|
![]() |
#1 |
![]() Demokrat Parti üyesi olarak belediye başkanı seçilen Turgay Tirit, seçimlerden 6 gün sonra parti değiştirerek AK Parti'ye geçti.
Tirit ve birlikte hareket ettiği 9 belediye meclis üyesi, DP'den istifalarının ardından AK Parti Uşak İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle partiye katıldı. Seçimlerin ardından ilk parti değişikliğine imza atan Tirit, yaptığı açıklamada, bu kararı seçmenleriyle görüştükten sonra aldığını belirtti. Tirit, seçimler öncesi AK Parti'den aday adayı olduğunu, ancak partinin başka bir adayı tercih etmesi üzerine DP listesinden seçime katıldığını ifade eden Tirit, ''Seçimler bittikten sonra ekibimle toplanıp parti değiştirmeyi görüştüm. Daha sonra seçmenlerimin de rızasını alarak böyle bir karar aldım. Ben AK Partiliyim. Başka bir partide olmam yanlıştı. Şimdi AK Parti şemsiyesi altında hizmet üreteceğim'' dedi. AK Parti'ye katılan Ağaçbeyli Belediye Başkanı Turgay Tirit ile belediye meclis üyelerine rozetleri, İl Başkanı Ali Işık tarafından takıldı. AA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hayırlı olsun bakalım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() türbanlı olduğu gerekçesiyle dp li başkana akp li yöneticiler itiraz etti buda haberler arasında
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() inşallah dediğiniz gibidir
Konu aslan1276 tarafından (04-05-2009 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Buyur kardeş, yalan haberler peşinde dolanmayın; http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=568523#post568523 --- Turgay Tirit ve belediye meclis üyelerine hayırlı uğurlu olsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ne yalanı be ![]() siz yalan diyen yalan haberi koymuşsunuz, okuyorsunuz... Hangi yüzle şikayet etmiş bende anlayamıyuorum doğrusu. Seçmeni başörtülü şikayet ettiği de başörtülü bu ne perhis bu ne lahana tursusu ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Bu konuyu yazan şamil tayyardı star gazetesinde, ondan da diğer medya kuruluşları aldılar. Ama bu yazıdan sonra akpnin ilgili teşkilatı evet biz itiraz ettik ama asla başörtüsüyle ilgili bir şey için etmedik, başka konulardaydı bizim itirazımız dedi. Ve şamil tayyardan şu ana kadar hayır benim yazdığım doğru şeklinde bir şey gelmedi. bu duurmda akp teşkilatının şamil tayyarı yalanlamasına inanmak durumundayız, çünkü doğru olan budur. eğer tayyar çıkar hayırsiz yalan söylüyorsunuz işte kanıtı derse o zaman siz haklı olursunuz, akpliler haksız olur. ama şu anda şamil tayyar yalanlanmış ve sesi de çıkmamıştır. Bilginize.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Ne diyorsun sen yahu?.. Haber değil AÇIKLAMA O AÇIKLAMA. İLK YETKİLİ AĞIZDAN AÇIKLAMA. Seçmeni başörtülü şikayet ettiği de başörtülü diyor. Bu nasıl bir zihniyettir anlamadım ki yalan haberi bile kendine şiar edinecek kadar aşağı! İyi o zaman sizin partinize de atılan her iftiraya söylenen her olumsuz lafa kanalım. Olur mu?. Parti yalanlasa da, kabul etsede 'yok efendim yapmışsınız işte "yalan diyen yalan haberi koymusşunuz(!!!)" kabullenmeyüz' mü diyelim. Yani yaptığınız bundan başkası değil. Hatta bu. İnsaf... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|