![]() |
#21 |
![]() Yıllardır bekleyen bir kesim var.Bu kesimin mağduruyetini halletmedikçe ülkede özgürlükten bahsetmek lafu güzaftır..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
endişe duymakta sonuna kadar haklısınız aynı endişeden bende de var ama okulda tek tip elbise endişelerinizi ortadan kaldıracak mı?... Ailenin kontrolünde olan kısım azınlıkta zaten... İnşallah iyi olur... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Abi bu konuda hükümete engel olan ne ben anlaya bilmiş değilim zaten... tamam üniversilerin çoğunda artık serbest ama "Yasal haklar hak sahiplerine teslim edilmeli artık" ülkemde özgürlüğün lafının geçtiği yerler geçmişe sövmekde geçerli sadece... sınır yok o özgürlükte...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
ben sadece bu olayı bu yönleriyle değerlendiriyorum, yoksa bırakın tektip elbiseyi, başta müfredat, öğretmenlerin kalitesi bilnçleri, başlı başına çocuklar için endişe unsuru... ben yurt yöneticiliği yaptım, bir üniversitenin, üniversite çağında yetişkin birine dahi, kılık kıyafete ne ciddiyetle etki ettiğini, ve bununda hassasiyetlere nasıl etki ettiğini dışardan gözlemleme fırsatım oldu... düşüncelerime bunlar etki etmiş olablir.. bizlere elbette hayılısını dilemek düşer.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
sanırım zaman bize gösterecek bazı şeyleri... selametle... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Ayni sirada ders gören iki ögrenciden biri markali giyinirde digerinin arzusu oldugu halde buna gücü yetmezse bu cocugun bir eziklik yasamamasi mucize olur bence.
Sirf bu sebepten dolayi refah düzeyi yüksek olan bazi batili ülkelerde bile üniforma giyme zorunlulugu hala mevcuttur...olayin sosyolojik boyutu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Bu zengin kız fakir oğlan meselesini çok abarttık.
Eski cumhuriyetin bir ilkelliğine daha son veriyoruz Bunun keyfine bakalım Şuan da zaten zengin fakir farkı yok mu Elinde ki telefon Ayağında ki ayakkabı Bir tek gömlek değişince mi sorun olacak Tekstil ucuzdur 5 liraya 10 liraya elbise alınabilir Zaten 150-200 tl okul üniformalarına vermiyor muyuz? 10 çift elbise alır bütün sene kullanır. Çok yerinde bir adım Ancak bu adım ile birlikte BAŞÖRTÜSÜ düzenlemesi de yapılabilirdi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
olay bu işte ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() sonunda Türkiye sivillesiyor okul dedigin ilim irfan yuvasidir okulda üniformanin ne isi var ?
üniformanin yeri askeri kislalardir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|