|
![]() |
#1 |
![]() Kocalei üniversitesi (KOÜ) başörtü yasağını aynen devam etirerek öğrencileri içeri almadı. Rektörlük, yasağı bir yazı ile üniversitenin girişine astı. Başörtülü öğrenciler içeriden geri çevrilerek başlarını açmaları istendi.
Üniversitelerde başörtü yasağının kaldırılması yönündeki yasanın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanmasından sonra gözler üniversitelere çevrildi. Yasanın meclisten geçmesinden sonra başörtülü öğrencileri ilk içeri alan KOÜ, daha sonra gelen baskılara dayanamayarak yasağı geri getirmişti. Üniversite, yasanın Resmi Gazete'den yayınlanmasına rağmen bugün yasağı devam etirdi. Sabahın erken saatlerinde üniversite giriş kapısında geniş güvenlik önlemleri alınarak kapıya yasağın devam ettirildiğine dair duyuru asıldı. Duyuruda yasağa gerekçe olarak, "Yüksek Öğrenim Yasası'nda uygulamaya yönelik bir değişiklik yapılmadığından ve sürecin halen devam etmesi nedeniyle üniversiteye girişte kılık kıyafetle ilgili olarak eski uygulamaya devam edilmekterdir." denildi. (Cihan)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() >
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bunlar halen neyi kantlamaya çalışıyorlar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bunlar Allah'sız >
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu gibi haberleri duyacağız arkadaşlar.. daha kaç üniversite başına buyruk davranacak acaba:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bize sabır yaraşır.
Yaptıklarının cezasını er geç bulacaklar. Şuan emekliyoruz koşmak için acele etmiyelim Yavaş yavaş adımlarımızı sıklaştırmak daha akıllıca olur. Dualarımızı eksik etmiyelim arkadaşlar. Rabbim geleceğimizi aydın eylesin. Gayesi hak olanların ayağına taş çarpmasın. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hala yasağı devam ettirmeye çalışanlara acıyorum sadece... >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() akp nin türkiyeyi iranlaştırma-araplaştırma çabalarına geçit vermiyeceğiz bugün başörtüsü üzerinden atatürkçü ve laik cumhuriyetten intikam alma duygusuna giren ve başörtüsünü özgürlük meselesi olarak görmemektedir, türkiyeyi adım adım ulus devlet anlayışından din devletine götürme projesinde çalışan amerikancı fethullah gülenin emirleri ve ışık hücrelerinin baskıları doğrultusun da türkiye yi islamcı faşizmin kuşatmasına alan akp ve yandaşlarına üniversite koridorların da,anfilerin de,kampüslerin de geçit vermiyeceğiz..... soyun dedi düşman inaçlarından kızıl oklar fırladı yayından büyük depremler yaratan güçlü fırtınalar yaratan krallar imparatorlar beyler diktatörler yıkanız hey hep bir ağızdan türkü söyleyen karaburun'da çarpışan şeyh bedrettin yiğitleriyiz kocatepelerde çarpışan mustafa kemal çocuklarıyız biz nerede doğum sancısı atlarımızı oraya sürdük kızgın ve kızıl kor atlarımızla hep dalgalı anaforlara daldık çok yendik çok yenildik topların tankların -ki ustasıyız- uçlarında sallanan bizlerdik düşüncelerimizi tarihimizin örs ve çekici arasında dövüp kavganın suyunda çelikleştirdik İPTE GEÇİRSENİZ BOYNUMUZA YADA BİR KURŞUN ALINLARIMIZA ASLA SOYUNMAYIZ İNANCIMIZDAN..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() akp nin türkiyeyi iranlaştırma-araplaştırma çabalarına geçit vermiyeceğiz
bugün başörtüsü üzerinden atatürkçü ve laik cumhuriyetten intikam alma duygusuna giren ve başörtüsünü özgürlük meselesi olarak görmemektedir, türkiyeyi adım adım ulus devlet anlayışından din devletine götürme projesinde çalışan amerikancı fethullah gülenin emirleri ve ışık hücrelerinin baskıları doğrultusun da türkiye yi islamcı faşizmin kuşatmasına alan akp ve yandaşlarına üniversite koridorların da,anfilerin de,kampüslerin de geçit vermiyeceğiz..... soyun dedi düşman inaçlarından kızıl oklar fırladı yayından büyük depremler yaratan güçlü fırtınalar yaratan krallar imparatorlar beyler diktatörler yıkanız hey hep bir ağızdan türkü söyleyen karaburun'da çarpışan şeyh bedrettin yiğitleriyiz kocatepelerde çarpışan mustafa kemal çocuklarıyız biz nerede doğum sancısı atlarımızı oraya sürdük kızgın ve kızıl kor atlarımızla hep dalgalı anaforlara daldık çok yendik çok yenildik topların tankların -ki ustasıyız- uçlarında sallanan bizlerdik düşüncelerimizi tarihimizin örs ve çekici arasında dövüp kavganın suyunda çelikleştirdik İPTE GEÇİRSENİZ BOYNUMUZA YADA BİR KURŞUN ALINLARIMIZA ASLA SOYUNMAYIZ İNANCIMIZDAN..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() Alıntı:
BEN TEŞEKKÜR EDERİM. RABBİM BİZİ BİZE DÜŞMAN ETMEKTEN KORUSUN. HAK YOLU ETRAFINDA TOPLASIN. |
|||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|