|
![]() |
#1 |
![]() Dengir Fırat, sağlık sorunları sebebiyle Ak Parti içindeki MKYK ve Genel Başkan yardımcığı görevlerinden ayrılıp, görevi A.Aksu'ya devretti.
Dengir Fırat, Ak Parti milletvekili olarak görev almaya devam edeceğini açıkladı.
![]() Konu Eşref tarafından (11-07-2008 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() politikacı nıckı alan bır ardastan aaa dan başka bir yanıt beklerdım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Uzun süredir kendisi rahatsızdı. Sık sık tedavi için Amerika'ya gidiyordu. Böylesine yoğun bir tempoyu bünyesi kaldıramamış olabilir. Almış olduğu bu kararın kendisi ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sağlık sorunlarından?
Kendisine bol bol geçmiş olsun mesajlarımızı iletirken, bunu kimsenin yemediğini belirterek sağlık dolu günler diliyorum(!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hayırlı olsun ne diyelim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sağlık sorunlarından dolayı ayrıldığını TV'de açıkladı.Hayırlı olsun diyelim.
Kolay iş değil bir yandan görevini yapması,diğer yandan iftiralarla başetmesi,stresle mücaele etmesi,yaşıda ilerledi.İyi oldu bir bakıma.Değişimler güzeldir. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ya çok şaşırdım ben ve sağlık sorunları yüzünden olduğunu söylediler ama pek inandırıcı değil sanki başbakanımız ne dese doğrudur ama bilmiyorum ya üzüldüm
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hakında hayırlısını diliyorum,yalnız kurda,kuşa yem sağladığı için istifasını zamanlama açısından hiç doğru bulmadım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |