Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 05-25-2012, 00:54   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Question İran'da Şah Nasıl devrildi ve Humeyni Nasıl Gönderildi?

İran Şahı'nın devrilmesi , kanlı devrim olayları ve Fransız uçağıyla Humeyni'nin İran iktidarına gelmesi...

Üstad Kadir Mısıroğlu, sözde anti-emperyalizm söylemleri ile takiyye yaparak müslümanları kandırmaya çalışan İran Şia Cumhuriyeti'nin emperyalistler tarafından nasıl kurulduğunu ve Humeyni denen adamın Fransa'da nasıl beslendiğini anlatıyor.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-26-2012, 02:34   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Alt 05-26-2012, 02:48   #3
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Kadir Misiroglu demek,
karanlikta kaybolmaya yüz tutmus gecmis'i, aydinlik ortamlara cikarmak demektir...Allah üstaddan razi olsun.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2012, 10:57   #4
Kullanıcı Adı
barayev
Ben Müslümanlardanım diyen ve namaz kılan oruç tutan bi kişiye ( İmam-ı Humeyniye ) küfür isnad edn her kişi DİNDEN ÇIKAR .
Kadir Mısıroğlu denen kişi tıpkısının aynisi Müslüm Gündüz MÜNAFIĞI gibidir..
Dünyada ne kadar Zalim ve Kafir ve MÜNAFIK varsa hepsi cümleten İran İslam Devletine ve Rehberi İmam Humeyniye DÜŞMANDIR .siz ne taraftasınız ?

YALANCILARA LANETLER OLSUN amin...

Eğer biz müslümanlar olarak namaz,dua ve zikirden başka bir şey yapmayacak olursak onlar yani (emperyalist gasıplar )hiç birzaman bize dokunmayacaklardır.
Siz ne kadar namaz kılmak isterseniz isteyin onlar sizin petrollerinizi , madenlerinizi ve alınterinizi istemeye devam edeceklerdir.
Onların sizin namazınızla ne alıp veremedikleri var ki ? Onlar bizim ''ADAM '' olmamamızı istemektedirler .
Onlar ''ADAM '' dan korkmaktadır.
Zira siz ADAM olursanız Ülkenizi Sömürttürmezsiniz ..İmam-ı Humeyni....

Kadir Mısıroğlu yalan ve İftiralarınla KAHROLACAKSIN inşaallahçünkü doğruları değil MOSSADIN öğrettiklerini KUSUYORSUN....

Konu barayev tarafından (05-26-2012 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir..
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2012, 17:23   #5
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Kardesim, Humeyniyi sevmiyorum iran'a güvenmiyorum.
Fakat özellikle iran düsmanligida yapmam...velevki iran rejiminin hatalarini ifade etmek düsmanlik degildir. Siia'nin sapikca söylemlerini kinamak ehli ulemanin ötedenberi yaptigi tenkitlerdir...bu durum adami mezhebci yapmaz.

Kadir hocanin söylediklerine gelince...onun, iranin üzerine oynanan oyunlari ve bugünkü rejime zemin hazirlayan sebepleri ifsa eden yorumlarini destekler mahiyetteki tarihi analizleri ögrenmeniz acisindan, Raif Karadag'in kaleme aldigi Petrol Firtinasi adli kitabi okumanizi öneririm....
Alt 05-27-2012, 06:10   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye

@barayev

Dünya'daki her münafık , müşrik ve kafir, İran Şia Cumhuriyeti'ne düşman değildir aksine dünyadaki birçok müşrik , münafık ve kafir İran Şia Cumhuriyeti'ni desteklemektedir.

ODATV'DEN İRAN VE ESAD'A TAM DESTEK!

http://www.aktifhaber.com/odatvden-i...ek-478490h.htm

ABD'nin Afganistan'ı ve Irak'ı işgalinde ABD ile işbirliği yaparak müslümanlara ihanet eden İran, şimdi de Suriye'deki İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimine karşı ayaklanan müslümanlara destek vermek yerine , İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimine ve ALLAH düşmanı Beşşar Esed kafirine destek vererek müslümanlara ihanet ediyor.

ABD'nin de el altından , sinsice İran Şia Cumhuriyeti'ni desteklediğini biliyoruz. Sünni Taliban'ı devirmek için Afganistan'a , Irak'ta da İran destekli bir şii devleti kurmak için Irak'a giren ABD, İran ile de danışıklı bir şekilde laf dalaşı yaparak İran'ın popülaritesini arttırmaktadır.

barayev, Şeytan Humeyni'yi hararetle savunduğuna göre; sen koyu bir İran'cı olmalısın.

Sen bu Humeyni'nin kitaplarını okudun mu ?

Humeyni'nin kitaplarında sahabeler hakkında neler yazdığını bilmiyor musun?

Yoksa bunları biliyorsun da bunları açıklamak işine mi gelmiyor?

http://www.nebeonline.com/haber/saha...ablo-10767.htm

http://www.nebeonline.com/haber/usta...yalim-9286.htm

http://www.nebeonline.com/haber/hume...iklik-9331.htm

http://www.nebeonline.com/haber/imam...inanc-9578.htm

http://www.nebeonline.com/haber/hume...orusu-9950.htm

http://www.nebeonline.com/haber/sian...simi-10783.htm

YouTube Video

Konu Özgür Suriye tarafından (05-27-2012 Saat 06:25 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-27-2012, 16:48   #7
Kullanıcı Adı
barayev
Lailahe illah diyen ve ben müslümanlardanım diyen namaz kılan, oruç tutan ve hacca giden herkesi hiç bir ayrıma tabi tutmaksızın KARDEŞİM biliyor ve SEVİYORUM...
İmam-ı Humeniyi, Bediüzzeman Saidi Nursiyi , Şeyh Ahmed Yasini, Aliya İzzetbegoviçi, Erbakanı, Erdoğanı SEVİYORUM...
bize bizden HEDEF koyanları ve bizi FESADA düşürmeye çalışanları Şiddetle kınıyorum.

nasıl sizin gibi şia düşmanlığı yapanlar varsa şianın içinde de aynileri varsa onlarıda KINIYORUM
Biz ne sünniler gördük Seddam Hüseyinden beter zalimler..
Biz ne de şiiler gördük Yezidten beter Yezit

Konu barayev tarafından (05-27-2012 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-27-2012, 21:41   #8
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Ayni nakarat,
ayni edebiyat...
Alt 05-27-2012, 22:32   #9
Kullanıcı Adı
barayev
TEPKİNİZ neyedir benim Mesajlarımda ?
Alt 05-28-2012, 01:55   #10
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Kardesim,
Ayni konularin devamli suretle yine ve yeniden tartisilmasi...bu tartismalarin kisir bir döngü seklini almasi...neticede Islam namina ahkam kesildigi halde insanlarin bibirine itham ve kirici mesajlar yazmasi...islami olmayan uslub ve münakasa ile sonuclanmasi...v.s.

velhasili kelam,
sahabenin bir kismini sevmeyenleri, hatta sövenleri sevmeniz...
Fakat insanlar sevmekte muhayyerdir...sevmemekte oldugu gibi...Sahabeyi bölen ve birkismini seven ama digerine söven ve bu sekilde ümmetin icinde fitne cikaranlari sevmiyorum.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)