![]() |
#11 |
![]() O senin içinden tecavuzcu çıkıyor dediğin kişi zamanında dini için Ahmet emin yalmanı vurmuş birisidir... tanımadan etmeden medyanın oyununa geliyorsunuz sen gördünmü birader tecavuz ettiğini...
Bilip bilmeden sallamak kolay tabi... senin gazete dediğin o paçavranın neye hizmet ettiği ortada bunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz... Kimseyi ermeni diye ayırmıyoruz ermeni olmak başka ermenicilik yapmak başka bunu iyi anlamak gerek ama at gözlügüyle bunu anlamak zor tabi... Müslüman bir ak partilinin okuyabileceği tek gazete AKİT diğerleri tencere tava altında kullanılır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
AKİT camiası bu tür saldırılarla ona buna çamur atarak,falanı Ermeni filanı yahudi falanı PKK cı ilan ederek yobazlıkta önderlik yaparlar. Kimseyi Ermeni diye ayırmıyormuş muş.Adamı Ermeni diye hedef tahtasına koydular daha ne yapacaklar ben anlamadım.Ermenicilik yapıyormuş muş. Nasıl bir şey ise bu Ermenicilik yapmak.Ben uzun yıllardan beri Akit okurum Hasan KARAKAYA ,Abdurrahman Dilipak..ancak bu tür it dalaşı insanların muhafazakar insanların da tepkisini çekti,bu yüzden türkürdüklerini yalamak istemiyorlar. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Şimdilerde ise Cengiz Çandar'a sarmış durumdalar.Ona da çamur attılar ya tükürdüklerini yalamak istemiyorlar.
Cengiz Çandar uzun yıllardır Basınımızda Liberal bir aydın.Hasan Cemak PKK kampına gitti oradakilerle görüştü.Bir gazeteci olarak bunu yapmış ise bunda bir art niyet aranmaz. Ona buna çamur atmak yerine meslektaşlarını fişlemek yerine işleri olan gazeteciliği ve haberciliği yapsınlar. Cengiz Çandar bizim camiamız tarafından da okunan fikirlerine değer verilen bir isim. 28 Şubat sürecinde DOĞAN medyası M.Ali Birand'a çakmak istemiş APOCU diye fişlemişti. Şimdi görüyoruz ki 28 Şubat zihniyeti AKİT'de hortlamış.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Pkk ya terör örgütü diyemeyen adamları daha doğrusu züppeleri kalkmış bana savunuyorsun hey ALLAH'ım yaa...
Bu adamların terör örgütünün destekleyicisi olduğunu akit söylemiyor dostum şemdin sakık söylüyor biraz araştırsan gerçeği göreceksin ama nerdee... ![]() İmralı canisi Öcalan’a övgüler yağdıran ve KCK operasyonlarını yerden yere vuran Cengiz Çandar’a PKK’dan destek geldi… Eski PKK yöneticisi Şemdin Sakık'ın “PKK'yı ve PKK şefini, en fanatik PKK'lıdan daha fazla övüyor, abartıyor” diye tanımladığı Cengiz Çandar'a örgütün yayın organları da sahip çıktı. Akit'in Sakık'ın mektubu üzerinden kendisini hedef gösterdiğini öne süren Çandar'ı destekleyen Fıratnews, hükümet muhalifi aydın ve gazetecilerin susturulmaya çalışıldığını savundu. Öcalan'a övgüler dizen, KCK operasyonlarını yerden yere vuran Çandar'a sahip çıkıp Akit'e çirkin bir üslupla saldıran Fıratnews, “Akit'in Cengiz Çandar ve Hasan Cemal'i hedefine aldığını” iddia etti. Akit'in geçen ay da DPI müdavimi Ali Bayramoğlu'nu hedef gösterdiğini savunan örgütün yayın organının, Akit'in Sivas olaylarına ilişkin haberlerinden duyduğu rahatsızlığı da ortaya koyması dikkat çekti. Habervaktim İŞTE O BELGE İmralı canisi Öcalan'ın 14.10.2009 tarihinde “avukatları” ile yaptığı görüşmenin resmi tutanaklarına ulaştık. (Bu “avukat”lardan biri Cengiz Çiçek. Bu isim bugün “terör örgütüne kuryelik yapmak” suçundan yargılanıyor.) Resmi tutanağa göre, Cengiz Çiçek, beraberinde 3 avukat daha getirmiş. Bu isimler şöyle: Bedri Kuran, Süleyman Kaya, Serhat Ölmez. Görüşme Öcalan ile bu 4 avukat arasında geçiyor. BELGELER İÇİN TIKLAYIN "HEMEN KENDİNİZİ TANITIN" İlk defa görüşmeye gelen avukatlar önce Öcalan'a