|
![]() |
#1 |
![]() SELAM ALEYKUM ARKADAŞLAR 2009 YEREL SEÇİMLER DE AKP OYU artaçakmı * sorusuna yanıtım bence % 47 oyumuz % 55 olaçak inşalah (izmir .diyarbakır.vb.) illerin belediyelerini AKP kazanaçak inşallah hedef büyük çok çalışmalıyız AKP kazansın TÜRKİYEMİZ kazansın HERŞEY TÜRKİYE İÇİN....
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aleykumselam ama öncelikle akp demekten vazgeç cehape azı ile yorum yazma kardeşim lütfen
AK PARTİ diyelim belki ha akp ha ak parti diyebilirsin ama Ak parti diyelim... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ŞU İZMİRİ ALALIMMM . ŞU CHP LİLERDNE KURTULACAZ İNŞALLAH
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() KARDEŞİM AKP derken CHP zihniyetimle söylediğimi söyleyemezsin çünkü BENİM KADAR akparti HÜKÜMETİNE baglı oldugunu söyleyemezsin sen nasıl AKP PARTİSİ ne baglıysan bende baglıyım eger benim AKP derken sen chp ZİHniyeti anlıyorsan o senin CHP ARZUNdandır. yorumunu yadırgıyor ve AKP PARTİSİ bu zamanlarda birlik beraberlik içersinde kendi içinde kenetlenmesi gerekirken sen dagda buza arıyorsun...
AKP derken kısaltma yapmışımdır. senin bu yorumunu tekrar yadırgıyorum konu ile alakalı yorumunu beklerdim herhal sen CHP için çalışıyorsun YAZDIGIM kelimeleri değil anladığın şekilde yorumla kardeşim |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Size katılıyorum |
||
![]() |
#6 |
![]() Oylarda düşme ve artmada pek oynama olmaz bence 45 olur gibime geliyor.Tahmin bu tabi...
Ama İzmir',e ihtimal vermiyorum Çankaya olabilir.Diyarbakır'da ama İzmir çok zor.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#8 |
![]() Ak Parti arttıracak...
CHP düşer...MHP biraz daha yükselebilir... |
|
![]() |
#9 |
![]() Oyumuz artar.
O kadar haksizliga ugruyoruz.. Turk milleti ortami geren insanlara cevabi verecektir.. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() a slm kardesim bende atrtacagına inananlardanım hemde çok çok artacak ben ki bu türk milletinin büyük atatürk.ümüzün dedigi gibi türk milleti zekidir çalışkandır ifadesini aklımda tutarak bu millet bu hizmeti görmezden gelmeyecektir saygılarımla
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|