|
![]() |
#1 |
![]() arkadaslar okadar cok klise seylere takilmis insanlar varki yoruldum ben ya insanlara laf anlatmaktan
kim bu laflari bunlarin kafasina sokuyor herkeindilinde olan seyler siraliyorum 1.tayyib erdoganin oglunungemisi 2.sehitlerimize kelle dedi meselesi askerlik yan gelip yatma yeri degildir meselesi 3.yasir el kadiye kefilim demesi 4.sayin ocalan olayi 5.ananida al git lan olayi 6.barzaninin tayyip erdogani desteklemesi 7.ozellestirme politiklari ulkeyi satti laflari artik ben bunlarla karsilasmaktan cok bunaldim ya arkadaslar lutfne sunlara bilincli bir aciklama getirin bendebunlari iletiyim bu kisilere
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() arkadaşım bunlar çok zor.açıklanabilecek şeyler değil.ama belki başbakan açıklayabilir bide kimsenin mal varlığı kimseyi ilgilendirmez cem uzanın ülkeyi hortumlamasına ses çıkarmıyolar tayyip bey ogluna gemıde alır düğün de yapar bu kimseyi ilgilendirmez
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bu ülkenn malını yiyen herkes hesabını verir.. Bu Tayyip Erdogan da olsa verir.. Bu anlayısı terk edelim artık diğerleri cok yedi bunlar az yer mantıgı bizi ucurama yeterince sürükledi zaten.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|