|
![]() |
#1 |
![]() Eminağaoğlu: AKP, hukuku kendine göre biçimlendiriyor. Siyasi iktidarla ilgili soruşturma yürüten savcılara baskı uygulanıyor. Başbakan da yargıyı töhmet altında bırakıyor.
Ümraniye soruşturmasının hukuka aykırı olduğu eleştirisiyle Türkiye gündemine oturan Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, AKP hükümetinin savcılar üzerinde baskı kurduğunu öne sürdü. Sözcü gazetesine konuşan Eminağaoğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, yargıyı töhmet altında bıraktığını, AKP hükümetinin hukuku kendilerine göre biçimlendirdiğini ve ses çıkaran olursa, baskı altına alındığını söyledi. YARSAV Başkanı, şunları söyledi: ” Beklentilerine uygun hareket eden yargıç ve savcılar olursa, her türlü olanak sağlanıyor. Siyasi iktidarla ilgili soruşturma ve yargılamaları yürüttükleri kamuoyuna da yansıyanlar ise inceleme ve soruşturmalara maruz kalıyor.” Yeniçağ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() inşallah başbakadan yetkisi yargıtayın yetkisi başbakandan büyük yetki kullanamazlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() AK Parti'ye dokunmak başkaaa HER AK PARTİ KONUSUNDA (ERGENEKON DESEK DAHA DOĞRU OLACAK) ŞIP DİYE DAMLAYIP KARANLIKLARIN SAVCILIĞINA SOYUNMAK BAŞKA.
Vampirleri süpürüyoruz memleketten. Aydınlık gözünüzü kör etse de böyle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben en cok sinir olduğum ergonkon olduğunu biliyor mhp chp diğer partiler korkak tavuk gibi susarlar onlardan bile şüpeleniyorum artık chp saten ergokoncu diğerleri bile yandaş gibi görülür
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() AKePe lideri kendisini ^^ben bu davanın savcısıyım'' derse, Deniz BAYKAL da ''sen savcısıysan ben de avukatıyım'' demesi gayet normal. Senin gibilerin bu tür söylemlerini duydukça The Economist Dergisi'nin son yazısının ne kadar doğru olduğunu düşünmeden edemiyor insan.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() AKePe iktidarı YARSAV Başkanını bile isyan etme noktasına getirdiğine göre, hukuk ciddi manada töhmert altındadır demek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
Yapma ya?.. YARSAV ne ki başkanın da isyanı yerinde olsun?.. Legalliğini gösterin bu kurumun da ne olduğunu anlayalım. İllegal takılmalarla savcı olunmaz. Hem savcı hem avukatta olunmaz ![]() Sonra adı YARSAP diye kalıverir. Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() CAHİLLERE LAF ANLATMAK GÜÇTÜR DİYORUM . YARSAV SADECE BİR DERNEKTİR . VEDE HAKİM VE SAVCILARI TEMSİL ETME YETKİSİ YOKTUR . BOŞ BOŞ KONUŞMAKTAN DA BAŞKA İŞLERİ YOK SANIRIM . BİLMEDEN YORUM YAPANLARA DUYURULUR...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ona töhmert denmez, Köşeye sıkışan bir insanın saldırma piskoloisi denir efendim, neden bu kadar tepkililer anlamış değiliz doğrusu madem temizler suçlu hükümet sonucu beklesinler efendim aklanmayı beklesinler, ne bu saldırganlık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() akpli olanlar gayet tüm yönleri bilirler akp olmayanlar bilemezler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |