|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Cem Yılmaz Hamdi Bey'in odasını buldu VİDEO Diğer MEDYA haberlerini okumak için tıklayınız... ![]() Var mısın Yok musun? yarışmasının konuk yarışmacısı olan Cem Yılmaz, izleyenlere kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Usta Şovmen ismiyle meşhur Hamdi Bey'in peşine düştü 16 Şubat 2009 03:11 ![]() ![]() ![]() ![]() Var mısın Yok musun? yarışmasının konuk yarışmacısı olan Cem Yılmaz, izleyenlere kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Lösemi hastası bir çocuk için yarışan Usta Şovmen, yarışma sonunda 100 Bin TL'ye "VARIM" derken, birara ismiyle meşhur Hamdi Bey'in peşine düştü. Telefon santral hattını takip eden Yılmaz, Hamdi Bey odasına ulaştı. Ancak Hamdi Bey odasını çoktan terketmişti. İşte o kahkaha dolu dakikalar: Moralhaber.net
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hiç kimse daha önce telefon kablosunu takip ederek gitmeyi aklına getirememişti.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ee akıllı adam
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gitse ne olacak ki..!Kabloyu takip edip hamdinin odasına kadar gitti,Hamdi hiç durur mu orada mobesa kameraları önünde bütün stüdyoyu izlemekte,Cem Yılmaz ın geldiğini görünce hemen kaçtı.Güzel bir akşam geçirdi bize Cem yılmaz,özelikle samimi ve dürüstlüğünü ön plana çıkardığı neşeli bir akşamdı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() 'Var mısın Yok musun?'unda Trabzonlu Elif'in yakalandığı hastalığın tedavisi için Cem Yılmaz yarıştı. Yılmaz " Ben diyorum ki, her halükarda mutlu bitecek. Bence bir numara söylemekten daha fazlasını yapmak gerekiyor. Bu güzelliği kutudaki ikramiyeye bağlamıyorum. Öyle olacağını da bilin" dedi. Cem Yılmaz bir ara stüdyodaki telefonun kablosunu takip ederek Hamdi Bey'in odasını buldu. Ancak, Yılmaz'ın geldiğini gören Hamdi Bey çoktan ortadan kaybolmuştu. Telefonu eline alan Cem Yılmaz, "Açıklıyorum. Hamdi Bey benim" diyerek izleyenleri kahkahaya boğdu. Son ikiye 1 TL ve 150 bin TL ile kalan Cem Yılmaz'a Hamdi Bey, 75 bin TL teklif etti. Ünlü şovmen, Hamdi Bey'den teklifini 100 bin TL'ye yükseltmesini istedi. Bunun üzerine bir süre düşünen Hamdi Bey, teklifi 100 bin TL'ye çıkarttı. "Hamdi bravo. Gerçekten delikanlı adammışsın" diyen Cem Yılmaz, 100 bin TL'lik bu teklifi kabul edip, Elif'in sağlığına kavuşması için parayı aileye kazandırmış oldu. Cem Yılmaz'ın önündeki kutudan ise 150 bin TL. çıktı. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Güzeel ve komik bi program oldu