Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Yeni Şafak , Akit ve Milat "Yeni Şafak" ve "Vakit" Gazetesi köşe yazıları / Vakit'ten Hafızalardan Silinmeyen Habercilik Başarıları..

Stil
Seçenekler

Alt 09-01-2012, 02:08   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Bize niye saldırdılar? / Yener Dönmez - Yeni Akit
Ortadoğu'nun hakim güçleri tarafından planlanmış ve adım adım uygulamaya konulmak istenen bir strateji var.

İlk günden beri Akit ve Habervaktim'in "bölücü cephe" ile mücadelesini biliyorsunuz.

Yeri gelmişken söyleyeyim: Habervaktim'le organik bir bağım yoktur.

Misyon birliğimizi ise inkar edecek değilim...

Biz hiçbir zaman isimlerle, kimliklerle uğraşmadık.

Ortadoğu'nun hakim güçleri tarafından planlanmış ve adım adım uygulamaya konulmak istenen bir strateji var.

Ve bu strateji dahilinde devreye sokulan yapılanmalar...

Projektörlerimizi oraya yönelttik.

PKK/KCK/DPI/DTK gibi bölücü örgütlere...

Çandargiller, Bayramoğulları ve hatta bazı İslamcı yazarların içinde bulunduğu tayfa ise, uzunca bir süre KCK'nın bir çeşit dernek, sivil toplum kuruluşu, siyasi bir unsur olduğunu savundu.

Sabri Ok'un "Eskiden her şey PKK'ydı, şimdi her şey KCK" demesini; PKK elebaşı Murat Karayılan'ın kendisini "KCK Yürütme Konseyi Başkanı" ilan etmesini bile görmediler, görmek istemediler...

Sonra ne mi oldu?

PKK'nın Bayramı kana bulayan KCK organizatörlüğündeki Gaziantep saldırısı dominant etkisi yaptı.

Şimdi neredeyse abartısız her gün bir meslektaşımız şunu söylüyor: "KCK konusunda siz haklı çıktınız."

Örneğin sık sık KCK operasyonlarını eleştiren Mümtazer Türköne, KCK'nın PKK'dan farkı yok noktasına geldi.

Bunca can gittikten sonra 'günaydın' diyorum bizim noktamıza gelen meslektaşlarımıza...

Ne yapmak istediğimiz açık...

Haçlı zihniyeti Çanakkale'de başaramadığını bölücüler eliyle yeniden deniyor.

Bunun için taşeron olarak PKK/KCK ve DPI'yı kullanıyor.

Bu emeller dahilinde Batı'da da yüzlerce örgüt kuruldu.

Yüzde yüz İngiliz destekli DPI bunlar içerisinde en aktif olanlardan...

İyice pervasızlaşıp İstanbul'un göbeğinde Galatasaray Üniversitesi'nde toplantı yapmak istediler.

Önce DPI adlı örgütün gerçek yüzünü tüm yönleriyle ortaya koyduk...

Kurucu Direktörü Kerim Yıldız'ın, PKK ve Öcalan'ın paravanı olduğunu gösteren belgeler yayınladık...

Bunun üzerine Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga bizi aradı ve örgütün gerçek yüzünü öğrenince toplantıyı iptal etti.

İşte ne olduysa bundan sonra oldu.

Kin, nefret ve büyük bir hırsla hareket eden Post Jakobenler daha da saldırganlaştılar.

Türkiye'de legal mekanlarda toplantı yapamayınca Dağlıca'da 8 Mehmetçiğin şehit edildiği gün "iki halklı toplumlarda yeni anayasa" yani "federasyon" içeren IRA modelinin ithali için Galler'de gizlice toplandılar.

Deşifre olunca yine çıldırdılar.

Akit ve Habervaktim işini yapıyordu.

Gizli merkezlere, illegaliteye, karanlık odaklara ışık tutuyordu.

Sonra teröristbaşının İmralı kayıtlarına, kendi el yazısıyla örgüte talimatlar yağdıran mektubuna, Karayılan'ın 500 sayfalık telsiz dökümlerine ulaştık...

Bunları inceledik...

Mesela bunlardan Karayılan'ın "Medya içerisinden yeteri kadar destek alıyoruz. Bizim kendi medyamızın bir şey yapmasına gerek yok" yollu lafları çok manidardı.

"PKK silah bıraksın olmaz" diyen Çandar'ın Öcalan'a "çok özel selam" göndermesi de öyle...

Öcalan'ın, önsözünü Neo-Con'ların yazdığı kitabında "Türkiye'ye uluslararası müdahale yapılsın, Bağımsız Kürdistan kurulsun" diyen DPI başkanı Kerim Yıldız'la ilgili lafları da...

Çandargiller ve Bayramoğulları özel bilgilerin, belgelerin hiç birine cevap veremedi, kapı kapı dolaşıp seviyesiz saldırılarını sürdürdüler.

PKK bültenini aratmayan Taraf'a koşup, bizim için sansür istediler.

Bizim, Başbakan'ın uçağına davet edilmemizi dillerine doladılar.

