|
|
|
|
#1 |
|
2005 Yılında Unisef Türkiye tarafından, 7-11 yaş arası çocuklarda düzenlenen yarışmadan :>: Çocukların Çocuklar İçin Uygun Dünyaları ![]() Güneş ve gökkuşağı gökyüzünde çocuklarla buluşmuşlar Pırıl Gümüldürlü’nün çizimi: Pırıl 9 yaşında, Adana, Özel Başkent İlköğretim Okulu’nda okuyor. © Pırıl Gümüldürlü / UNICEF Türkiye 2005 ![]() Okulda oynuyan çocuklar Okumak istiyoruz! diye bağırıyorlar, Özge Üstün’ün çizimi: Özge 7 yaşında, Adana, Özel Başkent İlköğretim Okulu’nda okuyor. © Özge Üstün / UNICEF Türkiye 2005 ![]() Bu bilinen karakter Çocuk haklarını koruyalım! diyor. Eda Baykal’ın çizimi: Eda 10 yaşında, Samsun İlköğretim Okulu’nda okuyor. © Eda Baykal / UNICEF Türkiye 2005 ![]() Güneşli bir günde bahçede oynayan çocuklar. Simge Gedik’in çizimi: Simge 8 yaşında, Adana, Özel Başkent İlköğretim Okulu’nda okuyor. © Simge Gedik / UNICEF Türkiye 2005 ![]() Oyun özgürlüktür. Pelinsu Atakan’ın çizimi: Pelinsu 7 yaşında, Adana, Özel Başkent İlköğretim Okulu’nda okuyor. © Pelinsu Atakan / UNICEF Türkiye 2005
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
ne kadar guzeller, hepsi rengarenk. hep baris ve sevgiyi istedik cocukken hepimiz, sonra sacma sapan tutkular ardindan karardi yuregimiz.
tesekkurler prensescigim cok guzel bir paylasim + |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
gerçektende öle canım :-\ saol |
||