Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Eğitim ve Öğretim Üniversiteler ve Üniversite Öğrencileri, Siyaset Forum lise, ilköğretim ve okul öncesi eğitimi; İmam Hatip ve Açıköğretim.

Stil
Seçenekler

Alt 07-21-2012, 00:06   #11
Kullanıcı Adı
Gönülden
Daha önce öğrencilerin burslu okuması için belediyeler öğrencilere burs imkanı tanımış ancak CHP'nin derin çabalarıyla kesilmişti..Şimdi ise başbakanın bu talimatı yine gelişen Türkiye adına güzel bir adım..

Bu arada üniversiteyi harçsız okumak için sınıfta kalma veya alttan ders bırakmama şartı aranıp aranmayacağı, normal harçların on katı ödenen ikinci öğretim harçlarının da kaldırılıp kaldırılmayacağı 2012-13 akademik yılı açılışından önce belli olması bekleniyor

.
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2012, 00:06   #12
Kullanıcı Adı
barayev
Almanya İngiltere,Fransa AÇ ve SEFİLDİR,,ha sizi Cumhuriyet rejimi Batıyı CENNET diyerek KANDIRDIĞININ farkına varamamışsan o senin eksikliğindir.
Türk parası para değil kagıttı ve Avrupalı kurduğu TC Rejimini Darbeci İşbirlikçileri vasıtası ile Komünist Statükocularına TSK ya ülkenin yönetimini verdiği için Tür Ekonomisi Marksist ekonomi yani DEVLETÇİ ekonomiler içinde HEDER olmuş Özel sektöre kapılar kapatılmış ve KİT ler Kurulduğu gün iti bari ile hep ZARAR ve IMF ye BORÇ ve BORÇ alan EMİR de alır mantaliyesi ile STATÜKOYU devam ettirmişlerdi ve İFLAS bayrağını dikmişti Türkiye.
T.Özal Memurun RÜŞVETSİZ iş yapmadığını ve HARAM ile beslendiğini herkes gibi çok iyi biliyordu.
Turgut Özal KOMÜNİST VE FAŞİST artığı Kemalist Statükocu rejimi yıkmıştır ve Türkiyeyi KURTARMIŞTIR...
Özal öncesi bu ülkede hiç bir şey YOKTU ve ASLA Üretilmiyordu.
canıMMM. vay bea
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2012, 00:14   #13
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha önce öğrencilerin burslu okuması için belediyeler öğrencilere burs imkanı tanımış ancak CHP'nin derin çabalarıyla kesilmişti..Şimdi ise başbakanın bu talimatı yine gelişen Türkiye adına güzel bir adım..

Bu arada üniversiteyi harçsız okumak için sınıfta kalma veya alttan ders bırakmama şartı aranıp aranmayacağı, normal harçların on katı ödenen ikinci öğretim harçlarının da kaldırılıp kaldırılmayacağı 2012-13 akademik yılı açılışından önce belli olması bekleniyor

.

Çok büyük hata olur o çünkü alttan dersi olmayan tek öğrenci mezun olmuş öğrencidir.Şahsım adına o konuda sıkıntı yok ama tüm öğrenci aleminde var.Yani o zaman yapılanın bir anlamı kalmaz
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2012, 00:24   #14
Kullanıcı Adı
barayev
AKP sayesinde İnsanlar BEDAVACILIĞA ve Üretmeden Tüketmeye alıştılar ,Bol paraya alıştılar artık İŞ BEYENMİYORLAR..
Dünyanın hiç bi ülkesinde ve Ekonomik sisteminde Üretmeden kazanma yoktur.
BEDAVACILIK YOKTUR..Yarın bu ülkede çalışacak ve üretecek Eleman sınıtısı olacaktır..
Üniversiteli Sahada çalışmak değil MASA BAŞINDA Face book başında YÜKSEK MAAŞ istiyor...
Alt 07-21-2012, 02:42   #15
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
barayev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AKP sayesinde İnsanlar BEDAVACILIĞA ve Üretmeden Tüketmeye alıştılar ,Bol paraya alıştılar artık İŞ BEYENMİYORLAR..
Dünyanın hiç bi ülkesinde ve Ekonomik sisteminde Üretmeden kazanma yoktur.
BEDAVACILIK YOKTUR..Yarın bu ülkede çalışacak ve üretecek Eleman sınıtısı olacaktır..
Üniversiteli Sahada çalışmak değil MASA BAŞINDA Face book başında YÜKSEK MAAŞ istiyor...

"Bol paraya alıştılar artık" ne demek güzel kardeşim.
Bugün hala işsizlik vardır ve bu önemli bir problemdir.Bunları yok saymak bizi başarılı kılmaz aksine yok eder.Tabi ki mücadelemizi yapıyoruz ama bu kadarda vurdumduymazlık, zeplinle inmişlik olmaz.
Bu nasıl bir ağızkaş yapayım derken göz çıkarıyorsun partiden soğutuyorsun adamı
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2012, 03:27   #16
Kullanıcı Adı
Hür Beyan
desenize bizim üniversitelerdeki amele sol grupların en büyük yaygarası bitiyor.
neydi o yaygara : parasız eğitim sınavsız üniversite !
parasız eğitim harçlar kaldırılınca
sınavsız üniversite bu sene üniversite sınavına giren kişiden fazla üniversite kontenjanı varmış
zaten bir ton dandik dundik özel üniversite ve küçük il üniversitesi açılıyor mantar gibi
herkes bir şekilde üniversiteli oluyor
bunların sesi soluğu kesilir mi acaba
Hür Beyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2012, 04:13   #17
Kullanıcı Adı
püskəvit
Alıntı:
barayev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eyvahh Halk Düşmanı Solcu Piyonlara YILAN kaçtı...
Sol şimdi neyle YAYGARACILIK yapacak ?
Statükocu ve Darbeci Solun DİŞLERİ SÖKÜLÜYOR hheeeeee
O eylem yapan öğrenciler yine bir neden bulabilir. Mesela üzerinde "üniversite mezunları askerlik yapmasın", "ana dilde üniversite eğitimi verilsin" vs. gibi bir takım şeyler yazan döviz ve pankartlarla karşımıza çıkabilirler.
püskəvit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2012, 07:58   #18
Kullanıcı Adı
AKDemir
"Çalışanlar 2 sendikaya bile üye olabilecekler." diyerek girilen bir 'Evet/Hayır' referandumu sonucu, istenildiği gibi sonuçlar 'Evet' ile neticelenmesine rağmen bugün işçinin, memurun geldiği nokta ortadadır. İşçide ne kıdem tazminatı kaldı ne hak.. Memura verilen zam, arttırılan vergilerle birlikte 'Kaşıkla verip, kepçeyle almak' deyimi yerini buldu.

Şimdi üniversitelerde harç kalkacak deniyor fakat bunun gerçekleşme ihtimalini hele hele 2012-2013 öğretime yılında sıfır olarak görüyorum. Kaldı ki 2013 yılında, bizleri de derinden yaralayabilecek, teğet geçti dense bile zararını fazlasıyla hissedeceğimiz bir ekonomik kriz beklenmekte. Bu kriz de buna izin vermeyebilir.

Elbette ki temennin, bu mübarek ayda, harçların kaldırılıp öğrencilerimizin ücretsiz eğitim almaları. Ve böyle bi ekonomik krizin de bizlerden ırak olması..
AKDemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2012, 11:37   #19
Kullanıcı Adı
barayev
Alıntı:
püskəvit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O eylem yapan öğrenciler yine bir neden bulabilir. Mesela üzerinde "üniversite mezunları askerlik yapmasın", "ana dilde üniversite eğitimi verilsin" vs. gibi bir takım şeyler yazan döviz ve pankartlarla karşımıza çıkabilirler.

aynen doğru
çünkü üniversiteli dediğin çoluk çocuk ve babasının giydirdiği donla geziyor ve dünyayı toz pempe görüyorlar
Alt 07-21-2012, 11:41   #20
Kullanıcı Adı
barayev
AKDemir.. Milletin nesi eksik ? Devlete Kapağı ATAN ZENGİN olur .
çünkü Devlet Personeli tarafından HORTUMLANIR
Sokaklardaki LÜKSÜ görmüyor musun yoksa ikrar etmek mi istemiyorsun..
AĞLAMAK yakışmıyor...
Türkiye milleti dışında AĞLAYAN bi millet de toplumda yok buna inan.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)