|
![]() |
#1 |
![]() Fındıkçılar Ak Parti binasını taşladı [color=blue] Sakarya’nın Kocaali ilçesinde fındık alım fiyatına tepki gösteren bir grup üretici, Ak Parti ilçe binasına saldırdı. Protestocu gruba polis biber gazıyla müdahale etti. ![]() SAKARYA - Sakarya’nın Kocaali ilçesinde toplanan yaklaşık 2 bin kişi, 4 YTL olarak açıklanan fındık alım fiyatına tepki göstermek için Mevlana Caddesi’ndeki Ak Parti ilçe binasına yürüdü. Ak Parti binası önünde toplanan kalabalık, binanın camlarını taşladı, partinin tabelasını parçaladı. Çevik Kuvvet ekipleri, parti binasına giren gruba biber gazıyla müdahale etti. Protestocular daha sonra ilçe merkezine yürüdü. Bu sırada da bazı işyerlerinin camları kırıldı. ![]() Hükümet aleyhine sloganlar atan kalabalık, ilçe merkezinde bir süre oturma eylemi yaptı. Olaylar üzerine Sakarya’dan ilçeye takviye Çevik Kuvvet polisi gönderildi. Polisin müdahalesiyle ilçede durum normale döndü. ÇİNE’DE AK PARTİ BİNASINA TAŞLI SALDIRI Aydın’ın Çine ilçesinde de Ak Parti ilçe binasının camlarını iki gün üst üste kırdığı iddiasıyla 4 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, dün sabaha karşı Çine Ak Parti ilçe binasına gelen kimliği belirsiz kişilerin camları taşla kırmasının ardından, aynı olay bu sabaha karşı da tekrarlandı. Olayın ardından başlattığı soruşturmayı genişleten Çine Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, güvenlik kameraları kayıtları ile alınan istihbarattan yararlanarak, 16-17 yaşlarındaki S.U, H.İ, M.M. ve A.E’yi yakaladı. Emniyetteki ifadelerinde suçunu itiraf ettiği öğrenilen zanlılar, çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() habere gelen yorumlar Çagla - Yurt Dışı 03 Eylül 2008, Çarşamba 18:30 bence su ara en kar getirecek ürün olan KINA isine girelim... Mehmet Mert - Kocaeli 03 Eylül 2008, Çarşamba 18:25 Bu olayda en önemli soru biber gazının orucu bozup bozmayacağı sorusu çünkü diğer bütün soruların cevabı belli kırılan tabeladan sıkılan biber gazına kadar bütün masraf yine fındıkçının cebinden çıkacağı kesin .bu arada fındıkçı tabela ve cama harcayacağı enerjiyi bir kaç ay sonra tepesine binecek olan tefeciye saklaması daha mantıklı olacaktır.... Mustafa Altıntaş - İstanbul 03 Eylül 2008, Çarşamba 18:00 Bırakın bu yalandan eylemleri, seçimden öncede öldük bittik diye yol kapattınız, herkesin ağzına bir parmak kömür çalan Ak Parti sizin ağzınıza bir parmak bal çaldı, gördük çıkan oyların sonucunu. Kendi düşen ağlamazmış, kendiniz düştünüz ağalamayacaksınız. Mehmet - İstanbul 03 Eylül 2008, Çarşamba 17:57 Daha bunlar birsey degil. Ak Parti ananizdan emdiginiz sutu burnunuzdan fitil fitil getirecek. Daha bunlar iyi gunlerimiz. Uyan su gaflet uykundan Turkiye! mehmet duzcan - Sakarya 03 Eylül 2008, Çarşamba 17:56 4 ytl yi beğenmeyenler,kendilerine 47 kuruş fiyat biçilen mısır üreticilerinin yerine koysunlar. keşke fındığa 10 ytl mısıra 2 ytl fiyat verilseydi. iki yıl once 7 ytlden fındık sattıklarında şükür namazımı kıldılar!! Gerçekler - İstanbul 03 Eylül 2008, Çarşamba 17:53 Böyle giderse bu ülkede sadece biber üreticisi bayram eder... sinan - İzmir 03 Eylül 2008, Çarşamba 17:46 Ak Parti nin TV de çizdiği pembe tablolar sokaklardaki gerçeklere çarpıyor.insanların emeğine biçilen değer açlık ve yoksulluğa mahkum edildiklerinin bir göstergesi.Ak Parti nin tarafı bellidir.Yabancı tekeller ve İMF nin buyrukları halka galip gelmiştir.Ama ramazan boyunca iftar çadırlarında aç bıraktıkları insanlara yemek dağıtarak,Şükürcü sadaka toplumunu kalıcılaştırmaya çalışıyorlar.Noliberal politikalar,sadakayla beraber yürüyor.. sinan - İzmir 03 Eylül 2008, Çarşamba 17:46 Ak Parti nin TV de çizdiği pembe tablolar sokaklardaki gerçeklere çarpıyor.insanların emeğine biçilen değer açlık ve yoksulluğa mahkum edildiklerinin bir göstergesi.Ak Parti nin tarafı