|
![]() |
#1 |
![]() [b]
[b]AKP'den ev sahibine kira tehdidi... ![]() Trabzon'un Çaykara ilçesi AKP İlçe teşkilatının bulunduğu binanın sahibi, partinin 9 aydır kirayı ödemediğini ve kira isteyince de tehdit edildiğini ileri sürdü Trabzon'un Çaykara ilçesi AKP İlçe teşkilatının bulunduğu binanın sahibi, partinin 9 aydır kirayı ödemediğini ve kira isteyince de tehdit edildiğini ileri sürdü. AKP İlçe Başkanı Hanefi Tok ise, tehdit iddialarını yalanlayarak, "Ama borcumuz olduğu doğrudur" dedi. Çaykara ilçesinde esnaflık yapan 32 yaşındaki Ayhan Başoğlu, Belediye Sokak üzerinde bulunan bir apartmandaki 110 metrekarelik dairesini, aylık 100 euro bedel karşılığında 4 yıl önce AKP İlçe teşkilatına kiraladı. Kiraları düzenli ödeyen parti, son olarak 10 ay önce bankaya kirayı yatırdı ancak o tarihten sonra hiçbir ödeme yapmadı. İnşaat malzemeleri satan Ayhan Başoğlu, "9 ay önceye kadar bir sıkıntımız yoktu. Kirayı ödüyorlardı. Ama 9 aydır kiramızı alamıyoruz. Defalarca görüştük, kiramızı istedik. En son iki gün önce, `Ya kiramızı verin ya da binayı boşaltın' dedik. İlçe başkanı Hanefi Tok, `Çıkmıyoruz. Eğer gücün yetiyorsa, çıkarabiliyorsan çıkar' gibi laflar söyledi ve üstü kapalı tehdit etti. Noterden ihtar çekip, icraya vereceğim. Paramı istiyorum, yerimi istiyorum, mağdurum. En son 2007'nin Nisan ayında iki aylık kira bedeli olarak 200 euro yatırıldı. Elimde banka dekontları da var. O tarihten sonra bir daha para alamadık. Şu anda 900 euro kira borçları var" dedi. AKP Çaykara İlçe Başkanı Hanefi Tok ise, "Kimseyi tehdit etmedik. Bu tamamen iftiradır. Borcumuz olduğu doğrudur. Bir planlama yaptık ve bu plan dahilinde borcumuzu en kısa zamanda ödeyeceğiz" diye konuştu. ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() vatan!!!...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() VATAN :D neden bitek bu gazetenin bundan haberi oluyor :D
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yok olay dogru olsa bile partiyi baglamazki oradaki sahislari baglar..simdi ne yapalim bu konuyuda kapatma iddanamesinemi ekleyelim müslümaniz diye gecinirler ama bakin daha kiralarini vermiyorlar diye ;)
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ;) Tehditte bizde,zorbalıkta bizde,kaçakçılık bizde,antilaik biziz,antiatatürkçü biziz,yobaz olan bizleriz,gerici olan yine biziz..Oysa onlar..O nadide ve değerli azınlık..Onlar bu vatanın gerçek evlatları(!)Gerçek vatansever onlar..Haksızlığın karşısında duran,yetimin hakkını arayan,tehditlerden korkmayan,mert(!) cesur vatan evlatları onlar..Biz ki kocaman bir topluluğuz..O ufak ama haklı(!) azınlığa nasıl tahakküm edebiliriz.. ;) Onlar hep haklı..Onlar hep doğru..Yanlış olan bizleriz..Biz büyük ama haksız çoğunluk..Zorba ve gerici,yobaz çoğunluk..(!)Allah bizi affetsin.. ;) Biz ettik siz etmeyin sevgili azınlık..Biz düştük birde siz vurmayın..Çok acıyo..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() VATAN yazısını gördüğüm an okumaya bile lüzum görmedim..boş geçtim..sizde öyle yapınn :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İnanmayın bunlara..Gözlerimle benzer olaya şahit oldum..Zorla para alıyorlar halktan yardım için,kendilerine harcıyorlar diye bir görevlimize dava açtılar..Ama sonuç..Fosssss... ;) Hayal güçleri pek geniş maşALLAH..bizim eski Hatay milletvekilinede ihaleye fesat karıştırıyor dediler yine dava lehimize sonuçlandı..Yine sonuç fosssssss.... :P Bu hayal güçlerini daha faydalı şeylere harcasalar daha çok işlerine yarayacak ama sakalımda yokki dinleteyim.. ;)
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() vay be biz neymişiz yahu
iyimi simdi harac kesercide olduk :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Madem haracciyiz hakkini verelim..berg kardesim bundan sonra her yorum icin 5 ytl ödeyeceksin yoksa banlanacaksin ona göre :D :D 8)
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|