Yılların büyük ideologları, büyük entelektüelleri hala Erdoğan'ı tanıyamamışlar.

Başbakan, 17 Ağustos günü yaptığı açıklamada, medyada PKK propagandası yapanlara karşı tarafını net olarak şöyle ortaya koyuyordu:

"Açık ve net söylüyorum. Televizyon kanallarına onların propagandasını yapan medyaya tavrım vardır bundan sonra da olacaktır. Herkes net olacak. Kimden yana olduğunu söyleyecek. PKK'dan yana mısın milletten yana mısın çok açık net söyleyeceksin. Birçok senaryolara da karnımız toktur."

İşte böyle sevgili dostlar.

Türkiye artık eski Türkiye, medya artık eski medya değil...

Akit misyonu 20. yılına ulaştı.

Habervaktim'in takipçi sayısı eminim ki günden güne artıyor.

Ezberleri bozan Habervaktim ortaya koyduğu pek çok haberle ulusal gazeteleri peşinden sürüklemeyi başardı.

Bundan olsa gerek uzunca bir süredir "bölücü cephe" Habervaktim'i ve Genel Yayın Yönetmeni Fatih Akkaya kardeşimi hedef haline getirdi.

Neden?

Herhalde Akkaya'nın tek suçu yüzde yüz yerli, yüzde yüz milli bir duruş sergilemesi...

Terör PR'cılarını bir bir deşifre eden belgeler yayınlaması...

DPI ve KCK'yı masum bir dernek diye sunanların maskelerini tek tek indirmesi...

Gırtlağına kadar pisliğe batanlara sıra bize gelecek korkusu yaşatması...

Ve her şeyden önemlisi cesareti...

Koro halinde bağırıp çağırmayla, karalamayla, tezgahla, komployla akılları sıra susturacaklar.

Siyonist Haçlı desteğini arkasına alan Dağ-Şehir-İmralı şeytan üçgenindeki kirli oyuna temiz süt emmiş hiçbir vatan evladı duyarsız kalamaz!

Yener Dönmez/Yeni Akit

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-01-2012, 02:09   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 09-01-2012, 02:27   #3
Kullanıcı Adı
manifesto
Akit'e yönelik saldırılar mı
Ya bu adamlar iyice paranoyak oldu
Gazetecileri fişleyip meslektaşlarını bölücü diye hedef gösterenler sanki bunlar değilmiş gibi
Kimin saldırdığını da unutmuş bu zavallılar..
Bir de MAĞDUR edebiyatı yapıyorlar
Slogan da hoş haa
Çanakkale geçilmez
Gizli görüşme dedikleri bir üniversitede pkk ve kürt sorunu ile ilgili bir toplantı
Medyanın hemen hemen her kesiminden gazeteci katılmış
Zaman'dan Yenişafak'da Star'dan Habertürk'de vesair vesair..
Bı toplantıya katılan kişileri bölücü ve PKK lı ilan etmek en basit ifadesi ile EMBESİLLİK
Mit OSLO'da PKK ile pazarlık yaparken BÖLÜCÜ mü olmuş oluyor
Aydınlar üzerlerine düşeni yapıyor
Ama habervaktim girdiği çukurda DEBELENİYOR!
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2012, 02:37   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akit'e yönelik saldırılar mı
Ya bu adamlar iyice paranoyak oldu
Gazetecileri fişleyip meslektaşlarını bölücü diye hedef gösterenler sanki bunlar değilmiş gibi
Kimin saldırdığını da unutmuş bu zavallılar..
Bir de MAĞDUR edebiyatı yapıyorlar
Slogan da hoş haa
Çanakkale geçilmez
Gizli görüşme dedikleri bir üniversitede pkk ve kürt sorunu ile ilgili bir toplantı
Medyanın hemen hemen her kesiminden gazeteci katılmış
Zaman'dan Yenişafak'da Star'dan Habertürk'de vesair vesair..
Bı toplantıya katılan kişileri bölücü ve PKK lı ilan etmek en basit ifadesi ile EMBESİLLİK
Mit OSLO'da PKK ile pazarlık yaparken BÖLÜCÜ mü olmuş oluyor
Aydınlar üzerlerine düşeni yapıyor
Ama habervaktim girdiği çukurda DEBELENİYOR!

Sırf yazmak için bişeyler yazmak ne saçma habervaktim ve akit ile ilgili konularda aynı nakaratı tekrar tekrar yazman kopyala yapıştır sayesinde zor olmuyordur sanırım...

Sizin gibiler deliriyorsa demek ki Akit başarmış demektir...
Alt 09-01-2012, 02:41   #5
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sırf yazmak için bişeyler yazmak ne saçma habervaktim ve akit ile ilgili konularda aynı nakaratı tekrar tekrar yazman kopyala yapıştır sayesinde zor olmuyordur sanırım...

