|
![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() süper !!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yapanların ellerine sağık çok yerinde ve güzel bir çalışma olmuş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() arkadaşlar site açılmıyor, acaba yoğunluktan dolayımı açılmıyor, cevabınızı beklyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bide bu siteyi hazırlayanlara şunu demek istiyorum, türkiyedeki gazete başlıklarını ve tarihi görüntüleri, yabancı televizyon görüntülerini, türk halkının tavır görüntülerini bu sitede paylaşmak lazım bence.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() artik tayyip erdogan israilden emir alir amerikanin adamidir diyenler kafalarini topraga gomsunler ve birdahada ebediyyen cikarmasinlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Onlar herşeyi görmek istedikleri gibi görürler. bunun nedenide zaten kafalarının toprağa gömülü olması ve düşündüklerinden ve söylediklerinden başka hiç birşey duymamalarıdır. O kadar zor durumdalarki halkın 7 yıldır BAşbakan'a olan desteğini bile göremiyorlar. Bence tam aksine kafalarını topraktan çıkarmalılar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
yüregine saglık feyza kardeşim bu sözün üstüne söz gerekmez zaten aynen katılıyorum..... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Arkadaşımızın dediği gibi yok "Amerika uşağı?" yok "Musanın çocuğu?" diyenler bugün neredeler acaba yüreğiniz varsa ortaya çıkın bakalım ne diyeceksiniz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|