bellidir.Yabancı tekeller ve İMF nin buyrukları halka galip gelmiştir.Ama ramazan boyunca iftar çadırlarında aç bıraktıkları insanlara yemek dağıtarak,Şükürcü sadaka toplumunu kalıcılaştırmaya çalışıyorlar.Noliberal politikalar,sadakayla beraber yürüyor.. sahin sahin - İzmir 03 Eylül 2008, Çarşamba 17:33 Elektriğe bir yılda yüzde 65 zam, 200 küsur açlık sınırı açıklamaları, fındık fiyatları, Şaban dişli ve bedavaya kömür dağıtılırken kurumun uğradığı zarar, deniz feneri yolsuzluğu, bir mayısta ölesiye dayak, anayasa mahkemsinin laiklik karşıtı odak tanımı ....aklıma gelenler.Durmak yok yola devam derim ben.yüzde 47 az yüzde 60 almazlarsa ne diyim,din sömürücüleri sizi. HAVVA GÜNAYDIN - Düzce 03 Eylül 2008, Çarşamba 17:24 Yürümesinler de ne yapsınlar? Ben Fındıkçıklıkla geçimini sağlayan bir aileden geliyorum. Bahar olur filizleri temizlersin, dibini kazarsın, gübre atarsın, yaz gelir otunu temizlersin , ilacını atarsın, yaz gelir toplarsın, kurutursun, güz gelir eski dalları keser tarlayı temizlersin... hükümetin verdiği bu parayla ancak işçinin parasını öderiz. Sonra ? geri kalanları neyle ödeyecez. en iyisi yakın gitsin fındıkları, açın halinden tok anlamaz. Leazım değil kimseye fındık, ithal etsinler. Helal olsun sizlere takdir ettim. Böyle YÖNETİLEN HÜKÜMETE AZ BİLE.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu anarşistler (düzen bozucu, kargaşa çıkaran) de Ak Parti'ye saldırmak için pusuda bekliyorlarmış. Fındık fiyatı "düşük" açıklandı diye Hükümet Partisinin binasına saldırmayı izanla izah edebilir miyiz?..
Tam bir provokatörlük, kısacası şuursuzlar topluluğu demek istiyorum bu saldırganlara! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() attığınız her taş size yol-su-elektrik olarak faturalarınıza yansıtılacaktır emin olun. :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
dunyanın fındıgının yuzde 90 ını üretirken gecen sene 7 ytl olan fındıgı nasıl 4 liraya dusurursun bunun piyasasına sen sahipsin nedir bu teslimiyet saban bey gibi kac kisi trilyonları bu isten goturdu ? bunun cevabını verin tabi bu insanlar hakkını arayacaklar helal olsun |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() 22 temmuzdan önce çaylarını yere dökenler gibi bişey mi yani :D
Fındık kilo taban fiyrı 10 lira olsa yine yaranamaz AK Parti bunlara :D Kimse Azerbaycan gibi ülkelerinin fındıık üretmeye satmaya başladığından söz etmiyor. Diğer ülkeler fındığın kilosunu 2-3 liradan ihraç ederken bizde vatandaşa verilen 4 lira ne kadar az anlamıyorum. Çallıştırdıkları işçiler doğudan gelen ucuz fiyata az çalışıp fındık çalan işçiler.Bakın Gresun'a terör geldi şehit verdik.Çok bile para verildi bunlara ben karadenizli olarak söylüyorum bizim akrabalarda da fındık var benim için hiç sorun değil ama. Gözü doymaz bu millet fındığını da döksün yollara provakatör millet bir daha seçimde de artsın bizim oyumuz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ben gül yetiştiren bir aileden gelen bir birey olarak 3 yıldır değişmeyen gül fiyatları konusunda neden eyelem yapılmadığını düşündüm sebebi şu çünkü bu yapılan hükümete karşı bir eylem sadece fındık fiyatlarıyla alakası bile yok sadece bir sebep arıyorlarmış o bahanede fındık oldu çünkü bir çok şeyin fiyatı aynı şu anki şartlara göre bu fiyat çok normal gül parasıyla geçimini sağlayan aileler bile bu tepkiyi göstermiyor çünkü onlar provakatör değil
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Arkadaşlar bakın sizlerin belki fındığı yok bilmessiniz ama bir fındık üreticileri kışın borç yapar yazın fındığını satıp öderdi çünkü köyde dağda yaşayanların başka geçimi yok.!
Hükümet nasıl bunun hesabını verecek yani elektrikğe zam "şeyh şamil"'in dediği gibi suyada gelir kömür fiyatları zaten bırak yanından geçilmiyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|