kendilerini tanıtıyor, doğum yerlerini söylüyor. Tanıtma Öcalan'ın "Hemen tanıtın kendinizi" emri ile başlıyor. İlk sözü Serhat Ölmez alıyor ve "Diyarbakırlıyım, Mersin'deyim Mersin İl Başkanıyım" diyor. Görüşmeyi ilginç kılan, bugün "terör örgütüne kuryelik yapmak"tan yargılanan Avukat Cengiz ÇİÇEK'in, bebek katiline, bazı yazarlardan “çok özel selamlar” getiriyor oluşu. TUTANAKLARDAN AYNEN AKTARIYORUZ: Cengiz ÇİÇEK: Biz CENGİZ ÇANDAR ile görüştük ÖCALAN: He. Cengiz ÇİÇEK: CENGİZ ÇANDAR'ın size çok özel selamları vardı. ÖCALAN: Evet. Cengiz ÇİÇEK: Kendisi (CENGİZ ÇANDAR'ı kastediyor) yani Kürt sorununun çözümünün artık bir yola girdiğini hiçbir gücün yani… ÖCALAN: He. Önleyemeyeceğini Cengiz ÇİÇEK: Bu hani bu gidişatı önleyemeyeceğini söyledi. ÖCALAN: Tamam. Cengiz ÇİÇEK: Onun dışında yani gerek sizin yani PKK'ya çağrı yapmanız durumunda gerek PKK'nın kendi iradesiyle sınır dışına çekilmesi durumunda bile bu sorunun gerçek anlamda çözülemeyeceğini. Çünkü PKK'nın karakteri gereği artık bir bölge örgütü olduğunu. İşte bu Suriyelileri, İranlıları ne yapacaklar? ÖCALAN: Tabi tabi Cengiz ÇİÇEK: Bu konuda hani bölgesel bir mutabakat gerektiğini söyledi. Yani soruna da bu temelde yaklaştığını söyledi. ÖCALAN: FKÖ gibidir. FKÖ'yü de geçti PKK tabi yani o anladım. Bu hususu anladım başka ne dedi? Cengiz ÇİÇEK: Onun dışında HASAN CEMAL'le hani bölge gezisini değerlendirdi. ÖCALAN: Bölge genelini Cengiz ÇİÇEK: Bölgeyi gezmişlerdi ÖCALAN: He. Cengiz ÇİÇEK: Oradaki izlenimlerini şu dedi yani biz Milliyet'te görüşmüştük kendisi ile yani buradaki plazalarda yaşayanlar ve bu ülkenin siyasetini belirleyenler maalesef bölgenin nabzını iyi göremiyor. ÖCALAN: Bilmiyor evet. Cengiz ÇİÇEK: Aslında bu da aslında sorunun temel şeylerinden biri. ÖCALAN: Yani Cengiz ÇİÇEK: Algılama sorunu var yani. ÖCALAN: Elit siyasi elit sorunun farkında değil. … CENGİZ ÇİÇEK KİM? Cengiz Çiçek, İmralı-Kandil hattında kuryelik yapmaktan yargılanan bir isim. Çiçek, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde ''terör örgütü PKK'ya hiyerarşik yapıya dahil olmadan yardım ettiği '' iddiasıyla yargılanıyor. Avukat Cengiz Çiçek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi kararıyla teknik takibe alınmış. Cengiz ÇİÇEK'in teknik araçla izlenmesinin sebebinin şöyle ifade edildiği öğrenildi: "Yukarıda isimleri yazılı şüphelilerin İmralı Cezaevinde yatmakta olan PKK/KONGRA-GEL terör örgütü elebaşısı Abdullah ÖCALAN ile görüşme yaptıkları ve PKK/KONGRA-GEL terör örgütü ile örgüt elebaşısı Abdullah ÖCALAN arasında iletişim sağlayarak 'KURYELİK' yaptıkları, bu suretle terör örgütünün varlığını devam ettirebilmesi için örgüt mensuplarının yönlendirmesinde, örgütün stratejisini belirlemesinde bilerek ve isteyerek görev aldıkları belirtilen avukatların faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve şüphelilerin birlikteliklerini ortaya koymak, örgütün suç delillerini saptamak ve faaliyetlerini daha detaylı delillendirilebilmesi için teknik araçla izleme yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur." ![]() Habervaktim.com ÖZEL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() Hay Allah'ım ya kimlerle yazışıyoruz.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ANLAYANA ![]() ![]() Şemdin Sakık: Cengiz Çandar nankör Cezaevi’nden Akit’e yeni bir mektup gönderen Şemdin Sakık, Akit’in haberine “İkinci andıç” diyenleri sert dille eleştirdi ve Cengiz Çandar için, “Ben 28 Şubat’ta bana dayatılana direnerek Çandar’ı savundum. Bu nankör için değmezmiş” dedi. Akit’in, 10 Ağustos Cuma günü “Sakık’tan bombalar” başlığıyla yayınladığı PKK’nın eski iki numarası Şemdin Sakık’ın mektubunun gazetecileri yıpratmak amacıyla oluşturulduğunu, 28 Şubat’taki andıç gibi düzmece ve birilerinin servisi olduğunu savunanlara tokat gibi bir cevap geldi. Kaldığı Diyarbakır E Tipi Cezaevi’nden Akit’e yeni bir mektup gönderen Sakık, 30 Temmuz tarihini taşıyan mektubunda dile getirdiği ve Akit’in haberleştirdiği ifadelerinin arkasında olduğunu vurguladı. Sakık, kamuoyunda büyük yankı uyandıran mektubunun, 28 Şubat dönemine damgasını vuran andıç vakasıyla en ufak bir benzerliğinin dahi bulunmadığının altını çizdi. Sakık, 28 Şubat sürecinde canla başla savunduğu Cengiz Çandar’a “nankör” suçlamasında bulundu. Birilerinin nasırına bastığı için susturulmaya çalışıldığını ifade eden Sakık, Adalet Bakanlığı’nın talimatıyla harekete geçen cezaevi yönetiminin de mektubun gerçekliğinin tespiti için inceleme başlattığını anlattı. İşte Sakık’ın candaşları bitirecek o mektubunun ilgili bölümleri: “AKİT’E GÖNDERDİĞİM MEKTUBUN NÜSHASINI İSTEDİ” “Bu Pazar günü bir görevli mazgalıma geldi; ‘Müdür Bey Akit gazetesine gönderdiğin ve içinde Hasan Cemal’in ismi geçen yazının bir nüshasını istiyor’ dedi. Tabii ki anında sözü edilen yazının yayınlandığını, hakkettiği kadar yankılandığını, bu nedenle Bakanlığın Müdür Bey’i harekete geçirdiğini hemen anladım. Yazının bir nüshasını kağıda döküp kendisine verdim. Bir saat sonra tekrar geldi, ‘Erol Metin’in adresini istiyoruz’ dedi. Onu da verdim. Ondan sonra ne olduysa galiba siz benden daha iyi biliyorsunuz. “FARKLI GÖRÜŞLERE TAHAMMÜLÜ BU KADAR” Ertesi gün bir görevli Radikal gazetesini bana getirdi; Cengiz Çandar’ın ‘Yazıklar Olsun Size...’ başlıklı yazısını okudum. ‘Aslında sana yazıklar olsun’ diyerek tepki verdim. Tabii ki haklı nedenlerim vardı: Bir kere çok ama çok kızgın yazmıştı. Zaten kızgın biri olduğunu biliyordum; Emre Kongar’la yaptığı ‘Yorum Farkı’ programında birkaç kez kavga edecek kadar ileri gitmişti. Öyle ya, cilalı demokratımızın farklı görüşlere tahammülü bu kadardır. Ama kızgınlığının başka bir nedeni daha var: İnsanlar en çok doğrulara kızarlar; ben yazdığımla, Akit yaptığı yayınla bu zatı bu kadar kızdırdıysak, bilin ki son derece doğru yoldayız ve doğru bir iş yapmış bulunuyoruz. Birilerinin nasırına bastığım için kendimi kutluyorum. AKİT’İN HABERİ İKİNCİ ANDIÇ VAKASI MI? Adam o haberi habire ‘İkinci andıç’ olarak değerlendirmiş. Hiçbir benzerliği yoktur. Andıç olayında bana dayatılana direndim (belli ki bu nankör zat için direndiğime değmezmiş). Şimdi ise kendi irademle bir gerçeği ortaya koymaya çalışıyorum: Türk, Kürt, liberal ve tüm Kemalist solculara ‘Artık Kürtlerin yakasından düşün’ diyorum. Sanırım bu zatın kızgınlığı tam da bu çağrıyadır. Galiba ekmek kapılarını kapattığımızı, şiddetten nemalanma çabalarını deşifre ettiğimizi gördüler. Tabii ki kızacak...Akit’in, “Sakık’tan bombalar” başlığıyla yayınladığı Şemdin Sakık mektubunun gazetecileri hedef göstermek amacıyla hazırlandığını, düzmece ve birilerinin servisi olduğunu savunanlara tokat gibi bir cevap geldi. Muhabirimiz Erol Metin’e yolladığı yeni mektubunda, Akit’in haberleştirdiği ifadelerinin arkasında olduğunu ifade eden Sakık, Adalet Bakanlığı’nın talimatıyla harekete geçen cezaevi yönetiminin mektubun gerçekliğinin tespiti için inceleme başlattığını anlattı. SİZİ GİDİ SAHTEKARLAR SİZİ... Şemdin Sakık, Kürtçülük üzerinden prim yapmaya çalışanları eleştirdiği mektubunda şu ifadeleri kullanıyor; “Adam devamla ‘Şemdin Sakık kimdir?’ diyor. Kim olduğumu uzun uzun anlatacaktım ama şu anda koşullarım müsait değildir. Öyle ya, tek kelime Kürtçe bilmeyen, Kürt sosyalitesinden hiçbir şey anlamayan, Kürtlerin amansız acılar çektikleri yıllarda hangi karanlık odakla birlikte olduğu bilinmeyen Cengiz Çandar ve benzerleri her gün Kürtler üzerine yazı kaleme alma, değerlendirme yapma, sözde çözüm raporları hazırlama ve hatta Kürt sorunu etrafında gelişen şiddet alanını ekonomik ve siyasal ranta dönüştürme hakkını kendilerinde görecekler, ama bütün bir hayatını Kürtler için ortaya koymuş, bütün ailesini bu yola feda etmiş ve aynı zamanda bu realitenin bir parçası olan Şemdin’e ise birkaç söz söyleme hakkı düşmeyecek; söylediğim her cümle ‘derin devlet’ işi olarak yaftalanacak. Sizi gidi sahtekarlar sizi... Sevgili Erol, işte Kemalist sol tam da budur; başkasını küçümseyen, alaya alan, dağdan geldiği halde bağdakini kovan, karşıt görüşlere ifade hakkı bile vermeyen, kendilerine sevdalı, bilgili cahiller... Kürtlerin yakasından düşmelerini istediğim asalaklar.” “ARKAMDA DEĞİL CENGİZ’İN DERİN DEVLETİ...” Mektubunda devlet tarafından desteklendiği iddialarına da sert tepki gösteren Sakık, fatura borcunu ödemediği için kaldığı koğuşun ve bilgisayar yeri olarak kullandığı odanın elektriğinin cezaevi idaresi tarafından kesildiğini anlattı. Sakık, şöyle yazdı: “Arkamda değil Cengiz’in derin devleti, sığ devlet bile yoktur. Burada çalışan her personel beni iyi tanır ve nasıl bir maddi imkansızlıklar içinde olduğumu biliyor. Bundan dolayıdır ki şimdiye kadar özellikle elektrik faturası konusunda beni idare ettiler. Ama şimdi ödeme yapmamı istiyorlar, olmayınca da elektriğimi kestiler. Dört gündür ortalama sıcaklığın 40-42 derece seyrettiği Diyarbakır’da, gün 24 saat; dört tarafı, altı ve üstü beton bir odada daha doğrusu fırın benzeri bir yerde yaşama tutunmaya çalışıyorum. Hava sıcak ve boğucu; gece-gündüz her tarafım ter akıyor, bu mektubu yazarken bile kağıt ıslanmasın diye durmadan elimin altındaki peçeteyi değiştiriyorum. Ne bu sıcak havayı bir parça hararetlendirecek vantilatör çalışıyor, ne bir tas soğuk su sunacak buzdolabı çalışıyor, ne de bir sıcak çay içirecek semaver çalışıyor. Yaşamımı anlamlandıran ve ülkeme yararlı olmamı sağlayan yazı yazma imkanı da elimden alınmış oldu; zira bilgisayar da çalışmıyor.” Sondevir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Belgeler her şeyi anlatıyor sanırım...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
![]() Alıntı:
Meslektaşları ile uğraşmasın işine baksın..Boş beleş işler.. Şemdin Sakık'ın ağzı ile hareket ediyor Ondan gelmiş bir mektup,aman ne büyük bir onur Sakık AKİT'e mektup yazmış.Boyunlarına assınlar.. ![]() Alıntı:
Züper düper,ne yazmış o da belli değil.Nankörmüş.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
Komik olma birader DPI toplantıları ortada geçmişte yaptıkları da ortada bu şerefsizlerin hala savunmanın ne mantığı var anlamıyorum... 16 yıl önce teröristmiş şimdi gazeteci oldu diye aklanmış sayılaz ki nasıl bi mantık sizinkisi anlamak zor... Şemdin sakıkın ne çıkarı olabilir ki bu işten cengiz çandarın ne mal olduğunu aktarsın bunu da düşünmek gerekir... Ali bayramoğlunu savunmak için Cengiz çandarı da savunmaya çalışıyorsun sanırım ama biraz gerçekçi olman gerekir ve biraz da araştırma yapman tabiki takım tutar gibi parti desteklenmeyeceği gibi takım tutar gibi de gazete okunmaz savunulmaz ne mal oldukları ortada kardeşim belgesiyle hemde... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() hadi cengiz candari anlarimda akit neden ali bayramogluna takti orasini anlayamadim.. tamam bayram olmasina bayram ama esnitem beni bayramda da öpmezdi ya hayirlisi diyelim!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|