|
![]() |
#1 |
![]() Ertuğrul Sağlam kararını açıklıyor - İZLE Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam KARARINI AÇIKLIYOR. CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... ![]() 07.Ekim.2008 13:49:37
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Menajer Sinan Engin görevlerinden istifa etti. ![]() Başkan Yıldırım Demirören ikiliyi kararlarından vazgeçirmeye çalışıyor. Ertuğrul Sağlam’ın 13.45’teki basın toplantısında resmi açıklamayı yapması bekleniyor. CİHAN 07.Ekim.2008 13:16:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok üzüldüm haberi okuyunca gerçekten
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bence yerinde bir karar oldu. Beşiktaş'da Lucescu'yu görmek istiyorum. İşin garibi Demirören gelir gelmez Lucescu'yu göndermişti. Demek ki onca yıl boşa gitti. Demirören istifa etmeli. Ertuğrul Sağlam'a da sonsuz teşekkürler. Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam.. :kiss:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu lucescu değilmiydi...
Beşiktaşı şampiyonluktan eden o zaman iyi hocaydıda neden gönderdiniz kardeşim diye sormazlarmı adama... kötü hocaydı gönderdinizde şimdi neden istiyorsunuz burada suç Sağlamda değil ikili oynayan basiretsiz ve futboldan kıl kadar anlamayan bejeka yönetimidir... Bence istifa edip şapkasını alıp gitmesi gereken demirören ve çapulcularıdır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Lucescu 1,5 yıl görev yaptı. İlk yılında takımı şampiyon yaptı. Avrupada da başarılı bir sezon geçirildi. 2. yılının ilk dönemini takım yine liderdi. Fakat Sezonun ikinci yarısı açıldığında Samsun maçıyla birlikte takımda sarsıntı oldu. Başkan değişimi yaşandı. Gelecek olan başkanın (yani Demirören'in) vaadi Lucescu'yu göndermekti. Başkan olunca sayesinde iyice sarsılan şampiyon takım, Lucescu'yu gönderdi. Yerine gelen isim ise Del Bosque'di. Böylece kabus dolu Demirörenli yıllar da başlamış oldu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() o zaman hocanın gitmesi problemleri çözmemiştir..
dahada ilerletmiştir.. şu durumda beşiktaşa kimi getirirsen getir çözüm olmayacaktır... çözüm basiretsiz yönetimin tasını tarağını toparlayıp yönetimden defolup gitmesidir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Galatasaraylıyım.
Beşiktaşı sırf Ertuğrul Sağlam için son dönemlerde destekledim. Ertuğral Sağlam gittiğine göre desteğimi çekmemde hiç bir sakınca yoktur. Ertuğrul Sağlam gibi bir insana yazık ettiler. Mustafa Denizli geliyormuş diye bir haberler var internette. Ertuğrul Sağlam 10 tane denizli eder. Ertuğrul Sağlam gibi bir insana sahip çıkmayan yönetimin beşiktaşa hiç bir katkısı olamaz. Bizim teknik direktör giderse inşaallah Ertuğrul Hoca galatasaray gelir. Bir galatasaraylı olraak düşüncelerimi yazdım, umarım beşiktaşlı arkadaşlarımı kızdırmamışımdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Estağfirullah RedYellow. Haklısın. Sağlam çok iyi bir hoca. Ama bence biraz daha anadolu takımlarını çalıştırıp pişmesi gerekiyor. Enigma'ya da tamamen katılıyorum. Kim gelirse gelsin sorunlar bitmez. Yönetimin gitmesi gerekiyor. Geldiğinden beri hep sorun hep sorun. Ama bizi öyle borçlandırdı öylesine kendine bağladı ki Demirören, kolay kolay gitmez.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ertuğrul Sağlam'ın göreve gelmesiyle Beşiktaş'a sıcak bakmaya başlamıştık.. Ama bana göre kendisine verilen fırsatı değerlendiremedi, Sağlam'ın başarısız olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da alınan 8-0 ve 4-1 gibi skorlar Ertuğrul Sağlam'ın hanesine yazıldı. Öte yandan bu kötü Beşikataş'ın ilk 6 hafta itibariyle hala Trabzonsporla yarışıyor durumda olması da Sağlam'ın başarı hanesine yazılabilir :lipsrsealed:
Ertuğrul Sağlam, başarılı olabileceği imajını hiç veremedi ve artık takımın başında kalması onu sevmeme rağmen Beşiktaş için iyi olmazdı. Taze kan gerekli derim ben.. Demirören Yönetimi konusunda yorum yapacak kadar takip etmiyorum Beşiktaş'ı ama KaraEşref bile Demirören'i sevmiyorsa düşünmek lazım.. Kulakları çınlasın parantez hiç sevmezdi Demirören'i.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|