|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Mazlum-Der Şanlıurfa Şubesi'nden çoğunluğu bayan ve çocuklardan oluşan yaklaşık 30 kişilik bir grup, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nı işgal etti. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto eden grup, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın camına Şanlıurfa'nın yöresel kıyafeti 'puşu' ile 'Siyonist rejimle ilişkiler kesilsin' pankartı asıldı. Karakoyun İş Merkezi'nin yanında bunun bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda kendilerini bir odaya kilitleyen ve aralarında bayan ile çocuklarında bulunduğu dernek üyeleri, 'Siyonist kesimle ilişkiler kesilsin', 'Kahrolsun İsrail', 'Erdoğan ağlıyor, Chavez kovuyor' sloganları attı. AK Parti yetkilileri, polis ile birlikte kapıyı açmaları için, uzun süre dernek üyeleri ile konuştu. Kapıyı üzerine kilitleyen dernek üyeleri gazetecilerin içeri alınması için kapıyı açınca arbede yaşandı. Bazı basın mensupları arada sıkışında giysileri yırtıldı. AK Parti İl Başkanlığı'ndan bir kişi kapının açılmasını fırsat bilerek içeri girdi, ancak dernek üyeleri kapıyı tekrar kapattı. Dernek üyeleri ile AK Parti yetkilileri arasında uzun süre sözlü diyalog yaşandı. Olayın gerçekleştirdiği iş merkezine çok sayıda çevik kuvvet ekibi ile polis gönderildi. Polis ve AK Parti yetkilileri eylemin sonlandırması için grubu ikna etmeye çalışıyor Yenişafak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() MAZLUMDER üyesi oldukları belirtilen 30 kişilik bir grubun Şanlıurfa Ak Parti il Başkanlığına girerek kapıyı üzerlerine kilitledikleri belirtiliyor.Polis, eylemcileri ikna etmeye çalışıyor. Alınan bilgilere göre Gazze'deki İsrail katliamlarını protesto etmek isteyen bir grup, İl Başkanlığı'nın camına ‘puşu' ile 'Siyonist rejimle ilişkiler kesilsin' pankartı astı. İl Başkanlığı'nda kendilerini bir odaya kilitleyen dernek üyeleri, "Siyonist kesimle ilişkiler kesilsin', "Erdoğan ağlıyor, Chavez kovuyor" sloganları attı. AK Parti yetkilileri ve polis, kapıyı açmaları için eylemcilerle uzun süre pazarlık yaptı. Kapıyı üzerine kilitleyen dernek üyeleri gazetecilerin içeri alınması için kapıyı açınca arbede yaşandı. Bazı basın mensupları arada sıkışında giysileri yırtıldı. Olayın gerçekleştirdiği iş merkezine çok sayıda çevik kuvvet ekibi ile polis gönderildi. Eylemin sonlandırılması için grubu ikna çalışmaları sürüyor... / Habervaktim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Gerizekalı çukur herifler!..
Verilsin, ülkeyi yönetmekte ister misiniz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Faruk ne güzel bi üslubun var senin. Nerden öğrendin bu güzel ahlakı. Böyle bir kasımpaşalı edası var sende. Burda herkes senin gibi ağzını bozarsa sitede fikir yerine küfür üretilir. Hem sen bu sitede yöneticisin. Bizim burda bir söz vardır. İmam o......sa cemaat ne yapmaz . Diimi ama...! FarukARSLAN adlı üyenin uslubunu beğenmediyseniz bunu belirtiniz aksi takdirde Başbakanımıza saldırmanızın bir anlamı yoktur o yüzden gereksiz yorumlar silinmiştir yorum yaparken lütfen daha dikkatli olalım sapla samanı karıştırmayalım hiçbir zaman .... Konu Gölge tarafından (01-17-2009 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
faruk kardeşim küfür falan etmemiştir... sadece biraz sert konuşmuştur o kadar... bende faruğun sözlerine katılıyorum... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Belli, yine hoplamışsınız.. Güzel güzel.. Ama bize üslub dersin verenlere de bakın hele, bir zaman gazetesini Zaman diye yazamayan biri.. Bin defa uyarmamıza rağmen saygıdan edebten anlayaman bırakın anlamayan ne olduğunu bilmediğini gösteren birisi... Neyse şahsileştirmeyeyim konuyu her hırlıya hırsıza uyuyoruz bizde yahu! Da kardeş, beni bildi gördü tanıdı isen yöneticiliği salla önce senin gibi, onun gibi, bunun gibi normal bir üyeyim ben.. Geç yöneticiliği trişka meseleler onlar.. Konuyu silmek, bütünlemek ayrıcalık değil.. Forumun edebini tutmak bi nevî görevidir.. E edebde insanda yoksa yönetici ne yapsın değil mi?.. Ondan be, öncelikle normal üyeyim bunu ufak olan idrak kapasitenin bir yerine monte et. Sonra bir konuya bak, bir hassasiyetine bak, bir sınır ve sinir haddin(m)e ve birde diğer mesajıma bak.. Sonra kendin fıs olursun zaten bana gerek kalmaz.. Safsataya malzeme için bahane aramaya gerek yok yani.. Burda herkes senin gibi ağzını bozarsa sitede fikir yerine küfür üretilir. Hem sen bu sitede yöneticisin. Bizim burda bir söz vardır. İmam o......sa cemaat ne yapmaz . Diimi ama...! Merak etme burası (bazı 'aykırılar' hariç) a'sından z'sine kadar ağzı düzgünlerle doludur.. Sen rahat ol. Bir yeri basıp oradaki masum insanları esir edene 'çukur' diyen birine de var bu nası edep de.. Kuyruk acının merkezi "Kasımpaşalı" da olsa buna güler geçerdi mesela.. Ve bir şey daha; buralarda da, dinime küfür eden müslüman olsa derler.. Bilmem anlatabildim mi alperen efendi.. Konu FarukARSLAN. tarafından (01-17-2009 Saat 03:30 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Maşallah sayın Mazlum Der taraftarları..!Çözüm için gecemizi gündüzümüze katarak,çalışıp çabaladığımız şu sıkıntılı günlerde gündeme gelebilmek adına yaptığınız bu yanlış hareketin gerçek yüzünüzü gösterdiğini düşünüyorum.Çözüm olabileceğiniz yerde aynı yolun yolcusu kişileri,sırf başka kavramlar arkasında göründükleri için tepki göstermeniz;sizin dava adamlığınızdan şüphe ederim..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |