|
![]() |
#1 |
![]() Song da gitti !..
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, transferde sürpriz isimleri kadrolarına katacaklarını ifade ederken, Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, Carusca. Bouzid ve Song'la yoların ayrıldığını belirtti. Polat, teknik direktör arayışları hakkında ise yorum yapmazken, Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, pazartesi günü açıklamada bulunacaklarını belirtti. Üstünel, ayrıca Carusca. Bouzid ve Song'la yollarını ayırdıklarını da söyledi. Galatasaray'da yeni tüzük taslağı görüşmeleri için bugün toplanan Olağanüstü Genel Kurul, Bir grup üyenin "yeni spor yasası çıkmadan tüzük taslağı görüşmelerinin yanlış olacağı" yönünde verdiği önergenin kabul edilmesiyle ertelendi. ligtv.com.tr
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Song en çok sevdiğim oyunculardan birisiydi,üzüldüm.
Onun yerini dolduracak kimi alcaklar acaba ? |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() song iyiydi. ama takımda değişiklikde gerekir.nasıl olsa seneyede şampiyon olucaz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hayırlısı olsun giden oyuncuların yerini dolduracak oyuncular elbette gelecektir takımımıza en yakın zamanda bundan hiç şüphem yok ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Song'u biz almayı düşünüyoruz. Ancak ben pek sıcak bakmıyorum. İstanbul döküntüleri yerine başarıya aç oyuncular istiyorum ben, kararsızım bu konuda. Siz ne dersiniz Song'u alalım mı?..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() song galatasaraydan sonra daha iyi bir takıma gider.. demekki avrupaya gidicek. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() yasi ilerledi diye dokuntu olmuyor insan tecrube her zaman kazanclidir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() döküntü diyor özgün genç.. :D .. belkide galatasaraydan döküntü diye gdiyordur galatasarayda döküntünin işi olmaz ama çok istiyorsanız alında o gelmezki size ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |