Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Gençler, Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-09-2009, 02:54   #1
Kullanıcı Adı
ceyhun13
Question bu ülke için biz gençler neler yapabiliriz
selamun aleykum öncelikle bu sayfayı açmaktaki amacım fikirlerin ortaya konularak gerçek çözüme ulaşılmasıdır.herkesın bırseyler yapılması gerekıyor dedıgı ama aslında hıc bır sey yapmadıgı her seyın devletten beklenıldıgı her sucun devlette aranıldıgı bır ulkede belkı bız gencler bazı sorulara care bulabılırız dıye dusunuyorum. bende okudugum okulda sız arkadaslarımda gordugum ak partılı olan genclerın yasadıgı sorunları yasıyorum.ornegın hocalarımdan bırı su ankı yenı egıtım sıstemını elestırıyordu ama tuhaf olan bıze uygulamamız ıcın anlattıgı ve overek bahsettıgı sıstem aslında su an kullanılan sıstemdı.okulda derslere basladıgımda ıse gordugum aksaklıklar ogretmenlerden kaynaklanıyordu.bızım ogretmenlerımız eskı sıstemde yetıstıklerı ıcın yenı sıstemı kavrayamamıslar ve okullara gore ogrencıye gore egıtım verılmeye baslanmıs mesala varoslarda daha cok yuzeysel bılgı verılırken zengın muhıtlerde daha ayrıntılı bır egıtım verılıyor.ıste bu ve bunun gıbı yerlerde bız ak genclık olarak kendımıze dusen gorevlerı yerıne getırmelıyız.cunku ak partı demokrat partı gibi bizlerın gelırlerı dusuk kımselerın partısıdır bu konuda bence yonetımımıze yardım etmelıyız.ulkedekı azınlıgın havlamalarından korkmamalı gercegın ve mıllet ıradesının bız oldugumuzu asla unutmamalıyız.emınımkı sızlerınde bulundugunuz yerlerde sorunlarınız vardır belkı bunları duzeltme yollarını bız yenı nesıl bulabılırız.boylece ulkemız uzerınde oynanan oyunlara belkı bır boyutuyla merhem olabılırız.eger sızde bu ulke ıcın bır seyler yapmak ıstıyorsanız oncelıkle cevrenızle baslayın.cunku bu ulke bunu hak edıyor ulkemıze gereken degerı vermelıyız.selam ve dua ıle mesajlarınızı yorumlarınızı beklıyorum kardesınızı elestırmekten cekınmeyın cunku en buyuk dusman hatanızı sıze soylemeyıp o yolda devam etmenızı bekleyendır.

ceyhun13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-09-2009, 03:29   #2
Kullanıcı Adı
sadeee
allah herkezin yardımcısı olsun

Konu sadeee tarafından (04-09-2009 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir..
sadeee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2009, 00:52   #3
Kullanıcı Adı
nazLI
sinek küçük ama mide bulandırır taktiği .... işe yarıyordur belkide değilmi..?

ama bilki sizin bu halleriniz saldırganlığınız bizi dahada hırslandırıyor emin ol/un..!
nazLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2009, 01:12   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Yazık dokunmayın
Alt 04-11-2009, 15:07   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Akpartiye faşist diyen aynaya bakarak yazmıış olsa gerek.
Bunlar zaten akpartiye iftira atarken aynaya bakarak iftira atıyorlar.
Yoksa akıllarına birşey gelmez.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2009, 16:18   #6
Kullanıcı Adı
ed@
sanki başka bişey bilmiolar hep aynı söz <ülkeyi satmışmışız> ben tartıştığım bütün chplilerden aynı sözü duyuyorum bozulmuş plak gibi aynı sözü tekrar edip duruyorlar..
ed@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 14:17   #7
Kullanıcı Adı
Üsküdarlı_Genc
Alıntı:
ed@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sanki başka bişey bilmiolar hep aynı söz <ülkeyi satmışmışız> ben tartıştığım bütün chplilerden aynı sözü duyuyorum bozulmuş plak gibi aynı sözü tekrar edip duruyorlar..
evt bari başka bir laf bulun yazık ya :D
Üsküdarlı_Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 18:11   #8
Kullanıcı Adı
panzehir42
Slm Ben KonyaDan PaNzEhir MehMet KaRaTay GeNçLik KoLLarıNdayıM =)
panzehir42 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 18:27   #9
Kullanıcı Adı
Neşe
Alıntı:
panzehir42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm Ben KonyaDan PaNzEhir MehMet KaRaTay GeNçLik KoLLarıNdayıM =)
hoşgeldiniz
Neşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 18:26   #10
Kullanıcı Adı
ed@
hoşgeldin Allah daim etsin..
ed@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ülke türkiye çözüm

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)