Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-04-2008, 01:19   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart 'Kamer şov' kısa sürdü...
Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Genel Kurul'da hükümeti temsilen hiçbir bakanın bulunmamasını protesto etmek için bir süre Bakanlar Kurulu sıralarında Başbakan'ın koltuğuna oturdu.

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen ve TEKEL'in yeniden yapılandırılmasını öngören tasarının oylamasından önce oyunun rengini açıklamak üzere kürsüye çıkan Kamer Genç, konuşmasında hükümet adına hiçbir bakanın Meclis'te bulunmamasını eleştirdi. Genç daha önce de Ergenekon soruşturması için 'şeriatın ayak sesleri' şeklinde sözlerle eleştirmişti.

Konuşmasını tamamlayan Kamer Geneç daha sonra, 'Nerde bu hükümet' diyerek Bakanlar Kurulu sıralarına yöneldi. Burada Başbakan'a ait koltuğa bir süre oturan Kamer Genç'in bu davranışı Genel Kurul'da gülüşmelere neden oldu.

Oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Kamer Genç'i yerine geçmesi konusunda uyararak, "Millet size öyle bir yetki verirse gelirsiniz" dedi. Kamer Genç, daha sonra Bakanlar Kurulu sıralarından kalkarak yerine geçti.

(habervaktim)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-04-2008, 01:22   #2
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
heheehheheheeh :D
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2008, 01:25   #3
Kullanıcı Adı
nar
Ben bu adama kızmıyorum artık, aksine eğlenceli adam bence. Gülüp geçmek lazım...
nar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2008, 01:25   #4
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Bu adamı çok seviyorum...Meclisin soytarılığını yapıyo Beceriyoda...

Hele başörtüsüyle ilgili şovları...Anlatılmaz izlenir :D
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2008, 01:38   #5
Kullanıcı Adı
mavera
kamer bey surada ne kalmistiki 23 nisana o gün o koltuga otururdunuz, sizce cok acelesiniz ama ya 8)
Alt 04-04-2008, 01:42   #6
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
kamer bey surada ne kalmistiki 23 nisana o gün o koltuga otururdunuz, sizce cok acelesiniz ama ya 8)
Abi çok güzel fikir ya

Aslında 23 Nisanda Kamer Genç'i oturtmak lazım o koltuğa...Hevesini alsın da şovlarına biraz ara versin
Alt 04-04-2008, 01:45   #7
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Abi çok güzel fikir ya

Aslında 23 Nisanda Kamer Genç'i oturtmak lazım o koltuğa...Hevesini alsın da şovlarına biraz ara versin
Ondan sonra temsili olarak hadi bir kac emir ver bakalim diye sorunca kemal genc isteklerini siralar..
Cicekleri daha iyi sulamak icin bir itfaiye arabasinin bana tahsis edilmesini istiyorum..
Daha sonra kürüde kalma zamaninin 10 dakikadan 10 saate cikarilmasini istiyorum..
sonra bagimsiz milletvekillerininden tek basina iktidar olma hakkina sahip olmasini istiyorum( nasil olacaksa :P )
Alt 04-04-2008, 01:47   #8
Kullanıcı Adı
KAmusal mışş
bu adam tuhaff ortamı yumuşatıyo yav ama böyle siyasetçi olur muu olmaz bence :D
yani izledim de haberlerde azcık rezil etti sanki kendini
ama onun umrunda mı değil :D
KAmusal mışş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2008, 01:49   #9
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Bu adamı nasıl seçtiler aklım almıyo....
Milletvekilliği yapıcak en son insanlardan...

Ben bile daha iyi yapardım be...Diğerlerinden çok farklı..Sanki orda milletvekilliği değil, milletvekili soytarılığı yapıyo.. :P
Alt 04-04-2008, 01:51   #10
Kullanıcı Adı
mavera
tuncelide tamamen ideolojik nedenler var yani orada kamer genc odunu koysa sectirdir ki o odun ondan daha faydali olur 8)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)