Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-08-2007, 19:07   #1
Kullanıcı Adı
Kevsere
Standart BEN ADAMI İPTEN ALIR İPE GÖTÜRÜRÜM
TAV OLDUM BU SÖZE ATAM, BABAM SAYIN BÜLENT ARINÇ EFENDİM SİZ BU SÖZLERİ SARFEDERKEN GÖZÜMÜN ÖNÜNE 'şimdi biz mecliste 8 leyla zanayuz' DİYEN AHMAKLAR GELDİİ....

Kevsere isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-08-2007, 19:09   #2
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ynt: BEN ADAMI İPTEN ALIR İPE GÖTÜRÜRÜM
Adalet yada İçişleri bakanımız olur kendileri ;)
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2007, 19:13   #3
Kullanıcı Adı
Kevsere
KANIMA DOKUNDU ARKADAŞ İSTİKLAL MARŞINI OKUMADILAR... İPTEN ALIP İPE GÖTÜRMYECEKSİNDE NE YAPACAKSIN...

OĞLUNA RAHMET BABAM ARINÇ SANA DÜŞSÜN BU FIRSAT İNŞALLAH

Alt 08-08-2007, 19:19   #4
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ynt: BEN ADAMI İPTEN ALIR İPE GÖTÜRÜRÜM
İnşallah...

İp olayı kalktı ama inşallah çektirir onlara..
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2007, 21:12   #5
Kullanıcı Adı
kardelen007
evet ya arıncın bu sözüne bayldm...en çarpıcı ve can alıcı bi kesit..inş adalet bakanı olur...bi bakan olmak zorunda zatenn...
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2007, 21:27   #6
Kullanıcı Adı
mavera,
adam gibi adamdir sayin arinc..sözünün eri, duygu yüklü insan..
zamaninda ülkücülerin avukatliginida hic bir ücret talep etmeden yapmis adalet adamidir..mevki pesinde kosmayan dava eridir..
ona bütün makamlar yakisir ama benim icimden gecen adalet bakanligidir..Hz Ömer adaletinden sasmayacagindan emin oldugum arinca bu makam fazlasiyla yakisir ;)
Alt 08-08-2007, 21:36   #7
Kullanıcı Adı
Kevsere
erbakan doneminin insanı değilim..İMAM HATİPLİ OLMAMA RAĞMEN o dönemlerde erbakanı sevmezdim ve desteklemezdim...ama erbakan doneminin buyuklerinden sivri diline aşık olduğum tek isim SAYIN ARINÇTI.

büyüklüğünü erdoğana destek vermkele fazlasıyla ispatladı

EĞER BİR BABAM OLMASINI İSTESEYDİM ALLAHTAN BÜLENT BEY BABAM OLSUN İSTERDİM :'(
Alt 08-08-2007, 21:41   #8
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
Kevsere Nickli Üyeden Alıntı
erbakan doneminin insanı değilim..İMAM HATİPLİ OLMAMA RAĞMEN o dönemlerde erbakanı sevmezdim ve desteklemezdim...ama erbakan doneminin buyuklerinden sivri diline aşık olduğum tek isim SAYIN ARINÇTI.

aynen kardes bende ihl mezunuyum ama milli görüs cizgisinde asla bulunmadim ailem mhp kökenliydi bir dönem ülkü ocaklarinda bulundum ancak ayri kulvarda da olsa sayin arincin konusmalari, üslubu, davranislari beni o kadar etkiliyordu ki..
arinc halk adamidir, halktan biridir icindekini direkt disa vuran, gözyaslarini icinde tutmayan, kin beslemeyen birisidir..gel gör ki arinca son zamanlarda cok haksizlik yapildi..
malum kesimler onu günah kecisi ilan etmeye calisti..o ki adalet timsali kisi..
bülent beyin kesinlikle icraci bir bakanlikta yer almasi lazim, onun sade bir milletvekili olmasini kendi adima sindiremem ve bunu birilerine verilmis taviz olarak algilarim!
Alt 08-08-2007, 21:52   #9
Kullanıcı Adı
Kevsere
BAZI SÖYLENMESİ GEREKEN SÖZLER VARDIR Kİ O SÖZLERİ TAYYİP SÖZYLEMEZ GÜL SÖYLEMEZ VE BİR KİŞİ VARDIR Kİ, SADECE O SARFEDER.ÇÜNKÜ O GÖREV ONA VERİLMİŞTİR.) EHLİNE VERİLMİŞTİR...İŞTE O KİŞİ SAYIN ARINÇTIR)

ELİ ÖPÜLESİ

Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Kevsere Nickli Üyeden Alıntı

aynen kardes bende ihl mezunuyum ama milli görüs cizgisinde asla bulunmadim ailem mhp kökenliydi bir dönem ülkü ocaklarinda bulundum ancak ayri kulvarda da olsa sayin arincin konusmalari, üslubu, davranislari beni o kadar etkiliyordu ki..
arinc halk adamidir, halktan biridir icindekini direkt disa vuran, gözyaslarini icinde tutmayan, kin beslemeyen birisidir..gel gör ki arinca son zamanlarda cok haksizlik yapildi..
malum kesimler onu günah kecisi ilan etmeye calisti..o ki adalet timsali kisi..
bülent beyin kesinlikle icraci bir bakanlikta yer almasi lazim, onun sade bir milletvekili olmasini kendi adima sindiremem ve bunu birilerine verilmis taviz olarak algilarim!
Alt 08-08-2007, 21:53   #10
Kullanıcı Adı
kardelen007
kesnlkle katlyrm işte arıncı kendisi yapan en önemli özellği...
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)