|
![]() |
#1 | |||
![]() Tunuslu gençten şeriat karşıtlarına neşidle cevap! Tunuslu genç katıldığı bir televizyon programında şeriat karşıtlarına neşitle cevap verdi. Genç ‘Bir kelime dedik o da Kur’an kanunumuzdur, bir kelime dedik o da peygamber örneğimizdir, diye haykırdı. ![]() Tunus’ta Selefi bir genç katıldığı bir televizyon programında kendilerine dayatılmak istenen şeriat dışındaki tüm düzenlere neşidle cevap verdi. Genç neşidine şöyle başladı: ‘Sözüme başlarken bismillah’la, ‘Allah’tan başka ilah yoktur’ tevhid sözüyle başlarım. Sadık ve emin olan peygamberime, gönderilmiş elçilerin efendisine salatla başlarım.’ Genç daha sonra şöyle devam etti: ’Ben Tunuslu Arap’ım ve dinim İslam’dır. Benim hakkımda geri kafalı, gerici dedi. Benim hakkımda zalim dedin, İhvancı dedin. Allah için söyle benim suçum ne?’ Daha sonra 55 yıldır ülkeyi yöneten laik rejim tarafından halka zulmedildiğini mallarının çalıp yağmalandığını ve bu nedenle sıkıntılar yaşamak zorunda kaldığını dile getiren genç şöyle ekledi: ‘Ben Sünni bir Müslümanım. Yahudi ya da Hıristiyan değilim. Bir kelime dedik o da Kur’an kanunumuzdur. Bir kelime dedik o da Allah Resulü örneğimizdir. Bir kelime söyledik ki o da selef yolumuzdur. Bir kelime dedik ki o da hilafet Allah’ın vaadidir.’ Türkçe Altyazılı Neşid:
Küresel Haber / Haber Merkezi
![]() Konu Özgür Suriye tarafından (01-01-2013 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||||
![]() Alıntı:
Böyle mücahidlere can kurban..."Laikim ama müslümanım" diyenleri Allah ıslah etsin..Laikliğin tağuti sistemlerden biri olduğunu aramızda kaç kişi bilmektedir?. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|