Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-06-2008, 22:37   #1
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart Başbakan Erdoğan'a mektup yazıp, kız istedi: Lütfen yardım edin!
Erdoğan'a 'kız isteme' mektubu
Erdoğan'a Hollanda'dan mektup yazan Muhammed Ali Yılmaz, Kürt olduğu için sevdiği kızı kendisine vermediklerini belirterek başbakandan yardım etmesini istedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan'a Hollanda'dan mektup yazan Muhammed Ali Yılmaz adlı genç, Kürt olduğu için sevdiği kızı kendisine vermediklerini belirterek yardım istedi. Yılmaz, Başbakanlık Halkla İlişkiler Birimi BİMER aracılığıyla Erdoğan'a gönderdiği mektupta şöyle dedi:

"Sayın Başbakanım sizden tek ricam bana az da olsa yardım etmenizdir. Ben bir Kürt çocuğuyum ama benim Türklük- Kürtlük yandaşlığım yoktur. Herkes benim gözümde insandır. Yanlış anlamayın sizden maddi destek istemiyorum. Hollanda'da 7 yıldır çalışmaktayım az da olsa aileme katkıda bulunuyorum. Burada bir kız tanıdım ve sevdim. Bildiğim kadarıyla Kürdüm diye babası bana kızı vermedi. Şu anda kızı başkasına verdi. Eğer onu alamazsam ölürüm çünkü ben onu herkesten, her şeyden daha çok seviyorum. Ben Helmon kentinde kalıyorum. Kız şu anda Dhaag kentinde. Sizden yardım talep ediyorum."

SABAH

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-06-2008, 23:56   #2
Kullanıcı Adı
LüGaT
Erdoğan sana ne yapsın mübarek?Fesubhanallah..
Alt 01-07-2008, 00:00   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Bu devirde evlenmek kolay değil. Nasibimizi bulalım bir mektupta ben yazacağım. Belki düğün masraflarını aradan çıkarırız : ) 8)

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 00:00   #4
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
bende yazıyım...konu bulmam lazım öce :

Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 00:12   #5
Kullanıcı Adı
zeynep_akcin
:D :D :D....hay Allahım ya....ne diyelim Allah yardımcısı olsun(yanlış anlamayın başbakanımızın )
zeynep_akcin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 00:19   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Yazık eğer dedği gibi kürt olduğu için vermiyorlarsa ayıp ediyorlar..Sevenleri ayırmak günahtır.. Allah hayırlısını nasip etsin inş.
Alt 01-07-2008, 00:21   #7
Kullanıcı Adı
anatolia
yazıkya :-\ :-\ Allah yardımcısı olsun ne kadar çaresiz olduğu başbakanımıza mektup yazmasından belli :-X
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 00:34   #8
Kullanıcı Adı
anatolia
Alıntı:
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Bende yazayım bari bir mektup

Sayın Başbakanım;

Ne evliliği, evlilikte kimmiş, neymiş.

Yaş gelmiş 23'e biz hala ders çalışıyoruz. Öss öğrencileri gibi test çözmek zor be başbakanım.
Ne evliliği, benim yaşıtlarımı bırakın, benden küçüklerin ikinci çocuklar yolda. Benim yaşıtların çocuklar zaten 3--4 yaşlarında. Ne evliliği evlenmek falan isteyen yok. Zaten benim evlilk fobim ve düşmanlığım var, sen gel evlendireyim desem, ben yine bir beş on yıl düşünürüm.
Siz boşverin evlilği falan da şu bizim kadroları bir arttırsanız. Bizim derdimize bir derman baksak.
Ya babamdan yıllardır aldığımız paraların üstüne birde üç ayda bir kontör parası bile istemek zor geliyor.
Ee ne yapasınız "kasap et derdinde koyun can derdinde." dünya düzeni. ;) ;)
Hadi bu sene idare ederiz kafayı yememek için evde, ama seneye benden ümidi kesebilirsiniz :D :D
Artık tayinimi bakırköydeki düşünen adamın yanına isterim
sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün inş ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 00:45   #9
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Erdoğan sana ne yapsın mübarek?Fesubhanallah..
:D :D :D
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2008, 21:01   #10
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Alıntı:
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Bende yazayım bari bir mektup

Sayın Başbakanım;

Ne evliliği, evlilikte kimmiş, neymiş.

Yaş gelmiş 23'e biz hala ders çalışıyoruz. Öss öğrencileri gibi test çözmek zor be başbakanım.
Ne evliliği, benim yaşıtlarımı bırakın, benden küçüklerin ikinci çocuklar yolda. Benim yaşıtların çocuklar zaten 3--4 yaşlarında. Ne evliliği evlenmek falan isteyen yok. Zaten benim evlilk fobim ve düşmanlığım var, sen gel evlendireyim desem, ben yine bir beş on yıl düşünürüm.
Siz boşverin evlilği falan da şu bizim kadroları bir arttırsanız. Bizim derdimize bir derman baksak.
Ya babamdan yıllardır aldığımız paraların üstüne birde üç ayda bir kontör parası bile istemek zor geliyor.
Ee ne yapasınız "kasap et derdinde koyun can derdinde." dünya düzeni. ;) ;)
Hadi bu sene idare ederiz kafayı yememek için evde, ama seneye benden ümidi kesebilirsiniz :D :D
Artık tayinimi bakırköydeki düşünen adamın yanına isterim
:D : Allah yardımcın olsun...
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)