Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 03-12-2009, 02:18   #1
Kullanıcı Adı
sevdesu
Standart melih gökçek TV programları
25 Mart Çarşamba, 21:00 - 24:00
TGRT Haber, Ankara Gündemi, Nuri ELİBOL - Murat ODABAŞ23 Mart Pazartesi, 18:00 - 19:00
TV NET, Seçime Doğruı, Arzu TOZAR
22 Mart Pazar, 13:30 - 15:00
TV 8, Sedat YAZICIOĞLU
22 Mart Pazar, 11:30 - 13:00
Kanal 7, Mehmet ACET20 Mart Cuma
Kanal 7, İskele Sancak19 Mart Perşembe
SHOW TV, Siyaset Meydanı, Ali KIRCA
16 Mart Pazartesi, 08:30 - 09:30
TV 8, Erkan TAN
15 Mart Pazar, 12:00 - 13:00
Kanal 24, Ankara Masası, Şamil TAYYAR - TAŞKIN KOÇ
12 Mart Perşembe, 21:00 - 24:00
Kanal B, Seçim Özel Programı
izleyip hem destek olup hem melih gökçeği daha iyi anlayabiliriz
saygılar

sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-12-2009, 02:20   #2
Kullanıcı Adı
sevdesu
bu arada yarın akşam 9daki seçim özel programını kesin izleyelim arkadaşlar...
Alt 03-12-2009, 02:44   #3
Kullanıcı Adı
NS
tarafsız bölgede ahmet hakanı iyi benzetti tebrik ederiz sn. gökçek i
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 04:24   #4
Kullanıcı Adı
enes_468
ankarada chp ye oy vermek isteyen arkadaşlara özel bu videoyu izleyip karayalçının kim olduğunu öğrenin. yazıklar olsun sana karayalçın biz bunları unutmadık unutmayacağızda. bu linki lütfen tüm internet sitelerine ulaştırın arkadaşlar.

http://video.yahoo.com/watch/4647842
enes_468 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 06:38   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
12 Mart, yani bugün 'Kanal B'de..

İzlemem ben o kanalı...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 14:38   #6
Kullanıcı Adı
sevdesu
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
12 Mart, yani bugün 'Kanal B'de..

İzlemem ben o kanalı...
amaç kanala reyting kazandırmak degil belki mail msj atanımız olur destek veririrz diye düşündüm.. destege ihtiyacoı yok diye düşünebilirsiniz ama takdir edersinizki çıktığı bazı yanlı kanallar ezmeye çalışıyorlar melih gökçeği...
Alt 03-13-2009, 02:24   #7
Kullanıcı Adı
sevdesu
arkadaşlar melih gökçek kanal Bde izliyoruz değil mi....
Alt 03-13-2009, 03:11   #8
Kullanıcı Adı
mustafaisp
İzledik sonuna kadar Yine iftiralar çamurlar yaptı yapacağını. Bir insan bir adama 2 ay onca dostum kardeşim deyip iki ay sonra şöyle böyle sahtekar derse bu lafı diyen adamı iyi incelemek lazım.
mustafaisp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-13-2009, 14:43   #9
Kullanıcı Adı
sevdesu
Alıntı:
mustafaisp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İzledik sonuna kadar Yine iftiralar çamurlar yaptı yapacağını. Bir insan bir adama 2 ay onca dostum kardeşim deyip iki ay sonra şöyle böyle sahtekar derse bu lafı diyen adamı iyi incelemek lazım.
iftira atan senin tuttuğun mhpden başkası olamz!!!!!!!!!!!!!! kim kime kardeşim demiş açıkla bakalım bi iftira sizin kanınızda var.....
29 mart günü biz burdayız ya siz
Alt 03-13-2009, 19:20   #10
Kullanıcı Adı
mustafaisp
Kısaca şöyle bahsedeyim. İki genel seçimde CHP ye oy verip ilk defa bu yerelde oy kullanacam evet ondada haklısısn MHP ye atacam. Ama partizan olmadığımı olaydan anlayabiliyorsun sanırım.

İnsanların gözünün içine baka baka yalan söylüyor melih gökçek. Ondan kimse onunla tv ye çıkmak ve tartışmak istemiyor. Hatırlarım fatih altaylıya bir botaş borcu çıkarmıştıda sanki botaş egoya borçlu olmuş gibiydi. Yani çok ciddiye alınacak bir insan değil.

Unutma daha 2 ay önce Mansur yavaşa kardeşim diyen bir adamdır bu adam. Nasıl dönek olduğunun dün gördün belki.

Laf atıp partizanlık yapcağınıza giripte şuraya bakın: http://www.flickr.com/photos/34874236@N05/page2/

Ayrıca aynı Melih Gökçek bir kaç ay önce Mansur Yavaşı arayarak ona AKP çankaya belediye başkan adaylığını önerdi. Bunuda unutma!

dün onlarca beypazarı ile ilgili yalan haber söyledi başkan. Son 4 aylık su raporlarında en ufak bir sorun yok. Ama yazın bizi 7 gün susuz bıraktı onuda unutmam ben. Ben ayaşlıyım arkadaş beypazarınada sık sık giderim. Melih Gökçektende iyi bilirim oraları. Yalanlarının insanların gözünün içine baka baka söyleyen biri, daha diyecek birşey yok.

Ben inançlıyım müslümanım diyen adam yalan söylemez bir defa.

Başbakan, bakanlar ve melih gökçek beypazarına sürekli Ankaraya gelen konukları götürürler. Ne olduda şimdi birden böyle değişti olaylar.

Korkunun boyutunu size anlatayım. Başbakan ayın 17 sinde 35 bin nüfuslu beypazarında miting yapacak. Varın gerisi siz düşünün. Melih Gökçeği başbakan kurtarmaya çalışıyor bakalım ne olacak.

Konu mustafaisp tarafından (03-13-2009 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir..
mustafaisp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)