Sizin gibiler deliriyorsa demek ki Akit başarmış demektir...
Ne yazdın sen şimdi?
Geç oldu bu yüzdendir.
Akit tekrar tekrar aynı saçmalıkları günlerce manşet ederken verilen cevabın her gün değişmesi mi gerekiyor.
İddia ne?
Cengiz Çandar pkk lı bölücü
Ali Bayramoğlu pkk lı hem Ermeni
Hasan Cemal pkk lı hem bölücü

Şu iddialara insan neresi ile gülse yeridir.
Medyada haberleri dikiş tutmayınca yapayalnız kalınca bir tane destekçi bulamayınca kendi içlerinde haberi yalama yaptılar.

Son durum bu
Alt 09-01-2012, 02:47   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Ne yazdın sen şimdi?
Geç oldu bu yüzdendir.
Akit tekrar tekrar aynı saçmalıkları günlerce manşet ederken verilen cevabın her gün değişmesi mi gerekiyor.
İddia ne?
Cengiz Çandar pkk lı bölücü
Ali Bayramoğlu pkk lı hem Ermeni
Hasan Cemal pkk lı hem bölücü

Şu iddialara insan neresi ile gülse yeridir.
Medyada haberleri dikiş tutmayınca yapayalnız kalınca bir tane destekçi bulamayınca kendi içlerinde haberi yalama yaptılar.
Son durum bu
Sen belgesiyle ıspatlanmış olaylara hala iddaa olarak bakıyorsan o senin AQ seviyenle alakalı bir sorundur sende bunu durup durup gündeme getirmede daha fazla seviye kaybı yaşama istersen...

Evet günlerdir akit bunları gündeme getiriyor ki senin gibilerin geç anlama kapasitesine sahip olduğunu biliyor adamlar demek ki iyi bişey yapıyorlar tekrarlamakta ama sen anlarmısın bunu tabiki tartışılır...

Belge haber denince akla gelen tek adres habervaktimdir yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır valla sen ister beğen ister beğenme okuyan okuyor birader...

Çekemeyenler vestel bayiine...
Alt 09-01-2012, 02:52   #7
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Kargalar sürüyle kartallar yanlız uçar muhterem desteğe ihtiyacımız yok çok şükür biz bize yeteriz...
Alt 09-01-2012, 12:54   #8
Kullanıcı Adı
barayev
Bi dostumuzun babası , Dünyanın en büyük GAVURLARI bu ülkede yaşar dermiş. de ne kadar da DOĞRU söylermiş.
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2012, 14:26   #9
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Sen belgesiyle ıspatlanmış olaylara hala iddaa olarak bakıyorsan o senin AQ seviyenle alakalı bir sorundur
Ona AQ değil IQ denir,anlama konusunda çok mahir olan Meçhul.
Belge dediğin ne?
Ali Bayramoğlu'nın Ermeni olduğuna dair belge mi yayınladılar?
Hasan Cemal'in PKK'lı olduğuna dair belge mi yayınladılar.
belgeymiş...tuvalet kağıdı daha kıymetlidir hiç olmazsa bir işe yarıyor
Hasan Cemal bizim tarafın çok da okuduğu bir yazar değil.Çok da umurumda da değil ama bir gazetecinin meslektaşını HEDEF gösterip fişleyip LİNÇ kampanyasına girişmesi ancak karektersizlere göre bir davranış.
Alt 09-01-2012, 14:37   #10
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Ona AQ değil IQ denir,anlama konusunda çok mahir olan Meçhul.
Belge dediğin ne?
Ali Bayramoğlu'nın Ermeni olduğuna dair belge mi yayınladılar?
Hasan Cemal'in PKK'lı olduğuna dair belge mi yayınladılar.
belgeymiş...tuvalet kağıdı daha kıymetlidir hiç olmazsa bir işe yarıyor
Hasan Cemal bizim tarafın çok da okuduğu bir yazar değil.Çok da umurumda da değil ama bir gazetecinin meslektaşını HEDEF gösterip fişleyip LİNÇ kampanyasına girişmesi ancak karektersizlere göre bir davranış.

Ali bayramoğlunun ermeni olduğuyla değil Pkk ile olan alakasının belgeleri var kimse ermeni olduğunu söylemediki birader...

Bu gazeteci suç işlemez zihniyetinede hayranım ya...

Ne linçi kardeşim lafa bak adamların pkk bağlantıları var akit de bunu ortaya çıkarıyor diye linç mi oluyor bu aklını seveyim ya...

Ayrıca belgeleride ayrı bir konuda sunmuştum ama sizin gibiler sizin gibi düşünenlerden başkasına kör olduğu için bir başka değişlede ''gözleri var ama göremezler'' işte bu kafa bunu anlayacak kapasiteye yükselemediği için ne anlatsan boştur düşüncesindeyim...

Bende okudum bu gazeteleri gazete olarak star , sabah , yeni şafak v.s aralarında en ufak bir fark bile yok çok basit gazeteler saygım var ama Star gazetesini okurum arada severim bazı yazarlarını falan ama bazılarının da ne mal olduğu ortada be kardeşim hala inatla takım tutar gibi savunmanın bir mantığı yoktur bence...

Bu tür gazeteler bu kişileri çalıştırdığı sürece benim için tencere tava altında kullanılmaktan başka bir işe yaramayacaktır vesselam...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)