama din kendiliğinden gidip tinerci çocuklarının yaşadığı klübelere dolmaz... yada birden hidayete ermelerini beklemek komik olur... bilmiyorum yaşadığın ilçede varmı hiç tinerci,yada herhangi bir madde bağımlısı sokak çocuğuyla hiç karşılaştın yada konuştunmu... istanbulda biz kendi muhitlerimizde bol bol görüyoruz... üstelik laik,kemalist,ulusalcı tabanın bol yaşadığı muhitlerde değil akpartinin yüksek oy aldığı,dindar kesim diyebileceğimiz muhitlerde genellikle yaşıyorlar... bu kadar 'dindar' olan memlekette hala bu tinercilik varsa ya bizim dinimizde bi sorun var (haşa),ya bizim dindarlığımızda bi sorun var... |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Cüneyt özdemire başbakanın kızmasını bende anlamayırorum su gercek ki artık duymak istemediklerımızı gormek ıstemedıklerımızı sucluyoruz.Cüneyt özdemırın izledigim kadarıyla cok mert bir haberci olduguna ınanıyorum.Cüneyt özdemir tinerciyi de baliyiciyide karalamak icin diye degilde gercekten bir söyleyecek sözü oldugunu gostmek istemıstır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() "çocuklar dindar değil de tinerci mi olsunlar?"
"Biz sokaklarda aç, susuz kalırken yanımızda dindarlar yoktu. Allah vardı" Böyle alakasız bir anlam çıkartmak için çok uğraşmış olmalı... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|