|
![]() |
#1 |
![]() Taraftar da bekliyor Yönetim, satışa çıkarılan kombinelere taraftarların yoğun ilgi göstermesini beklerken, taraftarlar da Beşiktaş´ın yakın gelecekteki projelerinin şekillenmesini bekliyor. Yönetim, satışa çıkarılan kombinelere taraftarların yoğun ilgi göstermesini beklerken, taraftarlar da Beşiktaş'ın yakın gelecekteki projelerinin şekillenmesini bekliyor. Geçtiğimiz sezonun rakamlarına fazla zam yapılmamasına karşın şu ana kadar Siyah-Beyazlılar, suskunluğunu korurken, kafalardaki en büyük soru işareti ise Kara Kartal'ın yeni sezonda hangi statta maçlarını oynayacağı. Ayrıca tribünleri heyecanlandıracak 'yıldız' nitelikli bir oyuncunun da Siyah-Beyazlı renklere bağlanamamış olması taraftarları bu tutuma itiyor. kartalhaber.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() evet hangi statta oynanacak :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kasımpaşa'da oynansın bence Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda. İlk zamanlarda bu düşünülüyordu 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kasımpaşa berbat bir stad bence gelecek yıl hiç oynamayalım hazır stadda yok zaten ![]() ![]() bobo'M da yok :'( :'( :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() :'( :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanırsa laikliğe aykırıdır...
Beşiktaşın içindeki küspelere harekete geçer laiklik elden gidiyor diye... 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() evet :D sağlam'ın eşi kapalı diye bile konuşmuşlardı utanmadan :o :o tabi yönetim hemen burası spor kulübü dedi ve bu sesleri bastırdı aa bakın iyi bir iş yapmışlar 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |