Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Resim & Fotoğraflar Resim ve Fotoğraf paylaştığımız bölümümüz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-26-2012, 01:32   #11
Kullanıcı Adı
TYH
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende yer vermiyorum,oturan yaşlı gördümü 'kalk lean' diyorum.
laik detected
Alt 03-26-2012, 01:39   #12
Kullanıcı Adı
cartman
İstanbulda sıradan olmuş bir olay yer verene bile şaşırıyorlar ..İçler acısı ne yedin ne içtin ne okudunda bu hale geldin diyesi geliyor insanın
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2012, 01:55   #13
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Meselenin özü çağdaşlık falan filan değil,insana bakış açısı önemli burada.Misal,geçen annem dert yandı minibüs dolu,kadın yani anem yorgun halde binmiş,bir kadın ve yanında ufak çocuğu oturuyor,kadın çocuğunu kaldırtıp anneme veya illa anem oalcak değil herhangi birine yer verdirtmiyor,minibüs dolu.Boş yere dert yanmazannem asla,kadın kapalıymış,kapalı birisinden haliyle hal hareket beklentisi dha çok olur,kapalılığını öne çkartıp dert yandı annem.
Yani kimi insanlar ufak çocuğunu kaldırtıp büyüğüne yer vermesini sağlamıyor.
Gerçi doğal karşılamak lazım olabiliyor bu tür şeyler her zaman,insanoğlu yaşlı insanların emeklilik maaşını çalıyor veya kolunu kesip hırsızlık yapıyorken bir kaç kişinin yer vermemesi pek mühim değil.

Veya ayakta duracak annesini tüp almaya yollayan evlatlar var.Yahu kadın 2 büklüm yürüyor önümde rahat var 70 ve üstü,solladım kadını bir baktım elinde piknik tüpü dolu.Tabi kaptım hemen kadında hır mıyım hırsız mıyım ses bile çıakrmadı yorgunluktan girdim koluna götürdüm evine,kadın birden tırsmaya başladı meseleyi çaktım hemen,pencerede nemrut suratlı kötü rollere binder bin uygun bir karı bekliyor,ilk söylediği söz ''düştümü yine'', bu kadar şerefsiz namussuz evlatlar var.Demek daha öncede göndermiş annesini tüpe,ve kadın daha önce tüpü taşırken düşmüş ki ''yine mi düştü'' sorusunu soruyor yüzünü ekşirterek.
O an o karıyı orada öyle bir benzetmek istedim ki ama Allah karının içindeki fesatlığı yüzüne resmen yansıtmış.Yazık yaşlı kadın nasıl korktu hemen nasıl eve girdi.

Konu Hüdaverdi tarafından (03-26-2012 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-26-2012, 01:56   #14
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
............
Alt 03-26-2012, 02:03   #15
Kullanıcı Adı
İntifada
bundan 3 hafta önce arkadaşlarla bir darulaceze ziyareti gerçekleştirdik...
gidin hali görün...
ben oradaki manzarayı görünce,oradaki hikayeleri dinleyince şu manzarayı çok hafif görüyorum...
Alt 03-26-2012, 02:08   #16
Kullanıcı Adı
Fırat
Ah be teyzem senin ne işin var o yaşta dışarıda.. Kardeşlik yaşlılara ayağa kalkma yasağı getirelim
Alt 03-26-2012, 02:11   #17
Kullanıcı Adı
İntifada
he kardeşlik
yaşlılara özel araç isteriz...
Alt 03-26-2012, 02:17   #18
Kullanıcı Adı
Fırat
Tankere ne dersin kardeşlik
Alt 03-26-2012, 02:18   #19
Kullanıcı Adı
İntifada
ben tankeri yaşlılarla bile paylaşmam kardeşlik yüzde 50 hisse senin gerisi benim
Alt 03-26-2012, 02:29   #20
Kullanıcı Adı
Fırat
uzak tutmak lazım zaten kardeşlik bunamış adamın bir de tankere bindiğini düşün seni de beni de biçer kardeşlik ta vizana sürer tankeri araki bulasın..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)